dimarts, 5 de maig del 2009

No serveixen de res

Quan un ajuntament no serveix per satisfer les justes demandes d'un poble, és que aquest ajuntament no serveix de res. De tots els malgratencs es coneguda la pèssima recepció de la senyal televisiva cada any quan arriba la primavera i que es perllonga al llarg de tot l'estiu, fenomen que curiosament provoca l'estranya situació de que mentre rebem perfectament, o quasi, les cadenes privades i estatals, deixem de rebre TV3, “la nostra”, diuen. Resulta sorprenent que mentre TV3 es veu a València i a Mallorca, nosaltres aquí a Malgrat i per la complexa orografia del territori -diuen- ens passem sis mesos veient-nos obligats a descodificar voluntariosament i mental les imatges intentant veure els programes que a d'altres pobles veïns veuen sense massa problemes per que han adoptat mesures per fer-ho possible. Encara recordem la penosa declaració feta a la ràdio de la nostra alcaldessa dient que si no es posaven d'acord Enher, Telefónica i Adif, aniria a Madrid a parlar amb el ministre, secretari, subsecretari o amb qui fes falta per solventar el problema que aturava la construcció del pas soterrat del Camí de la Pomareda. El problema de la recepció de senyal televisiva el venim arrossegant des de fa almenys 15 anys i aquesta nostra alcaldessa, tant impulsiva Ella, pel que sembla, no ha tingut ni el temps ni les ganes d'arribar-se a la Generalitat -60 km- per parlar amb qui calgues a fi de solventar aquest problema d'autèntica vergonya que el poble pateix però que ningú no hi fa res. I anem fent, poc a poquet, i de nou tenim al girar de la cantonada un altre lamentable any d'inoperància i d'incompetència consistorial. Aviat tindrem eleccions, preneu nota.




5 comentaris:

Anònim ha dit...

total, pel què fan a tv3

Anònim ha dit...

Malgratot tu que ets de lletres, no has provat de llegir un llibre enlloc de mirar la tele. Potser t'instrueix una mica.

Anònim ha dit...

Jo veig poques ratlles, perdo directament la senyal analògica. Aquest repetidor de TDT veig que fa 18 mesos que està plantat, però fa pocs dies vaig parlar amb un instal·lador d'antenes i va dir-me que no funciona i es veuen obligats a instal·lar dos captadors de senyal, un orientat a Collserola i un altre a Rocacorba a l'espera de la seva posada en funcionament.
Que hi farem!, el que tenim.

Anònim ha dit...

l'adaptador de tdt la única cosa que fa és convertir el senyal digital una altra vegada en analògic. total, que seguirem igual. la tdt és una puta estafa i no us entereu cony!

Anònim ha dit...

No ens enterem però paguem, i molt, per tenir els mateixos drets que qualsevol altre ciutadà català. L'apatia del govern municipal per posar-hi solució a un problema local és total.