dimarts, 19 de maig del 2009

Reflexionar, jejeje!



Sembla ser que sempre som els mateixos els que hem de reflexionar, ells, els que manen n'estan exonerats, pensen, donat l'alt grau de poder que els hi confereix el càrrec, refugi on fins i tot el fet d'interposar una querella, per molt Som-hi! que sigui el querellat els hi surt de franc i és que, com veiem, hi ha gent de categoria superior que no reflexiona ni en el cost material ni social de les seves decisions.
Una de les últimes profundes reflexions que han realitzat els privilegiats cervells pensants del nostre consistori, i que ve de lluny, és la direcció dels carrers en el perímetre afectat per el nou pas soterrat de la via del tren. Resulta que si venint de les fàbriques volem anar a aparcar a l'estació de Renfe o travessar el poble per anar a la zona hotelera, hem de donar voltes i més voltes amb un motiu, que a nosaltres se'ns escapa però que de segur encaixa a la perfecció en el portentós pla de viabilitat i sostenibilitat que els nostres aclamats i mai prou valorats líders han dissenyat expressament per a nosaltres sense cap mostra de penediment, reflexió ni vergonya cap al menystingut i maltractat ciutadà malgratenc.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es tracta de distreure a la gent, perquè així no organitzin plataformes.

Anònim ha dit...

Us imagineu si vens de la platja i vols anar a, diguem, l'ajuntament?

Proveu i veureu que arribareu abans al de Palafolls o al de Santa Susanna que al de Malgrat. I encara falta acabar de blindar el centre!!

En fi, quan són les eleccions municipals?

Anònim ha dit...

Ni volent fer-ho expressament es pot dirigir de pitjor manera el trànsit d'aquest poble. La incapacitat d'aquesta gent es tan manifesta com el seu orgull demostrat en els plens, un darrere l'altre. Malgrat ha de reaccionar, si no estem perduts.

Anònim ha dit...

el mes gros de tot es que per sota el pont no hi pasa una ambulancia ni un cotxe de bombers !!!
l´altura es de 2.5 metres !!!
Deu mén guard que passi mai res a la platja hi haguem de correr !!

Anònim ha dit...

Molt bona la Conxita dient que un cop acabada l'obra la gent entendrà en tota la seva magnitud el pla de vials perimetrals realitzat al poble per fer més fàcil els seus desplaçaments. Els que no ho acabem d'entendre devem ser curtets o cal tenir un carnet del PSC per entendre-ho?

Anònim ha dit...

Amb el simple canvi de direcció del carrer sense nom que enllaça Abat Oliva amb Llibertat ens estalviaríem quantitat de quilometres, minuts d'embussos i la mala hòstia reconcentrada que han estat capaços de crear d'haver reflexionat, com diu la faraona, uns breus moments. On no n'hi ha...

Anònim ha dit...

La idea del plan de circulacion es de la VEGA y su satelite MARCELI GO