dijous, 14 de maig del 2009

Copa, Lliga i Champions...


No descobrim res de nou al dir que l'esport, el futbol en concret encén passions i desferma irracionalitats a les que és molt difícil oposar-s'hi i mantenir-se al marge com si no passes res. Fa un any varem patir l'oprobiós escarni de molta gent del nostre ppoble que amb gran desplegament de mitjans varen voler fer-nos saber que un club de futbol espanyol, el Real Madrid capitalí en concret, havia guanyat la Lliga.

Anit Malgrat, l'autèntic Malgrat, el no PPOEista, va celebrar la brillant victòria del Barça davant l'Athletic a la Copa del Rei i molta gent va celebrar-ho sorollosament enduta per l'eufòria del títol conquerit i alhora comprovant que aquesta gent seguidora del Real Madrid, ahir amagats sota el llit, sembla, no són amants de l'esport, no, si ho fossin serien seguidors del club que actualment enlluerna i es reconegut esportivament, amb el seu extraordinari espectacle, arreu del món. Per tant, podem extreure'n la conclusió que els motius per defensar uns colors de club van més enllà dels estrictament esportius i entren de ple en els posicionaments polítics de les persones. Anit varem tenir la confirmació que tots els suporters del PPOE són també seguidors del Real Madrid. Anit a la plaça de La Barretina, al centre neuràlgic, al nucli cívic i antic del nostre poble no hi va assistir ni un sol Montillista. Perquè serà?

Serà un partit llarg i dur, però indefectiblement el camí cap a la independència s'està modulant i està més a prop del que ells volen i diuen.

Visca el Barça i visca Catalunya independent!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Athletic, no Atlètic, the name comes from english players in Basque Country, nothing to deal with Spanish not RH-

Anònim ha dit...

Montserrat Carulla= 3.500 euros

Anònim ha dit...

Han de fer veure que fan i es preocupen per la cultura. Això és un acte de rentat de cara i desgreuge de la regidora Aubanell després de les últimes andanades rebudes. Seria bo i aconsellable que tots els membres del col·lectiu PPOE, els més deficitaris en cultura, assistissin a l'espectacle, que per altre banda s'ho val, han de superar nivell amb urgència.
5 euros de res, s'ho poden permetre.

MESSI ha dit...

que gilipolles que ets GRAUPERA

Anònim ha dit...

gilipolles o no, ahir nit no hi havia ni un membre PEPOE barrejat amb el poble.

Anònim ha dit...

És realment demagògic el teu argument que el fet de no ser del barça automàticament has de ser ppoísta. És pot ser del Barça i ppoísta i sense cap problema. Això en el meu poble se'n diu barrejar peres i pomes. Em sembla Graupera que se te'n va anar la mà ahir alhora de la celebració. Visca el bon futbol sigui del Barça o sigui de l'Athletic!

Anònim ha dit...

L´ànalissi és força correcte.
En una aclaparadora majoria de casos l´adscripció a un club o altra de futbol és en funció del sentiment de pertinença que hom té.
Penso que molts seguidors del Madrid que viuen a Catalunya, ho són perquè senten que formen part d´Espanya i no, per contraposició, al sentiment catalanista que desprén el Barça.
Per a mi és trist, peró és així: viure en un pais i ser seguidor d´un equip extrany al mateix, peró que els connecta amb els seus orígens.

Anònim ha dit...

Per demagògia de la fina el pervertit discurs del PPOE Malgrat en tots els àmbits de la vida ciutadana, es clar que són molts anys de dur entrenament per arribar a assolir aquest malaltís nivell d'excel·lència. Perversió en estat pur i sense escrúpols.

El Dimoni ha dit...

Quina enveja... La final em va agafar fora del poble i m'ho vaig perdre. A aquest ritme de celebracions catalano-barcelonistes el Blanc i Negre (Blanco y Negro) nomes podrà obrir tres dies a la setmana.

Anònim ha dit...

Abro cuando mesale del moño IDIOTA.