dijous, 21 de maig del 2009

If you can think




Benvolguts compatriotes: Si t'il·lusiona la idiosincràsia d'España i la uniformització que se'n desprèn de totes les seves accions, si a Malgrat de Mar hi trobes a faltar més totxos, més petanca, més pelotazos, més destrucció, més inutilitat i més abúlia governativa, si t'encanta girar i voltar sense parar, si veus en definitiva aquestes dues dones perfectament iguals, vota-les, et complauran plenament amb les seves sàvies decisions, és la teva opció de futur roig-i-gualda malgratenc, enhorabona, has trobat el que et cal.

La nostra d'opció, evidentment, serà tot el contrari del que aquestes dues persones i els seus mimètics partits representen. Votarem per Catalunya per intentar salvar el país del continuat espoli en tots els àmbits socials a que estem sotmesos per part d'aquestes dues formacions oportunistes, unionistes i parasitaries. Si tu t'abstens, ells no. Per tant, demanem la teva coherència en les properes eleccions al Parlament Europeu com a primer pas fins al definitiu “enterrarlos en el mar”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

un peto desde el planeta Terra Rubianes... t'estimem!

Anònim ha dit...

No són partits, són sectes ja que es mouen amb els mateixos paràmetres que aquestes: secretisme, fe, adulació, alienació mental...