dimarts, 13 de gener del 2009

Pioners per la cua


Altre cop, i malauradament ja van molts cops, tornem a ser pioners, però aquesta vegada som pioners per la cua en aplicar la normativa europea que desaconsella d'instal·lar, amb un mal entès i perillós afany reciclador, les antigues travesses de tren fetes de fusta i tractada amb creosota, producte altament cancerigen i actualment fora d'us per la seva alta perillositat. Aquesta fotografia que us mostrem és l'espai situat en l'encreuament dels carrers d'Olof Palme amb el final del carrer del Carme, espai freqüentat per nens i gent gran que innocentment l'utilitzen per prendre el sol i de passada els efectes col·laterals que de les travesses se'n desprèn. Sabeu d'altres llocs del poble en que encara aquestes fustes estiguin en us i no s'hagin substituït per d'altres no perilloses? Com pot ser que un ajuntament ignori olímpicament una directriu europea i actuï com li plagi al cap de quatre anys de la recomanació per part de les més altes i autoritzades autoritats?, que potser tenen massa feina amb els abocaments massius de ciment arreu del poble i no els hi queda temps per encarar i modificar aspectes simples de la nostra vida quotidiana? El taller ocupacional serveix de quelcom o és només l'eterna excusa per entonar la cançoneta de la falta de partides i la precarietat de recursos? Qui n'és el màxim responsable per exigir-ne la immediata dimissió?

"Sanitat aconsella retirar dels parcs públics les travesses tractades amb creosota

La Conselleria de Sanitat aconsella als ajuntaments catalans que retirin dels parcs i espais públics les fustes reutilitzades de les vies del tren i tractades amb creosota, una substància cancerígena. El passat 31 de desembre ja va entrar en vigor a Espanya una directiva comunitària que limita el tractament de fustes amb aquesta substància, després de comprovar que comporta certs riscos per a la salut."

06/05/2004

6 comentaris:

Anònim ha dit...

com sempre pixes fora de test, això et passa per no preguntar les coses. Aquestes fustes no són de la via i, menys encara, estan tractades amb creosota. apa, que tinguis un bon dia graupera.

Anònim ha dit...

Quin Notari/a pot donar fé de que no són de la via i no estan tractades amb creosota ?

Anònim ha dit...

No fa falta notari,aquestres trevesseses nomes es feien per posar-les a via,i la seva podor o olor son caractaristicas,ames varen ser comprades aprofitant el canvi hagut per tavesses de formigo.

Anònim ha dit...

CONCHITA que te seveu el plumero, i nosoc en Graupera, apa,que tinguis un bon dia Conchi.

Anònim ha dit...

Fidels com sempre a la màxima de la secta de mentí més que parlar, ara pretenen desviar i diluir l'atenció del tema, ja de per sí patètic, desqualificant a persones i qualificant l'evidencia de manca d'informació. Són grans com a pallassos, com a polítics patètics i com a persones només són paràsits enquistats en el teixit social amb l'únic afany de ratar-lo.

Anònim ha dit...

Hi ha un nou blog Malgrat el costat fosc, esta bé ....però no parla de sexe.