diumenge, 18 de gener del 2009

De sangoneres, sectes i llops



Malgrat podrà gaudir d'aquí poc temps de les excel·lències i dels incalculables beneficis que l'ARE ens aportara -lloem al senyor-. Ho farà gràcies a l'abnegat sacrifici dut a terme per part de la peça clau de l'actual equip de govern, regidora de no se sap ben bé que i que tanmateix li es igual mentre els seus particulars capricis siguin complaguts. Serà l'ARE del PPOE + ICV-EUA -quin despropòsit i quina ingenuïtat recolzar-ho afirmant que no hi veuen cap afany especulatiu- que fidel al seu lema “que no pari ni la festa ni l'obra” ens propulsarà a un dels primers llocs del ranking nacional de pobles amb menys verd i serveis i amb més gris i caradures.

"Ases!
Porcs! Vaques!
Gossos! Serps!
Sangoneres!
I llops!
Són animals de la terra.
Són animals del Senyor.
Duros!
Bancs! Finances!
Or! Negocis!
Borses!
I Milions!
Són paraules de la terra.
Són paraules de senyor.

Diccionari de Butxaca - Ovidi Montllor

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu escoltat bé....El mercat de la construcció està ENCAIAT i s'ha de DESENCAIAR. Deplorable, la miseria i el morro d'aquesta gent, que hi ha mig poble per a vendre i encara volen construir més.

Anònim ha dit...

Sí, alguns s'han de fer una sortida a la riera i ho han de fer urgentment sota perill de perdre-hi molts calers. De seguir així un dia d'aquests veurem en Quinta pidolant pels carrers i els bancs fent catacracximbum! i ells, els polítics, abnegadament resistiran l'adversitat i ho faran cristianament, com ha de ser.

Anònim ha dit...

Benvolguts amics:

Ens plau convidar- vos a la conferència que se celebrarà properament a Barcelona, sota el títol:


Diners i Consciència:
Reflexions per una transformació personal i social

La conferència anirà a càrrec del Sr. Joan Antoni Melé Cartañá, director territorial de Triodos Bank a Catalunya i Balears.

Preguem feu extensiva aquesta invitació a tots els vostres col·laboradors i amics.


Dia: dijous, 22 de gener de 2009
Hora: 19.30 hores
Lloc: Sala d'Actes del CIEMEN (C/ Rocafort 242), Barcelona
Organitza: Associació Mil·lènia

Una cordial salutació

Anònim ha dit...

Si tot el que està "encaiat" s'ha de "desencaiar", no donareu l'abast, de la feina que tindreu; clar, s'ha de començar per el que més pressa us convé, per construir.......

Anònim ha dit...

Triodos Bank és una banca ética,pel tema de la xerrada dic,per si algú està animat a canviar els calers de lloc.

Anònim ha dit...

Molt bona la conferència de Joan A. Melé (Triodos Bank). La part més important és que el canvi que necessita el món no el poden portar els politics, sinó que l'hem d'aconseguir els ciutadans. Estem en una societat que no és sostenible de molts punt de vista, i si els homes i les dones que en tinguem consciència no hi fem res, això va cap a l'abisme. Es pot consultar informació a internet sobre Triodos. Salut.