dimarts, 27 de gener del 2009

El guru gran de la secta "El tio Pepe"


No té pèrdua!, i és per això que ens hem quedat esbalaits al descobrir l'estrany afer de la loteria nacional premiada al Baix Llobregat l'any 1995 i el paper que varen tenir-hi almenys tres o quatre dels actualment alts càrrecs implicats en l'escàndol. Pensem que si això són capaços de fer els que ostenten actualment els càrrecs més importants del País, i que se suposa són els gurus espirituals de la secta PPOEista i els que marquen les directrius del que és correcte i el que no, els que imparteixen cursets accelerats en cap de setmana sobre ètica i moral política dins del partit, que no seran capaços de fer els militants de base com els que tenim aquí a Malgrat tenint com tenen uns mestres tant hàbils i espavilats en la tècnica avançada del trilerisme polític subliminal.
Aquest País s'enfonsa de la ma d'aquesta gent i ho fa a passos agegantats, anem preparant els salvavides. Ni Vázquez Montalban hagués pogut imaginar un guió més delirant d'aquesta nostra crosta política.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Impressionant document, per riure i passar-ho bé com també cagar-se en la mare que els va parir a tota aquesta trepa de polítics mafiosos i degenerats. Trobo que estem bé a Malgrat sense escàndols d'aquesta dimensió.

Anònim ha dit...

Como votante del PP, me da verguenza que la concejal del PP sea sumisa a esta clase de gente.
Estoy harto de que el PP de Malgrat no tenga un modelo de municipio acorde con las ideas del PP. Un partido liberal, que crea trabajo, y no como ella que se ha vendido a los incompetentes del PSOE.

Anònim ha dit...

Algú sabria dir si l´Ajuntament ha prés algún acord, alguna mesura, concreta i realista per fer front, en la seva mesura, a la crissi?
Per exemple, s´han reduït impostos als veïns o mesures fiscals positives per incentivar indústries i comerços?
S´ha plantejat l´Excelentíssim Ajuntament, aprofitar les excelentíssimes realcions amb certes entitats d´estalvi de la seva órbita per finançar el teixit comercial i indúsrial malgratenc?
L´ARE és una solució fraudulenta.
Ho veig com volguer apagar el foc amb gasolina.
Els serveis socials o el departament que correspongui, té el.laborat un mapa de les necessitats, les mancances, les crissis socials que es poden presentar a nivel municipal?

O tot aixó és demanar massa?

Anònim ha dit...

La gent té poca memòria. Ara ja sabeu quina colla tenim asseguts al govern. Com voleu que vagi el país?.

Anònim ha dit...

Si la mesura es que a la vega al entrepa del mati, litreuran 5gr.

Anònim ha dit...

Aquesta dona no l'han pogut reenviar al FITUR d'aquest any perquè encara esta sota els efectes de l'empatx de canapès i cocidos que hi va pilla. Aquest any amb l'enviament de la regidora de cultura al FITUR, els resultats seran espectaculars, ja veureu, tindrem overbooking d'ocupació hotelera.

Anònim ha dit...

Com és que no hi va mai la responsable de turisme? aquest any ni la primera tinent d'alcalde. Cada vegada pitjor.

Anònim ha dit...

Perque sean cargao el turismo, eh ¿que turismo

Anònim ha dit...

despres d´escoltar la radió Malgrat i con m´han educat en el respecte als altres i esclar la feina ben feta no te data i la señora ana vega agunyat el judici a la tal Neus SERRA i més coses que vindran