dissabte, 31 de gener del 2009

Més pistoles, menys patrimoni


Amb tot el rigor i contenció en la d'espessa de que han estat capaços aplicar, hem de saber que aquest any 2009 l'import de l'uniformitat -només vestuari- de la policia municipal puja a la respectable quantitat de 24.163 euros, o el que és el mateix 4.032.000 pessetes. Entre pantalons, gorres, jaquetes, fundes varies, escuts i xiulets, això sí, atenent sempre en el moment de la compra al preu més econòmic de cada article, ens adonem que la despesa realitzada és d'allò més austera. Com veiem aquest col·lectiu sensible a la crisi que patim ha tingut el detall d'escollir els productes més barats a efectes de no carregar la factura que paga el poble per què treballin per ell.

És una opció política, més que rastrera, prostibulària, diríem, la de prioritzar policia (governació) davant de patrimoni local com han fet al destinar 400.000 euros assignats a la reconstrucció de la torre Vídua Sala a la nova caserna policial. Entre el vestuari amb que s'han dotat més la caserna nova que tindran, aviat Malgrat passarà de ser una tranquil·la vila turística i marinera a ser una vila policial en constant estat d'excepció al més pur estil israelià. Aquest miracle serà possible gràcies a l'ardu esforç realitzat per tota aquesta secta de morruts integristes espanyols que respon a les sigles del PPOE. LAMENTABLE!!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot aixó que dius que passarà...ja passa.

O es que no veieu constantment les patrulles voltant amb mirada inquisidora, els continus controls, bona colla de legionaris en cada un, la mirada darrera les ulleres de sol, tant de dia com de nit...les manilles i les pistoles ben a la vista...no badeu o anireu al calabós...

I d'aqui poc nova caserna, tremoleu...

Anònim ha dit...

Conxita Campoy:

DESTRUCCIONES Y CONTRATAS SA !

Enzo

Anònim ha dit...

Pur feixisme amb embolcall de democràcia. Tot plegat pur nacionalisme ecspañol.
Lo més inútil, lo més ignorant del país del sur amb el suport d'una tropa d'esbirros, llepes i curts de gambals a la recerca d'engrunes.

Anònim ha dit...

Penseu que el homes de Rodri tenen que a nar ben MAKUSSSSSS.

Anònim ha dit...

Caro Enzo, grazie per il vostro contributo breve ma brillante, non è mai stato descritto con tanta precisione, concisione e la semplicità sapienza di questa donna e la società di cui è a capo, anche nel più puro stile Drogados e Distorsioni, S.A.

Anònim ha dit...

Ese es un payaso por muy pronti que se levanti.

Anònim ha dit...

A veure si ho he entés bé: 400.000 € que havien de ser per la reconstrucció de la Torre V.Sala s´han desviat per la caserna dels municipals?
Osti que fortttttt!!!
i es queden tant amples????

A aquest pas, l´epissodi d´espies de madrid es quedarà curt comparat amb el que es veu a venir a Malgrat!!

Anònim ha dit...

No enteneu res de res, necessiten més policies i casernes per lluitar contra la corrupció municipal, cada dia que passa són més grans els escàndols econòmic-orgiàstics que organitzen a la Casa Gran amb voluntat de petar la caixa forta de l'erari públic. Apliquen sistemàticament la filosofia del "carpe diem", "si això era Malgrat jo em quedo ben sadollat", "qui dia passa, més diners ingressa en caixa",... com veieu, pur pragmatisme ideològic espanyol.
Independència ja!

Anònim ha dit...

Los mandamases del ppc de malgrat marcelillos y las vegas mascomparsa tendrian que tener un poco de verguenza y pagar el dienero que deben de la sede de lacalle mariano cubi antes de sacar los muebles por la ventana que da al patio de los marcelillos y que suman la cantidat de tres mil euros del ala

Anònim ha dit...

Si dices una cosa tan grave supongo que tienes pruebas, y si tienes esas pruebas seria bueno que lo denunciaras a quien lo tienes que denunciar con nombre y apellidos y no como un cobarde que te escondes bajo un anonimo.

Maria

Anònim ha dit...

Que selodigan Maria al Sr Rafa propietario del inmueble que deven estos que ban de mercedes y etiquetas.

Anònim ha dit...

pues que denuncien si no le han pagado o es que vosotros aprovechais para insultar y los que no pagan sois vosotros

Anònim ha dit...

Tu pare

Anònim ha dit...

El tuyo por si acaso