dimecres, 21 de gener del 2009

La crosta nostra PPOElista que ens aclapara

Això és Malgrat i aquí tenim una nova mostra, fefaent i irrefutable, del talent d'aquesta gent que regeix abnegadament i amb el seu peculiar concepte democràtic els destins del nostre poble. Recordeu la massiva operació de maquillatge que varen perpetrar poc abans i durant les passades eleccions?, varen pintar tot el poble del mateix color “merda d'oca fermentada” fins que se'ls va acabar la pintura. Ara tindrem que esperar a les properes eleccions per veure'ls fer una repintada ràpida a tot allò que es descrosta degut, probablement, a la mala qualitat de la pintura i a que la devien comprar a l'engròs i d'oferta. En plena crisi, en període de creixement de l'atur, amb una escola taller d'adults, no entenem com la responsable d'orientació i inserció laboral no trobi gent per adecentar mínimament el poble i nomes sigui noticia pels seus intolerables i inquietants silencis en els plens, acatant la consigna de la “jefa” de que com menys parli millor, a fi de fonamentar l'estabilitat de la crosta política que de comú acord han creat per a vergonya majoritària de la ciutadania. S'han blindat, s'han bunqueritzat del tot amb afany d'empènyer dia a dia durant tants anys com puguin el pestilent tuf que se'n desprèn de la majoria dels seus projectes, s'han enquistat en les profunditats del cos social destruint-lo de soca-rel, sense cap escrúpol i a sobre cobrant un suculent sou a càrrec de la ciutadania i després parlen de la perillositat del morrut de la palmera, què són ells sinó morruts?

En quina PENA de poble han convertit Malgrat, i a sobre n'estan cofois, tant cofois que aquestes mateixes patums alienadores de pobles, la crosta nostra, ara pretenen tenir idees i solucions de futur, sensacioanal!










5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta mujer sabe que es el plan de ocupación del Maresme?

A 4 ofertas de trabajo le llama solución?

Es una socialista camuflada, porque no se atreve a decir que cuando está el PSOE sube el paro, ni a poner en práctica recetas del PP... no sea que la Conchita se enfade.

Como votante del PP no lo pienso hacer más, no me representa, que se pase al PSOE.

Anònim ha dit...

El grau de degradació d'aquesta paret és una clara analogia de fins on ha arribat el abans conegut com a PSC. Més que polítics són estafadors. Com es pot tenir aquest espai en aquest estat d'abandó i alhora esperar que no et diguin GUARROS, INCOMPETENTS, INÜTILS!!!

Anònim ha dit...

esta, mujer no tiene nombre, lo que es,una cara dura, como nunca he visto, que verguenza de mujer.

Anònim ha dit...

Que el PP malgrat pague el arquiler que debe de la calle Cubi al Sr Rafael.

Anònim ha dit...

y que la gorda se ponga a regimen, o un dia de estos va a romper la silla.