dijous, 29 de gener del 2009

L'extraordinària martingala de l'ARE

Doble clic per veure l'espai en tota la seva magnitud.

Calia fer un Viatge diputacional a Oslo per aprendre a oferir un servei mínim d'assistència a la gent gran en cas de risc meteorològic elevat i que mitjançant una oportuna trucada puguis fer ostentació, modestament clar, de la gran tasca realitzada, com fa doña Xiripa de Malgrat amb carn d'olla inclosa? Quantes medalles li atorgueu per tant altruista acció? Medalles i més medalles és tot el que aquesta dona es mereix -i se'n sap mereixedora- per dotar-nos d'unes infraestructures municipals de tant alt nivell com les que s'estan realitzant i properament, diu, s'iniciaran. Entretant seguim sense veure la TDT, enrunant-se la torre de la vídua Sala, sense pas soterrat i sense entendre les extraordinaries virtuts de l'ARE que ens vol vendre com si fóssim tontos del cul i acabats de néixer. Si algun amable i avançat oïdor de les explicacions sobre l'ARE fetes per doña Xiripa de Malgrat en plena i acollonant crisi ens les vol traduir al nostre limitat i bàsic nivell de comprensió, li restarem profundament agraïts.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Acollonant. Aquesta dona l'han de fer ministre, com el Corbacho. Entre tots dos el país si que anirà bé.

Anònim ha dit...

altres pobles de CATALUNYA , an fet referendums , i els seus veins han dit no a les ARES , i aqui a Malgrat , que pasa ? tan engrasats estan els d'aqui ? , quina obstinacio tenen els nostres politics locals en el tema del totxo i del ciment , i tenen accions en les societats ?

Anònim ha dit...

Un ajuntament, el de Tordera, amb actitud dialogant, ha acordat per consens de fer un referèndum popular sobre un ARE amb institut d'ESO inclòs. Aquí a Malgrat "viva la chita" en lloc de visca la democràcia. L'única democràcia que coneixem i patim és l'orgànica nazional de la Campoy.

http://www.radiotordera.cat/wordpress/?p=4974

Anònim ha dit...

I els diners de la torre per cosntruir la caserna de picoletos. Diu quue la que tenen és petita...be, que fotin fora la meitat i llestos (ara, es clar, la recaptacio multicipal baixara)

Anònim ha dit...

Apa conxita, plega ja d'una punyetera vegada i ves a cuidar el net que ja començas a tenir una edat.... i els diumenges a fer canelons casolans que diuen que els fas bons (almenys algun a cosa fas be).
Apa siau

mandrin

Anònim ha dit...

Conxita la destrelera plega ja,i no malmwtis mes el poble que prou malmes esta.

Anònim ha dit...

Es el primer cop que escric aquí. Perdoneu si puc ofendre algú, però crec que ho haig de dir: aquest blog em produeix autèntica vergonya. I els que el feu, dediqueu-vos a treballar i a creíxer com a persones, que ja passant dels quaranta ja us toca, no creieu?
Bona nit!