dissabte, 24 de gener del 2009

Legionel·la malgratensis


Giacomo Barozzi da Vignola (1507-1573) natural de Roma i arquitecte de professió, va ésser, diuen, un il·lustre avantpassat que ha transmès caòticament els seus gens al nostre il·lustre regidor municipal que amb afany simplificador i il·lustratiu, com ell, de les virtuts del seu know how ens té el cor robat per la seva línia sòbria, clara i sobretot ordenada, ar! i que ens esglaia ple rere ple municipal per la seva simplicitat i claredat, per la seva actitud vital pragmàtica pràctica i per la seva sàvia reducció de tota problemàtica al correcte desenvolupament de les ordres pertinents emeses pels superiors jeràrquics que meritòriament el precedeixen en l'escalafó. Com a modern caporal furrier primer, aquest senyor està a punt, després de la dura tasca realitzada de tasca en tasca i al llarg d'anys i més anys, de dotar-nos d'un sensacional camp de futbol i d'una extraordinària i futurista piscina, amb hidromassatge inclòs, que ens catapultarà sense cap mena de dubte i ipso facto a la primera divisió en equipaments esportius del país i part de la galàxia. Ens mantindrem expectants al desenvolupament de tant magna obra perquè promet ser d'allò més divertit.

Entre les seves últimes proeses cal fer menció especial de la seva intervenció pública realitzada dins del Ple municipal del mes de gener on va ser capaç d'alarmar gratuïtament a tot el poble anunciant-nos haver estat capaç de desarticular, ell tot sol, una perillosa i letal, en fase latent, que no patent, pandèmia de legionel·la que algun malvat servidor del mal devia provocar per incompetència, ignorància i/o manca de prevenció. Donem gràcies al senyor!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

La culpa la tiene el Ernest que es un follarin y pasa de todo, solo piensa en cepillarse a las tias, Mari M

Anònim ha dit...

Maricuchi Ernest.

Anònim ha dit...

Aquest home no té cap mena de credibilitat, una de les seves enganyifes, de les moltes que n'ha dit, i que es poden comprovar, és la de l'edifici del carrer R. Turró, cantonada Riera cimentada; els arbres que va deixar tallar, que deia estaven malalts, cosa falsa, el motiu de tot era per facilitar les entrades a l'edifici.