divendres, 16 de gener del 2009

Marrameu!

Alerta malgratencs, aparteu les criatures que els superdotats instigadors de l'Auditori municipal -mort abans de néixer de prepotència altiva- i ociosos de mena -a plena dedicació-, per no avorrir-se i justificar alhora la seva portentosa gestió al front de l'ajuntament, ens volen dotar ara d'una piscina coberta amb zona d'aigua i relax -un Caldea 2, com si diguéssim- de 6.000.000 d'euros.

Marrameu torra castanyes

a la voreta del foc,

ja n'hi peta una als morros...



13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojalà fos veritat! Més qualitat de vida pels malgratencs i malgratenques, prestigi i una punt de trobada, relax i on conèixer més gent de la Vila!
No t’agradaria a tu??
Des d’aquí nosaltres encantats! Molt bona noticia! Esperem que no passi com al Tatre Auditori…

Anònim ha dit...

Ostia la Vergaduer com cansa parlant...deu meuuuuu

Anònim ha dit...

Sobre l'utim comentari nomes dirl'hi q deu ser un dels q voldria a l'oposició muda i encara mes a la Verdaguer. Pica Eh..... donas ja ho saps a rescarte q segur q es l'unic q saps fer,rescartale.
Entre els llapons,passejats,atipats,col.locats i el mes important es q no s'enteran d'una merda i perdonau l'expresió, anem servits aquest poble, aixis ens a lluex el pel.
Sempre tens l'opció de no escoltar i aixis continueras sense apendre i llogicament votant el PSOE(avans PSC).

Anònim ha dit...

Escoltant el Plé, vaig quedar bocabadat escoltant la senyora Mérida, explicant tot el benefici que comportarà al poble de Malgrat la executació de l' ARE. Sembla que no pugui ser, tenir tanta barra i caradura de voler fer-nos creure de la necessitat que hi ha; s'enten, ha de defensar-se el jornal......

Anònim ha dit...

Quina quantitat de diners porten enterrats amb el macroprojecte de l'auditori? Dons amb la piscina passarà igual.
Per altre part l'intenció que s'en despren del debat d'ahir és que no volen fer una piscina MUNICIPAL que beneficii al poble en general, sinó buscar algú que assumeixi la concessió i ells a cobrar impostos i entrades, sense aportar res més que satisfacció per a ells i per a tots els curts de gambals, que són molts en aquest poble.

Anònim ha dit...

jijiji. Sóc el que ha escrit lo de la Verdaguer. Dir-li que (a l'anónim de les 17:19) que no em pica! La opció de no escoltar fa tems que la utilitzo. Però no escolto ni a uns ni als altres. I com vols que puguui apendre dels politics de Malgrat? jajaja. I més de la Verdaguer? aiii...pam pam al culet!! Si no en te ni idea de parlar!

Anònim ha dit...

La solució al teu cas està en escoltar a la Vega, animal polític dels de veritat i que fa bons a Valentins Merides, Aubanells i Vinyoles.

Anònim ha dit...

Pobre el de JiJiJi, ja u deia el de Sant Boi quan tancaba cada dia, en tencaba mes a fora q dintre.

Anònim ha dit...

Jo aquí no he insultat a ningú i va i se'm tracta de boig.
Apa nois, ja us ho fareu. En el fons sou uns racistes que qui no pensa com vosaltres ja insulteu. No sabeu respecta la opinió dels demés?

Anònim ha dit...

El del ji,ji,ji ,ja,ja,ja tu mateix et contradius quant dius que no escoltes ni a uns ni esl altres,si no els escoltes com pots dir que parlen malament o be?.Qui insulta la intel-ligencia dels demes ets tu,quant critiques i menyspreas a qui ni tan sols ets capas d'escoltar.Ara estic d'acord amb tu de que no son politics,pero ni uns ni altres,ni aqui ni alla bons politics ni ha pocs i gent realment amb ganes de fer coses tampoc,i tot perque els mal anomenats politics atipen i deceven el mes ben pintat.L'afany de diner i poder o malmeten icrrompen tot.

Anònim ha dit...

El noi del "ji,ji,ji": en comptes de parlar de projectes, de política, del que importa a la gent del poble.... només vas a desmerèixer... en aquest cas a la Teresa, però de la manera que parles no em sorprendria que demà ho fessis de qualsevol altre polític de Malgrat. Ets un exemple del mal rotllo del poble, de com no ens hem de comportar.... m'has fet pensar que mai voldré desmerèixer com ho fas tú, perquè si és així el dia que ho fés sentiria vergonya de mi mateix.

Anònim ha dit...

Sóc el del jijiji:

Anònim anterior: Suposo, que, també haurás dit el mateix a molts comentaristes i sobre tot a l'autor del bloc oi? Perquè en el malgrat tot si que es desmereix tot. I crec jo que tampoc cal.
Tranquil. No desmeriexeré a ningú més! Ho juro per la per la pilona.

Anònim ha dit...

Benvolguts amics:

Ens plau convidar- vos a la conferència que se celebrarà properament a Barcelona, sota el títol:


Diners i Consciència:
Reflexions per una transformació personal i social

La conferència anirà a càrrec del Sr. Joan Antoni Melé Cartañá, director territorial de Triodos Bank a Catalunya i Balears.

Preguem feu extensiva aquesta invitació a tots els vostres col·laboradors i amics.


Dia: dijous, 22 de gener de 2009
Hora: 19.30 hores
Lloc: Sala d'Actes del CIEMEN (C/ Rocafort 242), Barcelona
Organitza: Associació Mil·lènia

Una cordial salutació