divendres, 8 d’agost del 2008

S'han cobert novament de glòria


Després d'assabentar-nos per boca del regidor de Tecnologies de la Informació i el Coneixement que el projecte de retransmissió dels plens per via web no és viable tecnològicament i per tant s'anul·la el projecte de retransmissions anunciat per ell fa uns mesos, ara ens assabentem, al escoltar el fragment que us oferim del ple d'ahir, que els xicots de Ràdio Malgrat, la nostra ràdio municipal, en plena era de tecnologies avançades i de bits dispersos, ells funcionen encara amb cintes de cassette. Per tant no ens ha de sorprendre que en la transmissió en diferit del ple d'ahir, justament tallin la retransmissió en el punt on el senyor Puignou fent gala del bon humor que el caracteritza, i a petició de la regidora Neus Serra, dones les absurdes i ridícules explicacions del perquè no podrem fruir -pobres de nosaltres- de les actuacions per TVM d'aquesta colla de pallassos que cada primer dijous de mes ens amenitzen els vespres amb les seves gratuïtes i jocoses actuacions.

Quedi clar que considerem molt greu, i aquí no hi valen excuses, que justament la ràdio que paguem entre tots els malgratencs ens manipuli una retransmissió radiofònica retallant el tros final de les preguntes dels regidors i les del públic assistent al ple on van quedar en evidència les mancances, desconeixements i actituds d'aquest nostre ajuntament. La santa inquisició encara perviu entre nosaltres, actualitzada, això sí, i a la censura ara l'anomenen problemes tècnics. Viure per veure, "Tot el nostre gosso en un posso".


15 comentaris:

Anònim ha dit...

Si aquesta dona tinges algun tanc ja hauria fet un cop d'estat,a nivell de poble es clar,i PPSoiste.
A aquesta dona l'hi haurem de fer memora historica per refrescar-li la memoria.

Anònim ha dit...

Proposo muntar un club de fans:Pigrau's Fan Area!

Anònim ha dit...

Al pas que van el proper ple el transmetrà el mateix Creus amb un tam-tam, mentre a Blanes diu que els passen per TVB. És que som la riota de l'alt Maresme. Una colla d'inútils el que tenim.

Anònim ha dit...

Haber que parece mentira que no conozcais ala conchita por la gracia de dios.
Ya osdije que la mujer de Franco era un ninot al lado de esta y los regidores que tienen unas marionetas y si no que hable Morago.
Ah que quede claro que esta gente nostiene que dar un servicio alos ciudadanos que les pagamos a ellos no nosotros darles explicaciones a ellos.
Y si no estan de acuerdo que se queden en su puñetera casa.

Anònim ha dit...

xavier!

Anònim ha dit...

JO se mens noms que tu.. -joan,pepito,manel,lluis,pera
,toni,antoni,rodrigo,carles,eduard,
marc,albert,ricard,robert,federico,
isaac,ignasi,etc etc etc..---será per noms ..está el teu entre ells?

Anònim ha dit...

I jo en se noms de nenes: Anna, sara, carla, Maria, marta, Pepa, Sonia, Silvia, Federica, Patricia, Monica, Ingrid, sandra, Miriam, Alexia, Iris, Montserrat, Berta, Noemi, Nuria.............................

Anònim ha dit...

quando pongais comentarios anonimos porque no dais la cara con vuestro nombre. Alberto.Puig

Anònim ha dit...

Alberto Puig tienes mas cara que un saco de sellos, pero de los de tu amigo franchesco, Alberto. Massat.

Anònim ha dit...

El tros en que parlaren de la plaça Incisa en Val d'Arno va ser monumental, jo proposo que s'anomeni la plaça del cataplasma per què la posen i la treuen quan els hi convé.

Anònim ha dit...

Hola Gent!! Us vull explicar una cosa que hem va passar ahir a Malgrat perquè no vull que li torni a passar a ningú.
Ens van tractar com una autèntica merda a mi i als meus amics i familiars a la TAVERNA DE VAPI que està a l’Avinguda Costa Brava de Malgrat de Mar, al costat de l’IDEA i Caja Madrid, davant del parking del CAP vaja.
Vam demanar uns soharmas, i com és lògic n’has de posar salsa d’all, en vam demanar 6 i ens van posar la meitat d’un pot, al demanar-ne més, ens van posar mala cara i ens vam dir “joer que hacéis con la salsa” amb molta mala educació, érem 6 persones!!! Per mig pot de salsa fastigós!
Total a l’hora de marxar ens vam cobrar un suplement per dir-li que portés una mica més de salsa!!! Ens vam deixar allà uns 40 euros, i al dir nosaltres que perquè havia cobrat la salsa, ens va dir “vosotros sabéis lo cara que me sale a mi la salsa??????????” anda ya y iros por ahí, fuera de aquí anda largaos!! Anàvem amb una nena menor també i mentre creuàvem la carretera de l’Avda. Costa Brava ens continuava insultant i dient “iros a la mierda por ahí!!! Nosaltres com és lògic li vam dir que el poble era molt petit i que correria la veu perquè això no es tornés a repetir, li dèiem mal educat… És un bar per a “dominguerus”, ja es pot veure amb la pinta dels amos…
No volem que ningún torni a ser Aixa tractat i l’insultin pel carrer ple de gent mentre creuàvem dient-nos “fuera a la mierda….!!” I més coses… com no me vacileis… (ells eren els amos que consti) nosaltres ens vam defensar dient que per el ridicul de la salsa havien perdut uns clients, aquesta setmana haviem anat dimecres, divendres i diumenge. És aixi com van tractar a uns clients habituals. Hi ha millors llocs a Malgrat per això us aconsellem no anar-hi a aquell “antro” de “quillos”.
RECORDEU NO ANEU A TAVERNA DE VAPI, Avda. Costa Brava davant del parking del CAP de Malgrat.

Anònim ha dit...

no es pot escoltar el Ple sencer?

Anònim ha dit...

El Vapi hara el Agosto el dia de la feria. ah pero la dona esta que moja pan y agua, noseras tu amigo del ex-marido?.

Anònim ha dit...

malgratot saps que ha passat que ha desaperescut de la pàgina web de l'ajuntamnet el DVD de les persones que varen col.laborar amb el pregó del Segi Vives, els falsos malgratencs.

MALGRATOT ha dit...

Dons no, nosaltres hem copiat l'enllaç del YouTube per què ens va fer gràcia el muntatge i poder, d'aquesta manera, compartir-ho amb tots vosaltres. Creiem que amb la camarilla que manega el web, és molt probable que la dona de la neteja els hi llences a la paperera sota la consigna de "sobre tot sostenibilitat".
Dir-vos que el tros que l'Ajuntament no va posar al web municipal -censura- és justament el més divertit i el que no es varen atrevir a posar per la mordaç crítica que se'ls hi fa. Si algú el té gravat i vol socialitzar-ho que ens ho digui, de veritat que valdria la pena veure de que riu l'alcaldessa.