diumenge, 24 d’agost del 2008

Quin és l'escut il·legal?

Sospitàvem des de fa temps que l'escut municipal era un element identificatiu realitzat sense una base de coneixements en heràldica que el sustentes i que dones sentit als elements que el conformen. Ara, després de la lectura que sobre la seva matussera gènesi se'n fa al fil del blog Des del Castell, podem afirmar que ja tenim un nou nyap ben documentat i del qual les nostres insignes autoritats ens volen fer combregar novament amb unes rodes de molí de mida XXX. Nosaltres que al llarg del temps d'existència del blog hem fet servir el que ens ha donat la gana per, irònicament mostrar el poc respecte que l'equip de govern té cap als seus principis i els nostres símbols més elementals, demanem ara i aquí si hi ha algun malgratenc capaç de defensar i alliçonar-nos amb coneixement de causa sobre el nostre escut actualment en vigor. Mentrestant i a falta d'un escut no apòcrif, nosaltres seguirem fen servir el que creiem oportú pel tema que ens ocupi i seguirem denunciant l'apatia i falta de rigor amb que actua l'actual equip de govern al respecte.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per desgracia tots lipegan,liqueda bè.

Anònim ha dit...

falta un escut amb mortadela.

Anònim ha dit...

Es el de choped y chorizo

Anònim ha dit...

A barcelona els hi van fer canviar i tampoc ha passat res, no? I pel cost econòmic, no es tracta de fer-ho tot de cop, sinó començar a canviar el que és més visible i anar fent...
Encara que a mi això de la torre sobre un mar no m'atreu gaire... perquè no s'hi posa una mongeta o una riera?

Anònim ha dit...

Per estalviar nyaps no estaria malament encarregar un estudi seriós a especialistes en heràldica i sobre diverses propostes possibles, fer un plebiscit popular, però clar, estem a Malgrat, el poble del jo mano i tu obeeixes i calles.