divendres, 29 d’agost del 2008

Feliç celebració del 1er. any amb arbreda

Feu clic per ampliar el mosaic


Un any per a recordar, un període de temps (2007-08) en que a Malgrat han passat coses sorprenents i que no estaven al guió preestablert per uns polítics poca soltes que han confós el que és esperit de servei amb la disbauxa selectiva d'uns pocs, el servir al poble amb servir-se'n d'ell i han donat prou mostres, al llarg d'aquest temps, de governar d'esquena al poble i de menystenir i mentir-li quan els hi ha calgut, fan veure que governen per anar alimentant la seva egolatria i fruir dels avantatges mal entesos del càrrec. Podem afirmar i afirmem que Malgrat té avui el govern de la mortadella, el patètic PPOE, un pacte contra natura del qual només se'n beneficien set regidors i dues dones que l'únic objectiu dins de la política malgratenca consisteix en anar a la perruqueria, a comprar robes i afartar-se de restaurant tant sovint com poden, ja paga el poble. Malgrat ha iniciat, creiem entreveure, una reconversió, s'han començat a denunciar corrupteles, els incompliments d'acords així com a posar en qüestió les in/competències i la desídia amb que aquesta gent tant ben pagada diuen actuar i que no es nota enlloc que no sigui en el seu compte corrent. Som usuaris d'un espai, d'un patrimoni, d'uns indrets, d'un poble en definitiva i com a tals tenim uns drets que certs individus no toleren i criminalitzen a la seva arbitraria voluntat. Nosaltres no callarem fins aconseguir fer entrar en raó a tota aquesta gent que en nom d'una relativa democràcia, estan destruint el territori i fent-se rics a costa dels pobres, si no els aturem ja, els nostres fills estaran condemnats a pagar per prendre el sol, l'ombra, sortir al carrer o respirar. Cal -i segur que es pot- canviar aquestes lamentables i autàrquiques dinàmiques en que es troba el nostre pobre poble, Malgrat. Som-hi tots!



7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims, hem de lluitar per defensar el nostre poble abans que mori en mans d'uns mandataris que no ens volen escoltar.

Marieta Voladora ha dit...

Ja ho fem, ja! però tinc la sensació que, contràriament al que passa a les pel·lícules, els rebels bons, a la vida real, mai guanyen a l'Imperi dolent. No us passa?

Anònim ha dit...

Certament estem envoltats de delinqüents, paràsits, carronyaires oportunistes i caradures irreversibles, diuen representar les essències més nobles de la ciutadania, modèlics personatges que teatralment representen els valors de la nostra societat local, passeu llista, passeu, només hi trobareu un munt de fariseus!

Anònim ha dit...

Tota aquesta gent que denúncia sota un anònim, els demanaria que anèssin al jutjat a denúnciar totes aquestes corruptel.les que tant a la lleugera diuen. En cas contrari haurien de ser més curosos alhora de desfermar la seva ràbia.
Jordi

Anònim ha dit...

Tinc 3 Jordis eb nen,amb quin Jordi em quedo,amb rel fill de la V,amb el fill de la C,o amb el marit dela M,perque es clar Jordis n'hi a molts.

G

Anònim ha dit...

La de la panxa caiguda és la que jo em penso?

Anònim ha dit...

si és el no de la mama,hui hui hui que fas escrivin el bloc, la mama te fara pam pam.