dilluns, 4 d’agost del 2008

Ghetto de Can Palomeres



Trobem sensacional que mentre uns ciutadans breguen per poder celebrar el legítim aniversari d'una lluita veïnal per defensar un paratge natural de la pressió especulativa d'unes persones “importants”, obsessivament frustrades pel desenllaç dels fets succeïts al llarg d'un any, d'altres, com és el cas dels petanqueros del barri de Can Palomeres, puguin celebrar surrealistes professons acompanyades de tanques, tall de carrers, municipals, tir de coets, sardinades populars, balls i sorolls fins altes hores de la nit, tot això amb el suport i col·laboració del nostre magnífic, generós i equànime ajuntament que suposem que, per a l'ocasió, deuen aplicar una ordenança de civisme particularitzada en consonància amb el seu, cada cop més clar, afany de perpetuar-se en el poder municipal. Tot si val si es tracta d'acontentar un grapat de veïns i els vots que dels seus lamentables i permessos espectacles se'n deriven. Per altre part, tinguem clar que la gent d'aquest barri no volen les nostres festes, les de Malgrat, ells volen les específicament seves i són ells els que s'automarginen i estableixen els límits del seu particular ghetto. Així ho veiem i així ho exposem.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Dissabte vaig passar per la carretera davant dels blocs aquests.. i no sabia què passava: música com de setmana santa, amb una banda disfressada com de militars i al fons una imatge religiosa portada en braços, vaja, una mena de "paso" en plé més d´Agost.
Tot aquest circ està patrocinat per l´excelentíssim ajuntament?

Anònim ha dit...

I d'aquesta colla de gent teoricament assenyada de l'equip de govern, ningú discrepa de la manera de fer de la màxima autoritat municipal ? Es vergonyos i ridícul veure com defensen la cadira de les seves menjadores.

Anònim ha dit...

quin morro, uns tant i altres res o tant poc.tots vivim a malgrat tots tenim els mateixus drets, o no?

Anònim ha dit...

k bo el muntatge! sembla que el cartell sigui real!

Anònim ha dit...

Yo creo y perdonar la expresión que o no escuchais o leeis mal o falta una ornada osea unpoco retrasados . Bien que osquede claro que Malgrat de Mar es una dicctadura de la señora conchita y punto que mientras todos bajeis la cabeza hara loque ella lepase por el moño.
Haber si despertais de una vez y sabeis quien manda en Malgrat porque sois una pandilla de cagaos desde el primer funcionario hasta el ultimo.

Anònim ha dit...

Certament la pancarta està redactada en argentino del sur per a més oprobi malgratenc. En quan al barri puc assegurar que és un veritable gheto de gent que així ho vol i ho manifesta.

Anònim ha dit...

Estid d'acord amb el que diu el comunicant de las 17.36 som una colla de ca..ts,i encara dic mes, aquell barri es el feuda de la Carme Aubanell i germa,de segur la proceso anava presidida per ell,dos nostalgis rematats.Tingeu cuidado amb la Carme Aubanell que es de molt cuidado,es igual que un corc,verrina pero no s'el veu.

Anònim ha dit...

És normal que facin la seva pròpia festa, jo per exemple amb MALGRAT TOT no celebraria RES, es una “persona” ODIOSA i fastigosa. Jo no comparteixo res amb ell, i per tant evitaría qualsevol tipus de relació amb un personatge com aquest que sou els COBARDS de MALGRAT TOT, que no donéu la cara pq els veritables CAGATS sou vosaltres, aneu a CAN PALOMERES i digueu aixpo JINYATS DE M… tindrem més vergonya que vostès, animals. GENEREU ODI envers els veïns. És a dir esteu amargats però sempre durant tota la vostra vida estareu envoltats d’espanyols i PUNT! I VISCA!

Anònim ha dit...

Penso que falteu al respecte als veïns de Can Palomeres i que no enteneu res. Jo he viscut molts anys al barri i tinc bons amics encara. Els servents de la familia Aubanell en tot cas són 4, la majoria ni saben qui son. Sobre la festa, la gent que conec no participa perquè no els agrada que el barri quedi tancat molts dies al servei de 4 veïns. Molts es manifesten contraris a la patum aquesta i si no ves i pregunta. El que no podem fer és per 4 que s'entesten a mantenir una pallassada posar a tothom al mateix sac.

Anònim ha dit...

A can palumeras an munta un circ que ve, ala tarda i purtare els nens

Anònim ha dit...

algú pot confirmar si va haver-hi sardinada popular?

Anònim ha dit...

Crec que posar tot el barri en el mateix sac no és gaire encertat. D'altra banda si realment la música i la gresca va anar més enllà de dos quarts de dues de la matinada em sembla que diu molt poc a favor dels nostres gestors, ja que la revetlla de Sant Joan (a la plaça rodona, vora mar) es va haver de tancar a aquesta hora, per normativa o caprici de l'equip de govern i, suposo, amb la sana intenció de no causar molèsties als veïns de la zona ¿? I els organitzadors molt respectuosos així ho van fer. I els assistents amb cara de pasta de moniato vàrem recollir taules i estris personals, i marxàrem sense aldarulls. Mentrestant a la majoria de zones, platja inclosa, les "cebetes" i bengales silencioses de la revetlla animaven amb la seva música celestial el son de tots els veïnats de Catalunya sencera, perquè era la la nit de Sant Joan. Una nit de coca, cava, petards, alegria i música a tot arreu menys a la plaça rodona de Malgrat de Mar.

Anònim ha dit...

Aquesta foto està presa des de la casa de... si o no??? Serà també la propietària del blog!!!

Anònim ha dit...

i a tu,???,se't veu el pluneru,buenu,buenu!!!
T'agraden les exclamacions,les utilitzes en tos els blocs:???,!!!

Anònim ha dit...

Aquesta utilització d'exclamacions em fa pensar que massa gran no deus ser,ai que ja sé qui ets!!!???

Anònim ha dit...

Terner huevos y decir que esta echa de la casa de la que manda en Malgrat Ana Vega , joder que parece que tengamos miedo y muy poca verguenza

Anònim ha dit...

La vega es la que manda en malgrat junta con el marcelo y el cagado de tagua estos tienen un buen trio la foto esta hecha desde la casa de la vaga

Anònim ha dit...

xenòfobs