divendres, 15 d’agost del 2008

Els temps no estan canviant


Doble clic per ampliar l'imatge.
Ara fa cinquanta anys i gràcies a les activitats organitzades pel nostre magnífic ajuntament, els malgratencs xalaven d'allò més. Actualment i malgrat el temps transcorregut, sort en tenim d'algunes entitats associatives que pel seu compte organitzen algunes activitats al marge, tot i tenir el suport patillero de l'ajuntament. De que ens serveix tenir un ajuntament com el que tenim?, concert, ball, sarsuela, castell de focs i cinema a la fresca. Quin infart d'innovació i d'imaginació!
Exigim la creació urgent d'una comissió de festes independent i amb autonomia per programar sense interessos de partit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

tinc 63 anys i el que més trovo a faltar es l'envalat a la platja on es feien tots els balls, donava un aire deiferent a la festa major. Sra Contxita per que no es monta un envelat a la platja per la festa major com tenen a calella, pineda i altres pobles de la comarca, crec que fer-ho al pavello no es el mes adient per la nostra vila.

Josep P.

Anònim ha dit...

Porque al ayuntament le inporta un pepeino la fiesta mayor y perdona por la expresión pero o mucho cambia esto o usted se muere y no be envalado que valga.
Es una pena pero es loque tenemos de momento.
Gracias a dios las entidades que colaboran porque si no esto es una pena.

Marieta Voladora ha dit...

Ai, ai, Malgratot! però si t'hi fixes bé, l'any 58 encara hi havia més ballades de sardanes que ara. I també hi havia més sessions de cinema. O sigui que, en realitat, hem anat a pitjor.

Anònim ha dit...

peró queda algú que tingui ganas de celebrar res?
que hem de celebrar?
que a Malgrat no hi quedan arbres?
que a Malgrat no hi a feina?
que?