dimarts, 26 d’agost del 2008

Primer aniversari


Pobra gent, al llarg d'un any ho han provat quasi bé tot per aconseguir frustrar la clara voluntat d'una colla de ciutadans entestats en preservar un espai natural de l'especulació més descarada orquestrada pels qui tindrien que ser les nostres autoritats i es comporten des de fa un any, com a mínim, com una autèntica companyia de circ malabar entestats com estan en fer l'extraordinària pirueta del més difícil encara i no aconseguir sinó convertir-se en la grotesca riota de tot el poble. Els que som malgratots els hi estem molt agraïts. Gràcies per l'esforç realitzat!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu si és veritat que s´està organitzant un sopar o una manifestació pro-cobriment de la riera?

Anònim ha dit...

Jo et faig un'altre pregunta.l'anonim amanaçador icontramanifestador,i l'anonim despistat son el mateix individu, no? amb dues cares o mes pero.

Anònim ha dit...

Al ultimo le respondo yo, como estavas mejor antes con Franco o ahora con la conchi?
Si eres inteligente razonaras y veras que lounico que canbia es el secxo.

Anònim ha dit...

Donç si.

Anònim ha dit...

Volem veure una contramanifa i que se'ls hi vegi la cara de ciment armat que tenen aquests apologetes de la modernitat més gris, que es retratin i que el poble sàpiga qui és el seu veí sense màscara. No teniu collons de manifestar-vos covards, xusma, que sou tres arreplegats,el factor, la gorda i la santa que levita!!!

Anònim ha dit...

eso eso la gorda, que se las pire a comer mortadela, i ya seran menos

Anònim ha dit...

Algú sap perque ha desaparegut del bloc de la Neus Serra el seu escrit -el darrer- sobre el sopar d'aquest divendres???

Anònim ha dit...

En una segona lectura devia adonar-se que fer-se la víctima i optar per assistir al sopar amb una actitud d'esma no l'afavoria. I que consti que l'article, en conjunt, per l'anàlisi que en feia d'un any d'activitats estava força bé.

Anònim ha dit...

D'acord amb el teu comentari, en termes generals. A mi el que em va preocupar més -i em preocupa encara- era la pregunta que formulava -i així li vaig escriure al seu bloc- de com havia d'assistir al sopar. En concret
deia "en qüalitat de què he d'anar al sopar (+-)"... obviament hi ha d'assistir en qüalitat de ciutadana de Malgrat. Tampoc quedava clar si afirmava que en les reunions que ella havia participat de la Plataforma se li havia impedit d'expressar-se lliurement... afirmació aquesta que no s'ajusta a la realitat. Malgrat tot té tot el dret de participar d'aquesta activitat i personalment vull que hi sigui present.

Anònim ha dit...

Si la gorda se va, el chiringuito que se han montado (PPOE)se va a tomar pol culo i se nos termina la diversion de sus portentosas intervenciones en pro del rebuzno más genuino.

Anònim ha dit...

Els comentaris sobre l'escrit de la Neus els hi podeu fer dissabte personalment al sopar. Si ja ha dit que hi anirà no sé a que ve tant treure punta a cada frase.

Anònim ha dit...

Son les 7:14 del matí de divendres i acabo de veure que la Neus Serra ha tornat a penjar al seu bloc l'escrit en qüestió.... però no exactament el mateix: ha suprimit l'apartat en el que diexa entreveure dubtes de si assitirà al sopar i en qüalitat de què?

Anònim ha dit...

Certifico el que dius, la part final on s'en deduïa dubte i actitud d'indiferència cap a l'acte, l'ha modificat apartant el que d'ambigu i negatiu s'entreveia en l'escrit.
Ha sabut rectificat a temps.

Anònim ha dit...

Sembla que li perdonis la vida. No sé de que vas.

Anònim ha dit...

...per no liar-la altre cop. T'agrada més axis?