dilluns, 11 d’agost del 2008

Matxambrat de Ràdio Malgrat

Fa ja quasi bé un any que el nostre magnífic ajuntament va aprovar la celebració del ple públic municipal de cada primer dijous de mes a les set de la tarda en lloc de les nou tal i com s'havia fet sempre. Això va ser una primera mesura per aconseguir, com aquell que no vol la cosa, de convertir en opacs i intranscendents els acords que aquesta secta del PPOE guisen i maneguen a la rebotiga del poble. Els hi rebufen els plenaris i estan obsessionats en que transcendeixin el mínim, no fora cas que la gent s'adoni del nivell de comèdia en que converteixen cada ple de la ma de l'exquisit elenc format per l'ocasió. Més endavant, i a instància de l'oposició, no varen tenir altre excusa que aportar i es veieren obligats a fer el gest de retransmetre els plens via web -fiasco total- i del que ni es varen molestar a informar al plenari a no ser per una pregunta directa de la Sra. Neus Serra. Ara i a efectes de convertir el ple en un acte folklòric i quasi bé anecdòtic, es a dir, buidar-lo de contingut i prendre totes les decisions importants pel poble a esquena d'ell, demanen, i obtindran en aplicació de la llei del rodet 9/8, una ampliació de la delegació d'atribucions al ple a favor de la junta de govern local. Sensacional!, “jo me lo guis i jo me lo com”.

Si tot el que hem explicat fins aquí us ha sorprès, dir-vos que encara tenen una arma secreta per aconseguir l'opacitat total sense aixecar sospites de nul·la transparència democràtica i aquesta no és altre que ràdio Malgrat i la manipulació que han fet de l'últim ple municipal transmès en diferit i retallat a mida del qui paga la factura a fi de mes. El punt quinze -moció contra la directiva del retorn- s'ha suprimit i en el seu lloc s'ha repetit el catorze, arribats a precs i preguntes han tallat quan els hi ha semblat perdent fragments tant esperpèntics com l'alcaldada perpetrada a la futura? plaça Incisa in Val d'Arno, les al·lucinants respostes del regidor de Tecnologies de la informació i el coneixement sobre l'impossibilitat tècnica de retransmetre un ple municipal via web..., finalment les preguntes fetes pel públic s'obviaren de forma destralera quan les tres preguntes formulades, -R. Solé sobre el seu acomiadament, l'estat de conservació de la torre de la vídua de Can Sala, i la possible usurpació de la torre de Montagut per part de Santa Susanna- deixaren en absoluta evidència la inutilitat i la pallassada que representen cada primer dijous de mes la gent de la secta PPOE. Enhorabona!, ràdio Malgrat està sobradament a l'alçada del seu magnífic ajuntament.





19 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem apanyats amb el regidor de noves tecnologies, no para d'excusar-se amb grans dosis de caradura, que segurament va perfeccionar a la Caixa on treballava, una gran escola.

Anònim ha dit...

Marcelo mee enterado que vas detras de meterte en el club de malgrat de futbo que lo lleva el Bar los Olivos, supongo que tea mandado el Vinyoles en asunto de pagares pero te saldra mal como lo de la Neus.
Dile a tu amigo que deje la politica y sededique a pasear alos nietos que el deporte como ati no osienta nada bien.

Anònim ha dit...

En Creus,o fa el que l'hi mana la senyora o sera despedit,i l'altre te el local de sota casa seva llogat al ppsoe i esclar, a llapar,mes clar l'aigua.

Anònim ha dit...

De llepaculs l'ajuntament n'està plé, clientelisme barat i de poca monta, pero eficaç a l'hora d'anar a votar perqué voten en familia. Tot control-lat.

Anònim ha dit...

Degut a la crisi econòmica que travessem, aquest any el butlletí municipal i programa de Festa Major sembla ser que l'han repartit al pitp-pito-colorito. Nosaltres no l'hem rebut (Malgrat nord).

Anònim ha dit...

El local dels sociates ja no és al local d'en Pigrau... ara s'han traslladat o es traslladaran a un local Campoy

Anònim ha dit...

O sia,a la botiga dels mataalassos,tot controlat o la nova secretaria general fa el que dic o la foto fora del partit i de casa.

Anònim ha dit...

ostres, ostres, ostres... aixó es calcat al que passa a Tordera. Malgrattot, a veure si resultará que el ppoe de Malgrat i al Circ CIUERC de Tordera están emparentats?
Es diumenga i tinc les neurones un pel adormides, pero segur que si fem una bona recerca trobarem algún enllaç.
Radio Tordera i Radio Malgrat, o el tanto monta, monta tanto, la Conxita com Joan Carles.

Anònim ha dit...

Com és que l'alcaldessa no contesta a la pregunta de la regidora d'erc de que es penjin les actes de la junta de govern local a la web de l'ajuntament de malgrat,
li diu: moltes gracies "no m'en recordo mai d'apretar el botó" qui botó sra. alcaldessa ?

Anònim ha dit...

Aquesta dona als Plens hi va enpastillada i al seu rotllo (mal). Si cola, cola i, anem per feina que volem plegar aviat.

Anònim ha dit...

colla d'imbecils!!!!!

Anònim ha dit...

vosaltres que quedi clar!!!

Anònim ha dit...

QUINA POCA VERGONYA Q TENIU ELS DEL MALGRAT TOT. PQ NO PARLEU DE L'EXIT QUE HA TINGUT LAS BARRAKES. PQ SEMPRE ESTEU DE MALA FOLLA. QUE ES QUE NO F... HO ESTEU MAL F..ATS?

Anònim ha dit...

doncs no en deuen parlar, xo podrien. O digues perqué aquest any s'hi han gastat més de 60000€ i en l'anterior ocasió només 18000 i se li deia a les entitats que ja eren molts diners. Aaahhh, que hi ha el fillet de la jefa pel mig i al titella de joventut li fa por di que no. Parlem-ne si voleu, que aqui de malgratots mal f... no n'hi ha.

Anònim ha dit...

Si estiguessiu ven informats ho sabriau. El que passa que akesta purria dels malgratontets solament us entereu del que voleu. Aixi esteu que solament escolteu la veu de la inteligencia artificial que teniu. Primer Us informu i despres parleu pq es el mateix que feu en els plens.

Anònim ha dit...

S'ha de reconèixer, pesi a qui pesi, que per tenir carta blanca a les barrakes ha fet falta que el noi de la mare es poses al davant amb la seva colla d'amics i coneguts. Tot sembla indicar que la única gent de confiança a Malgrat és la que està emparentada amb algun socialista. No en tenen prou que ara ens posen al fillet de la Carbó de tècnic de joventut. El que ens faltava!. No tinc res contra ningú, però a mi aquestes coses em posen de mala llet. T'estàn dient imbècil a la cara tot el dia.

Anònim ha dit...

Si mot bona esta, aparte de las barracas y los mojinos todo lo de mas una porqueria, salvado alas entidades que son las que dan la cara como siempre.
Una pena de pueblo.

Anònim ha dit...

feina ben feta 7900 persones en una sola nit!!!! merda de blog amb dos anys 5191 persones!!!! el fillet de la mare!!!! jajajajaja!!!!! felicitats barrakudes!!!!

Anònim ha dit...

7900¿?¿? perque no truques el president de l'associació de barraques i li preguntes quantes n'hi havia el divendres¿? ja t'ho dic jo, no es van superar les 1400 (contant l'organització i les entitats). Allò feia pena, i sort que la diversiones ens va animar una mika xk sino allò hagués semblat un funeral. I repeteixo l'any que vé, quan no hi sigui "el noi de la mare" també hi haurà el presupost d'aquest any? Regidor, contesta al poble!!!!