divendres, 29 d’abril del 2011

Detalls que no tenen importància

El poble de Malgrat ha de saber quins són els reals i subtilment amagats interessos que defensen els seus representants polítics quan s'omplen la boca amb l'afirmació d'actuar en tot moment en defensa dels interessos de la majoria de malgratencs. En això el senyor Puignou, en aquest fragment d'àudio, se'ns mostra com un autèntic virtuós en la matèria al qualificar de “detalls sense importància” els textos que figuren al document entre parèntesis.

Un malgratenc, indignat i afectat pel projecte de millora de riera del tram C./Fonlladosa – C./Passada, ens ha fet arribar, juntament al seu comentari, el document d'al·legacions que varen presentar i firmar l'àmplia majoria dels veïns afectats pel projecte en qüestió i les seves imposicions especials. El missatge diu:

“Em sento indignat d'aquests polítics que entenen el que els interessa sobre els criteris socials i econòmics i en concret el Sr. Puignou que diu o entén el que li interessa i com de costum pel seu ofici anterior no llegeix ni els parèntesi ni la lletra petita, per això us adjunto document al·legació presentada a l'ajuntament pels propietaris i perquè tingueu una idea del percentatge de propietaris que van signar aquesta al·legació son els següents:
- De 18 propietaris del C/Nàpols, 13 van signar l'al·legació.
- De 30 propietaris d'habitatges del C/Germanes Torrell, 20 van signar al·legació.
- De 10 propietaris de locals del C/Germanes Torrell, 9 van signar al·legació.
El pressupost de l'obra puja a 990.458 euros i que el 40% ho han de pagar els propietaris 396.183 euros o sigui que hi haurà propietaris que han de pagar 12.000 euros els del C/Nàpols i de 1800 a 4500 euros els del C/Germanes Torrell. I com vulgarment es diu, pels temps que corren que Deu ens agafi confessats, aquí a Malgrat no hi ha crisi.”

La reflexió que nosaltres en fem de tot plegat és que: havent aconseguit la senyora Campoy, en contra del projecte inicial de deixar al descobert aquest tram de riera, pressionant a l'ACA i pel seu interès personal de requalificar les seves propietats, ara posen per excusa l'interès general d'aquest projecte, cosa que desmenteix el fet que dels cinc firmants del carrer Nàpols, tres siguin finques propietat de l'alcaldessa o família, un de la regidora socialista Mérida i l'altre deu correspondre, suposem, a l'escola Fonlladosa. Un tril·lero professional no superaria aquest magistral joc de polític prestidigitador.
És d'aquesta manera com, en perfecte harmonia, polítics i banquers -amb il·lusió!-, realitzen les seves operacions especulatives a la recerca del negoci fàcil i lucratiu, sempre però, en nom de l'interès general i de la més estricta ètica personal.
Esperem que el proper dia 22M, el poble de Malgrat passi comptes a aquesta colla de pallassos professionals responsables directes de les grans macroestafes que ens afligeixen i perpetrades sempre sota el qualificatiu de "criteris d'interès general”.
 

47 comentaris:

Anònim ha dit...

No és de retruc, que es facin greuges comparatius entre veïns de Malgrat de Mar. En anteriors obres de millora i urbanització s'han fet cotnribucions especials (en major o menor crisis econòmica) i que ara perqué a uns veïns no els vagi bé s'hagi de fer una excepció no em sembla gens bé.
Probablement pugui ser que hi hagi alguns veïns que no els interessi aquesta obra per interés polític o perqué hi hagi algún interés polític que recolzi aquestes iniciatives.
De totes maneres cal tenir en compte que aquesta obra de millora repercutirà principalment per tots els veïns de Malgrat de Mar, però també en els veïns que hi viuen.
Com a veï que ha estat afectat per a obres de millora i conseqüentment per les contribucions especials, haig de dir-vos que sempre s'ha exposat a tots els veïns la possibilitat d'estudiar cadescún dels casos en cas de necessitat pel seu fraccionament

Anònim ha dit...

El teu punt de vista és absolutament egoista:"com que jo he pagat, que també paguin els altres,ja que si no és així s'està originant un greuge comparatiu".Jo penso que cadascú ha de defensar els seus interessos com més bonament sàpiga i pugui i si algun vei creu que no ha de pagar o no pot pagar que ho defensi,està en el seu dret,igual que tu(pel què dius)en el seu moment ho vas poder fer i vas triar a la teva conveniència.

Anònim ha dit...

Aquí el que queda més que clar claríssim, és que novament l'ajuntament legislant al marge del poble pretén fer passar el bou per bèstia grossa amb la coartada d'aquest suposat i proclamat interes general quan en realitat és interes d'un partit i de les dues persones que el representen.
Queda molt convincent això de proclamar interes general quan s'apropen eleccions, l'asfaltat dels carrers en aquest període n'és el paradigma perfecte.

Anònim ha dit...

Ves per on sense anar gaire lluny, el poble veí de Blanes també porta fent el mateix. Carrers tallats a dojo i amb els carrers aixecats per fer pavimentació nova. No és només Malgrat qui fa campanyes de pavimentació.

Anònim ha dit...

També es podria pensar a l'inversa, que qui no vol pagar sigui egoista, això si que l'hi arreglin les boreres i el paviment, repercutint en el cas que s'urbanitzi el carrer sobre, sobre la seva vivenda. Com sempre tot depén dels ulls com vegis el tema.

Anònim ha dit...

Típic argument socialista d'un anacronisme que fa feredat.
Podries, per la mateixa regla de tres, dir-nos el motiu pel qual a la regidora -molt socialista ella- Carmen Aubanell el seu gual particular li surt gratis i li tenim que pagar entre tots els altres malgratencs?????????????????????????

Anònim ha dit...

Penso que esteu equivocats a l'afirmar que tres propietats del carrer Nàpols són de la Conxita, un de la Mérida i un del Fonlladosa.
El correcte és dir que la Conxita en té dues, una la Mérida i el Fonlladosa i l'altre, dels cinc propietaris que no han signat al·legacions, del Quinta.

Com veiem, això s'anomena d'interès general per damunt de tot.

Anònim ha dit...

Per això tenen pressa en que s'aprovi el projecte que no sigui que se'n vagin sense arreglar-se el patí de casa. La Campoy altra cosa no però les promeses les compleix. La Mèrida pot respirar tranquila, i amb el sou a jornada completa que cobra, ja es pot pagar el que li toca i potser convidar a algun veí.

Anònim ha dit...

no van equivocats,a mes dels que dius tu,i ha lapropietat del seu home,l'Antonio Riera i la de la seva germana Montserrat campoy,iun dels altres firmans pot ser ,en,Cinto Privat.

Anònim ha dit...

Aneu pujant carrer amunt que en trobareu alguna més que calla com una murri però que ja l'hi anirà bé que es cobreixi la Riera.

Anònim ha dit...

Després d'escoltar la última part de l'entrevista de la Conxita queda clar que té algun tipus de comportament psicopàtic greu.
Algú del seu entorn hauria d'ajudar-la.

Anònim ha dit...

Autisme polític s'anomena el quadre clínic i, donat l'alt grau d'arrogància que manifesta el malalt, no té tractament.
Tots els que han intentat aplicar tractament als símptomes de la malaltia han caigut en desgràcia i han hagut de dimitir o allunyar-se del malalt per l'alt risc d'infecció pel virus patogen resident en l'afectat.
Sembla ser que es tracta de la mateixa malaltia que pateix l'ex president Montilla.

Anònim ha dit...

"En lo referente a los ayuntamientos y comunidades autónomas, el tradicional caciquismo español ha vuelto con toda su potencia, si es que alguna vez se fue, y aun ha salido reforzado. Las tramas de intereses, las corruptelas, el clientelismo de cada población poseen ya tal vigor que resulta muy difícil desalojar del poder a quienes llevan años controlándolos, colocando a gente, haciendo y recibiendo favores. En algunos lugares da la impresión de que un mero cambio de alcalde haría que se desmorona todo el entramado económico y laboral de ese lugar. Y de quienes aún no se han beneficiado de esa tupida red de transacciones sólo aspiran a entrar en ella con un poco de suerte -esto es, gracias a un amigo, un cuñado, una madre o un suegro bien relacionados con el cacique o la caciquesa-, no a que las prácticas corruptas cesen, a quién le conviene eso".
Javier Marías. Un sondeo personal. EPS 01-05-11
TREIEM-NOS LA BENA DELS ULLS I LA POR DEL COS. MALGRAT NECESSITA UN CANVI

Anònim ha dit...

"Jo recordo a la meva mare que sempre em deia:
La temptació Conxita és com un fil d'aranya, de tela d'aranya, és tant subtil i tant primet, no!, que a la primera lligada quasi no te'n dons compte. Vale? Però l'aranya va teixint i quan tu te'n vols donar compte, ja no pots, estàs lligada de mans. Pel tant, quan et notis que et volen lligar alguna cosa, fot atzagaiada i trenca el fil. I això és el que he fet sempre. Pel tant, em sento molt bé, molt tranquil·la i dormo cada dia i me sento molt feliç i molt contenta."

Això ho diu una reconeguda i reputada especialista en aranyes i filosofies de peixateria, gran experta en com teixir xarxes clientelars estables i en comprar voluntats subtilment, pas a pas, i quan el poble se'n dona compte de les autèntiques intencions de l'aranya, de la verdadera naturalesa d'aquesta, ja no pot fer-hi res. O sí???
I si el dia 22M el poble surt massivament al carrer i per fi li fot una atzagaiada definitiva, trencant el fil, a tanta prepotència i demagògia com espargeix aquesta aranya?

Anònim ha dit...

Segur que estàs tranquila Conxita?

Anònim ha dit...

Pots estar tranquila conxita, que el pobe de Malgrat no troba un candidat d'altre partit que doni la teva fiança, aqui tots critiquen i mai raonan en positiu i el poble de Malgrat no volem gent d'aquesta.
Oposició transparent= A canvi politic.
De mentres seguirem com sempre. anim conxita.

Anònim ha dit...

Increible!
A maresme TV els candidats a alcaldables de ERC i CIU de Calella i Pineda de Mar respectivament, valorem amb positiu la politica de Malgrat en quan a seguretat ciutadana, i aplaudeixen la gran preséncia policial del poble de Malgrat, i aposten en les seves carteres respectivament aquestes mesures, en canvi ,aqui a Malgrat aquets mateixos partits ho veuen negativament... ves per on com aqui la oposició només vol fer una politica destructiva.
Algú hem pot contestar que en pensa?
Perque els politics veins ho tenen clar.
Gràcies
Ruth.

Anònim ha dit...

20 días para que los cebolletas sigan viviendo del poble de malgrat de mar.

Anònim ha dit...

La policia de Blanes, amb el quasi doble d'agents que Malgrat, disposa d'un local que fa la mitat de les antigues dependències de la policia de Malgrat.
La caserna dels mossos a Girona és més austera i petita que la de la Policia local de Malgrat.
L'ajuntament de Malgrat ha convertit la seguretat ciutadana en un tema obsessiu per a la població per justificar una inversió totalment forassenyada a les necessitats del poble. La decisió és política, del partit que mana. Altres pobles han emprat aquests diners a fer equipaments culturals molt més necessaris que els destinats a luxoses casernes fetes amb l'únic afany de treure pit i vacil·lar a les poblacions veïnes.
Ho veus més clar ara Ruth, o la teva sociodependència t'impedeix raonar sense prejudicis de les consignes oficials emeses des de la Casa Gran?

Magí.

Anònim ha dit...

Ostres dando una ojeada en un blog metrobo en un mitin a solidaridad catalana oesa laporta fcbarcelona el sr antonio nolla,nuri cadenas y comono al luis nogueras mas conocido como el pc y todo esto con la banderas estelada colocada torcida. Hay que hacerse mirar esto makus.

Anònim ha dit...

QUE us ha semblat el debat del cinema centre del tema dels comerciants en la meva opinió tot més del mateix l'única cap de llista que va donar la talla va ser la Conchita del PSC i la Sra vega que va estar exposant el seu pograma molt encertada, els altres no tenen ni idea del que es diuen.

Anònim ha dit...

Algú hauria d'assessorar a la gent de SI, C's i PxC. El tema del debat d'ahir va ser "apostoflant". Va haver-hi moments que vaig sentir-me preocupat per si algú d'aquesta gent aconsegueix representació al Consistori. ho dic principalment per les persones no pels partits ni per les idees que són ambdues coses molt respectables, però no pots presentar-te a les eleccions amb uns personatges que ridiculitzen el teu partit.

Anònim ha dit...

Como se nota que eres el hijo de la vega y perdona pero la sra vega no sabe hablar y por supuesto la R no la pronuncia selacome como los bocatas de choped el pavo. Jordi que seteve el plumero que parece que tea enseñado el marcelo. Porcierto marcelo como tienes narices a seguir teniendo trabajadores en la calle escolas sin seguro y cobrando el paro! Hay que mirar esto señora alcaldesa carre escolas 19.

Anònim ha dit...

Si les més encertades segons tu han estat la Conxita i la Vega, com pot ser que el comerç del poble no aixequi cap siguent elles les màximes responsables del tema?
De garlar, tothom en sap però aplicar polítiques serioses i eficients està vist que no en tenen ni P--- idea!

Anònim ha dit...

Ahir el més patètic va ser el Medina. Vergonyós!!

Anònim ha dit...

La llista del Medina és l'astut tripijoc de la Campoy, una autèntica martingala del laboratori PSC, la seva marca blanca com si diguéssim i la garantia de tirar endavant les barbaritats de la riera.
Pel que fa a la Vega, el proper dia 23 començarà a fer un estricte règim calòric, que és el que li receptarà unànimement el poble.

Anònim ha dit...

El que han de fer els veïns afectats pel projecte de millora urbana de la riera és posar-se d'acord i no pagar ni un cèntim, que sigui l'alcaldessa qui els denuncii i obligar-la així a demostrar quin és el suport que té el seu demagògic projecte d'interès general.

Anònim ha dit...

Sincerament el debat d'ahir em va semblar patètic. Expressions- com es un poble on la circulació i el comerç són una "merda", no es poden permetre.
Un debat on pràcticament tots els candidats, tret de la cap de llista de CiU, s'havia estudiat que tenim a l'ajuntament de Malgrat. A vegades no cal fer grans mesures que siguin costoses o difícils, sinó aprofitar i aplicar allò que tenim.

Alguns dels candidats van parlar de propostes i mesures per ajudar el comerç que ja existeixen...Molt lloables però no cal parlar per parlar si ja existèixen.

Ni la pròpia Campoy sap el que aprova al consistori durant el seu llaaaaaaarrg i cansat mandat.

Tant de bo els votants malgratencs obrin bé els ulls i votin amb coherencia. Perquè sinó tindrem 4 anys més de gorvern decadent.

Anònim ha dit...

Anònim de les 13:03 o sr/a magi.

En primer llos els policies de blanes crec que cobran bastant més que els de malgrat i sino pregunta el que guanyen nomes el mes de juliol del focs de blanes, en segon lloc els mossos d'esquadra de girona o d'on sigui no necesitan més comisarias grans i noves perque per lo que fan... apaga i vamonos! ho dic perque e traballat a un local nocturn de Malgrat i mai han vingut quan els hem necesitat.
I per acabar això que en dius que cada municipi a empleat els seus cales en millores...doncs pregunta veins de pineda o calella que en pensen, si això o més presencia policial i t'en faras creus.
Ruth

Anònim ha dit...

Soy de Malgrat de nacimiento pero vivo en calella desde hace 10 años, y os puedo asegurar que en Calella se envidia la presencia policia de este pueblo, creo que criticar si una caserna de policia es cara y abusiva lo encuentro ridiculo porque en calella tambien tienen una caserna nueva y deja mucho que desear la presencia por el pueblo de Calella que hacen, y si hablamos de los Mossos de Esquadra pues apaga y vamonos.
Asi que le diria a el comentario de 13:03 que yo me quito el sombrero con la Policia local de este pueblo como en todos habra mejores y peores pero la realidad es esta y si otros politicos de otros pueblos la valoran positivamente por algo sera.
Centremonos en los politicos que asisti ayer a la reunion de comerciantes y vamos, como no va a salir a conchita otra vez si la oposicion no vale ni para tacos de escopeta ,y eso que yo soy de las que no permitiria que un governante estuviera mas de 8 años al poder, asi todos tendrian posibilidades y evitariamos acomodamientos como sucede aqui, pero con una oposicion asi? Nada!
Sonia.

Anònim ha dit...

estic d'acord amb aquet darrer comentari, hauria de ser per llei que un politic no és presentes més de dues legislaturas seguidas.

Anònim ha dit...

A veure Sònia, em dius una proposta sobre comerç que vagi fer la Conxita?. Jo no vaig entendre res.

Anònim ha dit...

tu mai entens res , anonim de les 10:43....

Anònim ha dit...

Ah!, però no la dius?.

Anònim ha dit...

La proposta de la Conxita és el Mercadona juntament amb altres grans supermercats a l'extraradi i un Centre del poble gris, farcit de bancs i immobiliàries i poc freqüentat pels veïns. El clàssic model socialista que amb lamentable èxit porta vint anys desenvolupant amb el suport d'una colla de tarats.

Anònim ha dit...

Atomar por el ojal fuera los monos y mosso viva la Guardia Civil que vuelva ya. Aqui en malgrat necesitamos dos sargentos Lara y menos monos.

Anònim ha dit...

realment si algú creu que la conxita és la més vàlida per governar val més que s'ho faci mirar!
Som uns dels pobles més enrederits de la cua.
Enguany hem estat el municipi més econòmic de la costa, ja que els turístes no volen venir.

Aneu fent aneu fent que aquest pas haurem d'emigrar tots cap als pobles veins, on per cert tant Blanes com Tordera com Sta Susanna de socialistes res de res!

Anònim ha dit...

Creieu que tindrem el cebolleta de regidor al proper mandat?

Anònim ha dit...

Claro que no hay socialista lo que hay son sociolistos jajajaja teneis que aprender mirar el marcelo del pp como sabe lo que hace baja a la seguritat social por loco y pasta sigue con el taller haciendo chapas con gente sin asegurar y cobrando la ayuda viva el pacto socialista. Y para terminar sigue regalando consumiciones canjebles en el bar mileniun para conprar votos.

Anònim ha dit...

Té sentit programar tota una àrea residencial de cases unifamiliars amb el seu jardinet i de, sobte, modificar el POUM per ficar-hi un supermercat com el Mercadona al mig? És aquesta la seva planificació?
Hostes vingueren que de casa ens treiren. L'alcaldessa es deixa enlluernar per qualsevol de fora que li ve amb quatre duros i és incapaç de donar un cop de mà o facilitar les coses als empresaris locals.

Anònim ha dit...

Una propuesta de la conxita?

Una aferta/demanda de los comercios de malgrat que quieren duros a cuatro pesetas, i no ofertan nada para atraer a la gente, si aqui solo tiene qye poner solucion la conxita.... si es que la oposicion no da ideas tampoco.
Aqui el 22 alguno/s van a flipar se prevee una adevacle bestial no va a votar por los sondeos ni el 40% de la poblacion, eso es culpa vuestra oposicion!

Anònim ha dit...

Creq que el mejor voto es el del dani o la guapetona de la serra porque al final son del sector turistico y no caciques como el valentin del cullons que aparte de bellotero solo save reirse de los catalanes porque recordemos que es merengon y no va ala final de la championss valentin me voy a colar en tu trem de la renfe.... Te vendo bellorero un cenicero de los trenes verdes.

Anònim ha dit...

Avui comença la enganxada de cartells segur que la vega del ppc serà la primera a enganxalls, perquè d'aquesta manera la molt il.lusa es creu que té més vots, i no sap que quan penji la seva cara als fanals tot Malgrat tindrà la satisfacció de conèixer semblant bèstia, que s'ha mofat del poble de Malgrat i en especial dels afiliats i votants del ppc. Els votants del ppc tenim memòria i segur que no hi hem de votar a semblant candidatura començà per ella i acabant per l'últim.

Anònim ha dit...

En reconeixement als quatre anys de constants i brillants pallassades per part de la regidora Vega en la magnífica comèdia socialista, tots els malgratencs a partir de demà tenim que sortir al carrer armats d'un retolador vermell a la butxaca i retre-li merescut homenatge pintant un gros nas de pallasso a tots els cartells amb la seva jeta que se'ns creuïn pel camí.
Quatre anys de deliri col·lectiu amb que ens ha obsequiat la megavega, amb tanta abnegada i dura tasca com la que altruísticament ha realitzat, bé mereix el reconeixement de tot el poble... i un aplausu!!!

Anònim ha dit...

Anònim 18:46,
Tu llevale a valentin lo que te salga de ahi, però llevaselo a ver si tienes esas razones que tienes que tener, que aqui todos los abrazafarolas simpatizantes de de la oposicion nunca han ido por delante, siempre por detras! y yo si te digo que ire a wembley a ver como gana mi equipo representando a ESPAÑA el Barcelona!!! un equipo ESPAÑOL!! si señor!!!
Viva el Barça!! Viva el equipo español!

Anònim ha dit...

Viva España viva el F.C.Barcelona que seguro que a mas de uno el dìa 22 y luego el 28 de mayo le sale una ulcera, jajajajajajajja...........

Anònim ha dit...

eso eso! conchita power!