dimecres, 13 d’abril del 2011

Mentiders compulsius habituals


Un amable i fidel visitant del bloc ha tingut la deferència de fer-nos arribar aquest esplèndid vídeo sobre la més candent actualitat municipal com ho són les esperpèntiques declaracions de la nostra més alta i levitadora autoritat, alcaldessa Campoy.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Dios los cria y ellos se juntan. Quan t'ha pagat la Neus perqué l'hi penjis el video?

Anònim ha dit...

sempre pensant en els diners no coneixes gent que fa les coses desinteressadament. potser que canviïs d'amistats

Anònim ha dit...

Aquí els únics que actuen permanentment amb esperit mercantil són els arrogants esbirros socialistes que tenen el cul venut i a sobre de tant burros com són fins i tot s'han de pagar la vaselina de la seva pròpia butxaca.

Es pot ser més avariciosament cretí?

Anònim ha dit...

Creus que l'Antoni Monguilod també ho ha fet desinteressadament i gratuitament, d'aportar diverses contraportades del "Som-hi" per fer propaganda del Malgrat Desperta i de la propia Neus Serra?

Anònim ha dit...

Això jo no ho sé, pregunta-ho al Som-hi si han cobrat per la inclusió de publicitat.
I ja posats... tu creus que la Vega ha actuat altruísticament i amb esperit solidari i de servei al poble cobrant 22.000€ l'any -pagats per tarats socialistes- per jeure tot el dia i alçar el dit un dia al mes?
Pobra dona, ves que no agafi una hernia discal de tanta dura tasca realitzada.

Anònim ha dit...

L'entrevista de la Neus Serra d'ahir d'Ona Malgrat, cau pel seu propi pes. "Regust agredolç"? Per favor!!!! però si quedar-se a l'oposició pel seu rencor és el pitjor que podia haver fet la Neus en el seu propi partit.

Anònim ha dit...

El que cobra la Vega durant L'ANY no és tot per a ella ja que ha de repartir amb el Marcelo perquè sinó no donaria la cara havent d'anar a diferentes llocs fent-la pilota, ja que no serveix per a una altra cosa

Anònim ha dit...

Carai, carai, quin interés desperta la Neus. Haig d'entendre que CIU va quedar-se a l'oposició contra els seus propis interessos. Vaja, doncs un vot de confiança per CIU!

Suposo que això vol dir que el PSC volia a CIU al govern, no?

Anònim ha dit...

O no? Perqué la Neus és molta Neus i si no que ho preguntin als seus acòlits.

Anònim ha dit...

Ja, ja! Aquesta sí que és bona! Ara es fiscalitzarà la publicitat del Som-hi!! ???

El més greu és que a partir d'ara a l'Antoni Monguilod l'alcaldessa li farà la vida impossible perquè ha posat publicitat de CiU.... Així funciona el feixisme d'aquest ajuntament.
Si tinguéssin pebrots, demanarien posar publicitat també els socialistes.. però ells ja tenen el seu butlletí gratuït.
I, mentrestant, els seus li segueixen el joc i li fan la feina bruta... quina pena de gent

Anònim ha dit...

Titllar l'ajuntament de feixista és molt gratuït. La Vega i la Campoy han estat elegides DEMOCRÀTICAMENT pel poble i aquest és sobirà en les seves decisions. Tenim el que ens mereixem, un matxambrat de beates radicals practicants de la genuïna religió espanyola i a punt de passar a la història com el que realment són. Pura anècdota per oblidar, encara que de segur ens costarà molt.

Anònim ha dit...

Al de les 19:36... així també van ser escollits Hitler, Bush, Chávez i altres energúmens...

Que siguin escollits democràticament no vol dir que ells siguin el màxim exponent de la democràcia i els seus valors. Són uns paparres aprofitats.

Anònim ha dit...

...i uns mamons professionals.

Anònim ha dit...

Democràticament no la van escollir ni quan es va presentar per ser cap de llista la tal vega es va posar amb enganys, mentides, desqualificant a companys i prometent coses com a llocs de treball. Als afiliats que havien de votar el cap de llista, per això que de democràcia res de res

Anònim ha dit...

Tot cert..... i mes

Anònim ha dit...

O no Ana?

Anònim ha dit...

Vaya grupo de letrados que hay por aqui, todos dicen que el PSC esta acabado pero la relidad es otra hijos de Dios! , aqui en Malgrat hay mas españoles que catalanes asi que ni ERC ni CIU saldran a la palestra y lo digo a titulo personal sin tener nada en contra de estos partidos asi es.
Deberia a ver un empate entre todos ahi veriamos realmente como se ponen de acuerdo para y por el pueblo.
No nos engañemos, aqui todos vienen al mismo saco y quien diga lo contrario miente!
JAVIER

Anònim ha dit...

La ana Vega ja contestara per escrit com diu en els plens segons li a ensenyat el llest del ppc el marcelo Gomez i la seva parella segona de la candidatura. Aquesta vegada pot contestar ja que ho ha de fer per escrit, ho pots fer sense ajuda.

Anònim ha dit...

Mira Javier, aquí mentres uns intenten defensar l'essència del poble, els altres, no cal dir noms, nomes cerquen viure a costa del poble encara que el preu a pagar sigui un trinxament total de la convivència ciutadana. Mentre uns cerquen el seu benefici personal, d'altres tenen com objectiu prioritari el benefici social i el creixement racional del poble. Raona, sospesa-ho i actua en conseqüència, segur que no t'equivoques en la teva elecció.
Malgrat no pot viure més temps covant paràsits socials.

Anònim ha dit...

Si si però m'estas donant la raò, no ten vagis por los cerros de Ubeda que aqui tots sabem el que cada partit politic vol, doncs m'ho posas a tiro de huevo, el poble de Malgrat ho sap això i molta gent i dic molta gent d'aquet poble t'asseguro que pensa com jo.
JAVIER

Anònim ha dit...

Molta gent potser pensa com tu, però per sort molta gent pensa diferent.