dissabte, 9 d’abril del 2011

Darrer Ple municipal 2011

Les altes prestacions en fer desaparèixer aquesta pintada, apareguda ahir a la façana de l'ajuntament i què en qüestió de poques hores va ser eliminada, es contraposa a la desídia per adecentar aquestes altres pintades que porten anys i panys al mateix lloc sense causar, sembla ser, cap molèstia als nostres representants municipals. Els motius d'aquest esplèndid zel mostrat pels responsables de l'ajuntament en el manteniment de l'espai consistorial deuen trobar-se, pensem, en la densa exposició dels comptes municipals presentats en el passat Ple i què algun ciutadà indignat per tanta vàcua xerrameca no va ser capaç de capir. Aquí podeu escoltar aquest darrer Ple de la legislatura i intentar trobar el motiu de tanta crispació que a nosaltres, francament se'ns escapa.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta pressa a pinta la façana és una prova que la veritat ofèn.
si fossin tan transparents, no es donarien per al.ludits

Anònim ha dit...

L'ACA dóna permís per cobrir la riera a Can Feliciano
El tram de la riera que es va canalitzar a l'estiu es taparà amb una llosa de formigó semblant a la que es va col·locar als trams anteriors, cosa que esvaeix el dubte sobre si el calaix pot suportar el peS

Anònim ha dit...

Està previst que la urbanització es pugui dur a terme a través de contribucions especials assumides pels veïns de la zona, i, en aquest sentit, el consistori farà la proposta que els propietaris d'habitatges en què la part del darrere dóna a la riera puguin disposar d'una obertura al nou tram i en puguin treure un profit “igual que s'ha fet a la resta de la riera urbanitzada”. Campoy va remarcar que esperava “tancar aquest episodi”.

Anònim ha dit...

S'apropen eleccions i patam!!!, xerra que xerraràs.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/394850-laca-dona-permis-per-cobrir-la-riera-a-can-feliciano.html

http://www.radiopalafolls.cat/2011/04/08/l%E2%80%99aca-permet-tapar-la-riera-de-malgrat-a-can-feliciano/

I els contenciosos interposats per la plataforma, que depenen també de l'ACA?

Anònim ha dit...

Aquesta notícia és falsa. L'alcaldessa menteix com tantes altres vegades.
Que ho digui per escrit a veure si s'atreveix!

Anònim ha dit...

L'alcaldessa parla molt,ja sé sap que venen eleccions i té pressa per tancar episodis.Però de tancat res,per cert,algú a part de l'alcaldessa ha vist aquesta "autorització" de l'ACA?algun periodista redactor de la notícia,...?Que no corri tan la conxi que aquest episodi encara no està tancat.Tranquil.la!!

Anònim ha dit...

Això, això, que la publiqui al web de l'ajuntament en mig dels edictes de concursos, mostres i d'altres parides electoralistes per l'estil.
Aquesta dona és una mentidera professional i compulsiva i quan s'apropen eleccions la patologia se li descontrola del tot.

Anònim ha dit...

També va publicar que posaria la primera pedra del Teatre auditori. On és?

Anònim ha dit...

Veig molt nerviosisme molt nerviosisme!
I l'últim és veure a la Serra ballant el ball de Sant Joan i Sant Pau avui per la tarda. Increible! el que s'ha de fer per esgarrapar quatre vots! I això només ha fet que començar.....que ferà durant la campanya? Un full monty amb il.lusió?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La clau de la pintada, al meu parer està en el minut 49:25 en que el regidor de finances pretén justificar un crèdit que és una estafa per molt legal que sigui i per molt que ho maquilli.
Quina panda d'estraperlistes estan fets.

Anònim ha dit...

Penso que la fotografia nocturna de l'ajuntament és prou bona i encaixa perfectament en les bases demanades per ser admesa en el concurs de fotografia organitzat per l'ajuntament del proper 14 d'abril amb motiu de les properes eleccions.
Crec que és una foto de premi.

Anònim ha dit...

I dic jo,... i per qué no l'artista va al jutjat i els denúncia? Està pintant la paret d'un edifici públic, pagat i mantingut pels impostos de tots els contribuients.

Anònim ha dit...

Fins on arriba la ambiguitat i el toreig dels nacionalistes de dretes catalans que avui diumenge dia 10A, tots els convergents (CDC) votaràn que "si" a la independència i aquesta setmana votaràn que "No" al parlament de Catalunya. Ho haveu vist això!, ho haveu vist!

Anònim ha dit...

Lo que tambe es lamentable es que la Policia Municipal es dediqui a perseguir al taxista que li ha pres la feina al marit de la Vega portan a la gent que van a treballar a la Henkel de Montornes, cuan el seu marit "el pobre Quimet" ho feia no estaba malament pero cuan ho fa un altre es delicte ¿que extrany no?, presionar desde una poltrona del Ajuntament a la Policia Municipal perque pari i multi a una persona determinada es PREVARICACIO senyora Vega, la Policia deu de tenir altres coses mes importants per fer que no satifer els teus anims de venjança. I que la sr. alcaldesa ho sapiga i ho permeti tambe es PREVARICACIO i ABUS DE PODER, " dime con quien andas y te dire quien eres"

Anònim ha dit...

Aquestes coses es denuncien i punt! No es pot anar acusant tant lliurement i gratuitament......ans el contrari és un atemptat contra l'honor.

Anònim ha dit...

Joaquim Marti Tic Tac Tic Tac La Vega ,influencia tot te un pricipi i un final quin sera el teu?

Anònim ha dit...

Perdona nen pero aqui no s'atenta contra el honor de ninguna persona, utilitzar la poltrona per raons personals es abus de poder aqui i a la cotxinxina i sino parla amb el taxista perjudicat i ja teu explicara, nomes fa el que feia abans el Quimet, pero clar cuan ho feia ell no estaba malamanent ell no robaba viatjes als altres taxistes aquet es veu que si, ja , ja , ja

Anònim ha dit...

Doncs escolta nena! digues-li al taxista en qüestió que ho denunciï i deixa de marejar la perdiu.

Anònim ha dit...

Queda mucha factura por pagar y poco cliente al que enganyar. uiuiui!!!!!

Anònim ha dit...

El taxista aquet que parleu no té llicència, aqui el taxistes hem de pagar impostos per poguer traballar honradament, molt ben feta la feina de la Policia per fotrali aquets que és prenen la feina!

Anònim ha dit...

El de la pintada creo que si se da cuenta de la camara del banco que hay en frente........ TIC-TAC!

Anònim ha dit...

El marit de la Vega ¿tenia llicencia per fer lo mateix? no nen no en tenia i no pren res a ningu, la empresa es qui decideix a qui li paga per fer una feina i a qui no i al Sr. de la Vega no el volien

Anònim ha dit...

veaga campeón, taxista municipal por concesión.Con quien viaja la compoy?
Taxi Marti el campeon.jajajaja Veaga canta que Marcelo ara los coros.. que gente mas importante que tenéis en city MALGRAT

llamar a Santiago Segura que de esto sale TORRENTE 5. CORRUPICION EN LA COSTA

Anònim ha dit...

Segons les llengües el Marcelo també AFET a alguns viatges amb el seu cotxe particular a compte del marit de la VEGA i no passa res tots us hem de guanyar la vida d'una manera o altra, tic, tac, tic, tac, això s'acaba VEGA .

Anònim ha dit...

.......veure la cara de la Neus, després de llegir el Punt del dissabte.....no té preu.

Anònim ha dit...

veure la teva demà tampoc....

Anònim ha dit...

El marido de la vega tenia permiso tambien de dicha empresa pero el es de Malgrat y puede hacerlo el que viene de montornes no puede a ver si nos acreditamos mas que os creeis que sois letrados y no valeis ni para tacos de escopeta, Servei catala de transit os aclarara si un taxista de fuera en situacion libre puede venir a cargar a malgrat.....luego hablais TIC TAC ERC i CIA que poquito os queda como vosotros alardeais.

Anònim ha dit...

Y el marido de la vega tenia permiso para cargar en Montornes,Barcelona el prat o es que solo contaba para el de donde salia la orden de recogida pues quizas ,en el caso del taxista de Montornes es el mismo caso.

lo que sucede es que como el bolsillo no es el mismo ahora la ley no se interpreta del mismo modo he Sra. Vega

Anònim ha dit...

Vega es igual a ABUSO DE PODER Y PREVARICACION te lo digo en castellano para que lo entiendas tu y esa purria del PP que escupiendo a Catalunya escupis sobre vuestras propias caras, no teneis verguenza ni sabeis lo que significa esta palabra.

Anònim ha dit...

sobre la pintada. Si un paio en bicicleta tapat fins a dalt de tot i en casc fa una pintada a la façana de casa vostra, no la taparieu? Les façanes que poseu a la foto i que estan pintades, han de ser pintades pels propietaris. Crec que que s'ha de parlar és de qui ha fet la pintada grafitera, no de l'arrenjament.
Ostres tu , comença el tema amb un grafitti i sempre acabeu parlant dels peperos. Esteu malalts!!! Tanta por teniu?

Anònim ha dit...

por cap el que ens dóna és fàstic la quadrilla de Vegas Marcelos, Aubanell, i de més escòria de la llista del ppc.Tot això és el pitjor de totes les cases de Malgrat

Anònim ha dit...

La pertegas i marcelo i el enano i la cocinera i el pica pica i etc todos igual x igual fachas para poder vivir del pueblo de malgrat de mar

Anònim ha dit...

envidioso que sois unos envidiosos mirar en vuestra casa que la mierda se os come

Anònim ha dit...

La injúria feta per els comentaris anteriors sobre l'abús de poder i altres coses són més que denunciables; algú hauria de pendre decisions i parar aquests fets.