dimecres, 27 d’abril del 2011

La yayona i la menda lerenda


Aquí tenim les últimes atzagaiades filosòfiques d'aquestes dues servidores del pobre poble de Malgrat abans de passar, finalment, a la categoria d'anècdota i oblid més profund. 

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si senyora Vega, és un partit molt petitó a nivell de votants i sembla mentida que la democràcia permeti que una minoria acabi imposant les coses a un poble.

Anònim ha dit...

Amb il.lusió! Que Déu ens agafi confessats!
Molt bó això de dir que ara cal esperar a després de les eleccions, per acabar de rematar a la sanitat pública. Amb il.lusió, us ......

Anònim ha dit...

Petitó i de votants i candidats analfabets.

Anònim ha dit...

periodista.- Faci un balanç dels 4 anys.
Vega.- "per nosaltres ha estat molt positiu..s'ha fet el 90% del que vam demanar.
periodista.- Què és el que no s'ha fet?.
Vega.- No ho sé..."

Senyor!

Anònim ha dit...

El PP no té cap inconvenient en repetir..llàstima que ICV el fotarà.

Anònim ha dit...

I qui pagarà les factures pendents del Mercedes nou de trincu?

MALGRATOT ha dit...

La mateixa comèdia que li fot el Mou al futbol la realitzen aquestes dues dones en la política local.
Comedia y de la buena!

Anònim ha dit...

S'ha de tenir un morro superlatiu per fer coincidir l'asfaltat de carrers del poble amb l'inici de campanya electoral. De la mateixa manera que fer coincidir les dues últimes entrevistes a regidors locals, les abominables Campoy i Vega, a Ona Política Malgrat a fer campanya electoral lloant les excelses virtuts del seu mandat.
...algú ho havia de dir!!!

Anònim ha dit...

A partir del mínut 40 no té pèrdua,un horror.L'alcaldessa explicant lo bona i honesta que és i les seves experiències infantils i diu que encara té ganes de continuar perquè té ganes de treballar i que ser pare o mare no caduca.El que no caduca són els 60.000 euros anuals que s'està birrant!!Venga hombre quina pena,que la que l'havia de succeïr,molt més llesta que ella,molt més formada que ella i crec que més dialogant,ha hagut de fotre el camp per potes,perquè a l'Ajuntament ella mana i prou,venga hombre qui s'ha pensat que és per parlar de democràcia una persona omnipotent i tan egocèntrica.Hi és clar Conxita que podem estar contents amb nosaltres mateixos però la humilitat és NO dir-ho públicament.

Anònim ha dit...

Mínut 54 dela Conxa,és conya el que he sentit que ha dit definint-se a ella mateixa?

"PENSO QUE SOC JO MÉS IMPORTANT QUE TOTS"!!

ARGGGG!! quina por de tia!!

Anònim ha dit...

Aquesta entrevista, pel seu contingut partidista tant de les preguntes com les respostes, entra dins del que recentment ha estat tipificat com a delicte electoral.
Algú tindria que posar una denúncia per l'escàndol que representen les declaracions fetes en aquest programa de ràdio.
El col·legi de periodistes tindria que intervenir, així com la Junta Electoral Central, per acabar amb aquestes pràctiques mafioses.