dilluns, 11 d’abril del 2011

Tenen els dies comptats

 

Hi ha polítics que a mesura que s'apropen eleccions transmuten el seu tarannà habitual i no poden evitar mostrar-se tal com són: hipòcrites, farsants, manipuladors, cínics, fanfarrons i provocadors. A casa nostra el complex mafiós del totxo pel totxo, encapçalat per la primera i màxima autoritat municipal, és l'arquetip perfecte del que volem dir i què es demostra amb aquest rast de provocacions i mentides fetes a Ràdio Malgrat sobre l'afer riera Feliciano en la que esperem que sigui la seva última demagògica entrevista en el càrrec que ocupa. Malgrat ha de passar del model del créixer per créixer tontament, que tenim ara, impulsat per l'equip governatiu actual, al creixement equilibrat i realment sostenible, cosa que queda a les antípodes de les voluntats i capacitats d'aquesta colla d'okupes sectaris d'ajuntament, també anomenats PPOE. Mentides sobre mentides, en això en són experts: Auditori, vivenda de protecció oficial, riera tram 0, ARE, nou ajuntament, àrea sanitaria,...

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens queda Conxita per 4 anys més per culpa de PIXAPINS que han fet una oposició degradable!

Anònim ha dit...

No les tenen totes, la incertesa de tornar a sortir elegida novament amb la patètica candidatura que presenten a les municipals i amb la catarsi que travessa el socialisme a tot el país fa que, com a últim recurs, aquesta dona ensenyi les dents i augmenti la intensitat dels seus lladrucs.

Anònim ha dit...

La Conxi no s'entera de res:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/395911-ciu-laca-no-ha-donat-el-permis-per-cobrir-can-feliciano.html

Anònim ha dit...

Neus, els últims dies et veig molt nerviosa....que et passa? No et surten les coses com esperàves? Et sembla bé que el tram de Can Feliciano de la riera sigui coberta com el tram del Bon Pastor?

Anònim ha dit...

Eric Romaguera
Por ser un pleno rapudo ya llevamos dos horas. Ahora toca que la opoaicion nos toque un poco la moral con sus ruegos y preguntas. Si ahora teneis resentimiento pir estar fuera del gobierno no quiero imaginar como estareis el dia 23 de Mayo.
07 de abril ·
Jonatan Navarro Rojas No te quejes tanto q lo hecharas en falta!!!
07 de abril
Eric Romaguera Mas de lo que te piensas pero seguiremos trabajando deade donde toque estar. No olvidemos que el Pp de Malgrat de mar es la mejor opcion de gobierno. Ana Vega cuenta con el mejor equipo posible y nosotros contamos con la mejor jefa de listas posible
07 de abril

Anònim ha dit...

Que Santa Llúcia s'apiadi de tu i et conservi la poca vista que et queda a jutjar pel que dius sobre l'opció de govern de la Vega i equip.

Vatua l'olla!

Anònim ha dit...

La minusvalia mental de los PPeros lleva a extremos inverosimiles para cualquier mente normal, encima de joder a Catalunya i de paso a todos los infeliçes que tienen el poco sentido comun de votarles y que viven y trabajan aqui, se creen los mejores, es patetico, siguen escupiendo al aire y les cae toda la mierda encima votat a la Vega , a lo mejor coloca al Quimet de presidente de los taxistas de Malgrat y al Marcelo de Tesorero , jo que chiste mas bueno

Anònim ha dit...

Y con la de letras que quedan por pagar a lo mejor alguien se va a quedar sin cobrar.
Agarrense bien que vienen curvas chungas en la cofradía del volante.

Anònim ha dit...

Sra.Serra, està d'acord o no en el cobriment de la Riera en el seu tram comprés entre els carrers Passada i carrer Nou? Pregunta de fàcil resposta: si o no.

1 d Malgrat ha dit...

Torna el Cebolleta !!!!

Recordeu que aquest personatge vol portar el nudisme més extrem al nostre poble, entre d'altres coses molt comunes al seu partit.
Encara que l'hagin tingut a la nevera una temporada per no cremar-lo continua sent l'ideòleg del PP de Malgrat.

CEBOLLETA RETURNS!!

Anònim ha dit...

En casa de la Vega y el Marcelo antes de cada comida cantan el Cara al Sol si no les sienta mal la alfalfa que comen

Anònim ha dit...

Té nassos Neus que diguis que no valores els blogs anònims. Ara això si! a tu que no et critiquin. Tu tampoc motives la crítica?

Anònim ha dit...

Vaja colla de degenerats aquests del ppc tenir com a persona de relacions públiques al tal personatge de eric Romagera qual es munta les festes en boles digue'm amb qui vas i et dire qui ets

Anònim ha dit...

El "canvi" ja ha començat. No volieu canvi, doncs apa: la sanitat sota mínims. Déu no vulgui que t'hagis d'operar de cataractes, perqué hauràs d'aprendre abans a llegir en Braile. L'educació, apa! a afavorir l'educació privada, com en època de Pujol, que això si que ja ho fèien.
I espereu-vos que això no és res. A partir del 23 de maig en seguim parlant.

Anònim ha dit...

pues la vega en pilotas te que estar de mes maca.pude per aixo tenen la ment una mica descunposta jajaja

Anònim ha dit...

Aqui els de CIU pensen que ens treuran de l'atolladero... anem arraplegats! però tranquils que vindran els de ERC i ens treuran.... Que torni el gay de ERC!!
Estem amb tú ets l'unic que és salva

Anònim ha dit...

que sou o sereu familia?

Romaguera

Anònim ha dit...

el cebolleta no és aquell que fa mesos anava amenaçant periodistes per evitar la publicació d'articles en contra de la Vega?

Anònim ha dit...

si tambe es una de las sebas aficions