divendres, 6 de maig del 2011

Zombis pota negra espanyola


Un amable lector  del Malgratot vol compartir aquesta producció de vídeo amb tots nosaltres.


Finalment hem entrat en campanya electoral d'eleccions municipals i durant quinze dies haurem d'aguantar els ofensius cartells publicitaris de les dues formacions polítiques que al llarg dels últims quatre anys han maldat per enfotre-se'n del poble sense cap vergonya, incomplint promeses electorals, actuant arbitràriament en defensa dels interessos particulars dels veïns del seu carrer o del seu color polític, xisclant uns, com peixateres descontrolades i altres, repetint com guacamais les complexes frases durament apreses amb l'esforç dedicat a la dura tasca.

Ahir a les dotze de la nit mentre una servidora de l'ajuntament sortia al carrer a corre cuita a penjar els lamentables cartells amb la seva jeta superlativa i el pretensiós eslògan “Centrats en tu”, l'altre gran servidora -medalla d'honor a la totxana-, sense immutar-se, sabent-se o creient-se la guanyadora dels comicis, no va penjar ni un sol cartell de campanya electoral en la certesa de comptar amb un bon grapat de tarats mentals que, com autèntics zombis pota negra espanyola, tornaran massivament a votar el partit de l'espectacular miracle econòmic i social en què es troba el seu país: España, i el seu poble, Margrá de Ma.
Quanta poca vergonya gasten alguns i quanta vergonya aliena hem de passar els altres, els soferts i maltractats veïns normals d'aquest pobre poble de Malgrat. Ens costa molt de creure que Malgrat vol viure quatre anys més sotmès als deliris d'aquestes dues inútils servidores i incitadores de l'estupidesa col·lectiva del nostre poble. Cal que el 22M anem tots a votar-les, però votar-les ben lluny del trinxat poble de Malgrat que ens han legat, per obre i gràcia de les seves estúpides actuacions polítiques i sectàries.
Per dignitat, cal que tothom el proper 22M vagi a votar amb seny per posar fi a tants anys d'aborregament, d'ignomínia i esperpent.

PSC Malgrat, l'únic partit socialista del Maresme que fa servir el castellà en el seu missatge de campanya electoral i ho fa per expandir noves mentides, noves macro-estafes territorials i preses de pel a tots els catalans.


Dins d'aquest fil anirem afegint les entrevistes electorals a cada cap de llista dels partits a mesura que es duguin a terme. 


45 comentaris:

Anònim ha dit...

a Marineland que poden fer un espectacle nou els lloros del terror menjant mortadela, que per això si que val o almenys fa por.

Anònim ha dit...

si si!! pero el dia 22 llepareu!

PSC forever... porque asi lo a querido la magnifica oposicion de este pueblo..Gracias!
Por vuestra mala gestion ahora tendremos que seguir sin poder ver un canvio en este pueblo...colla de arraplagats!!!
a veure si els pròxims 4 anys us poseu les piles i en treiem profit.

Anònim ha dit...

Campoy (PSC) reivindica la “il·lusió” per treballar “després de vint anys”
L'alcaldable socialista fa balanç dels projectes fets i començats i demana que es faci memòria d'un mandat “dur, crispat i marcat per les males formes” diari el punt 7-5-2011.

Anònim ha dit...

Els pallassos del ppc ja ens han penjat la seva propaganda s'imaginen que som retardats mentals i que els anem a votar balla colla de estrafolaris, posen el és Logan centrats en el teu, la VEGA, Aubanell, MARCELO, estan centrats en arreglar els seus cassa i els seus assumptes particulars que no els del poble aquestes persones es volen servir de l'ajuntament i no servir a l'a ajuntament sinó repassem aquesta legislatura.

Anònim ha dit...

No conprent como la farola aguanta el peso de la senyora vega i sobre los cartels los enganxan a la nit perque marcelo es un cagat i aixi es fa al ppmalgrat cagat i enganxa a la nit.

Anònim ha dit...

Estan colgando por la noche porque no tienen agallas de hacerlo a plena luz del dia tienen que hacerlo con nucturnidad y alebosia como esta acostunbrado el marcelo jefe del grupo de fantasmas del ppc.

Anònim ha dit...

MUNICIPALS 2011


Ona Malgrat oferirà un debat amb els alcaldables
Només hi participaran les cinc formacions polítiques que tenen representació al consistori
07/05/2011
L’emissora municipal de ràdio a Malgrat de Mar, Ona Malgrat, té previst oferir un debat amb els caps de llista de les formacions que es presenten a les eleccions del 22 de maig.

El debat, que s’emetrà en directe per ràdio i internet, es realitzarà des del Centre Cultural del municipi. Hi intervindran únicament els partits amb representació municipal al consistori, que són: PSC, Esquerra, CiU, Iniciativa-Esquerra Unida i el Partit Popular. La resta de formacions -Ciutadans, Solidaritat Catalana i PxC- n’han quedat excloses.

Els cinc alcaldables exposaran les seves opinions sobre temes relacionats amb la mobilitat, el comerç i el turisme.

El debat es farà dijous dia 12 de maig, a les vuit del vespre.

"democracia igualtad ,malgratense"

Anònim ha dit...

Tots els partits que es presenten a aquest proper comici hi van estar d'acrod en que fos així. De fet van participar-hi en el debat organitzat per l'Associació de Comerciants i tothom va porguer veure la seva participació. De fet durant tota la campanya, s'estan fent entrevistes per Ona Malgrat de TOTS els caps de llista i s'informa de tots els actes de TOTS els partits.
També es va fer un debat durant les autpnòmiques passades i no hi va intervenir-hi SI, ni C's, ni PxC.

Anònim ha dit...

Aquests partits en les autonòmiques passades no tenien representació en malgrat de mar però en aquestes eleccions si per tant tots els partits han de tenir les mateixes oportunitats de presentar el seu pograma i estar en els debats i sinó que ho denunciïn ala junta electoral, de democràcia res de res.

Anònim ha dit...

Quan es carreguin a la Vega per a posar al Cebolleta com a cap del PPC a Malgrat veureu que les pallasades i barbaritats quedaran en no res amb el que és capaç de fer aquest nano.

Serem tan famosos com els de Reus amb la CORI.

Anònim ha dit...

El ceba tendra està fent oposicions a una acadèmia particular per retardats mentals per mossos d'esquadra, s'està preparant per agafar les regnes del ppc Malgrat.

Anònim ha dit...

Pel nivell que té en contes de perdre el temps, si oposites a la policia local, directament el farien sargentu.

Anònim ha dit...

Tots els partits que es presenten a aquests comicis electorals, han firmat tinc entés un document, conforme estàn d'acord en les condicions de difusió d'entrevistes, falques de radio i cobertura d'actes de cadescún dels partits que es presenten a les eleccions. També es firma que els partits SI, C's i PxC no hi siguin en el debat del dia 12 de maig.

Anònim ha dit...

Ostia es toy perdido de que mono hablais? porque sabemos que son 45 mas monos mando ajajajaja pero quien es el personaje ilustrado.

Anònim ha dit...

Serranito como te vendes al Marcelo Gomez que asido el que tea pagado para poner publcidad del PP Malgrat en tu web. Resulta que tu mucho independentismo pero si los fachas te pagas pones el c..o.
Tengo en mi casa pomada por si te fa mal.

Anònim ha dit...

Eric Romaguera

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000468937250&sk=info

Anònim ha dit...

Aqui o los hay mu listos o los hay mu tontos!
Mas bien lo segundo.............
Tic-tac 22-5-11 enterrament total d'aquesta oposició!

Anònim ha dit...

malgrat esta separats per 5 barris, 3 són conxiteros i els altres 2 i ha de tot.
Resultats electorals..... victória del PSC una altre vegada.
Solució= oposició transparent els pròxims 4 anys més.
A ver si n os ponemos las pilas Sres/as

Anònim ha dit...

Tornen les perversions. El cebolleta vol practicar coses segons ell mateix afirma amb noies de 18 a 26 anys:

http://badoo.com/0139543713/

Anònim ha dit...

osti, aquest l'he vist algun cop pel poble de la mà de Chewacca, seria la seva parella o germana, no ho se, pero donava molta impressió fos el que fos.

Anònim ha dit...

No home no, no era la chewacca, anava acompanyat de la Vega.

Anònim ha dit...

li dona petons a la Vega a la boca? no crec que fos ella.

Encara que al PP qualsevol cosa...

Anònim ha dit...

es notifica als diferents partits que ara és el moment de penjar la propaganda electoral i no de despenjar-, com els ha passat Als de Ciutadans que es an trobat amb la meitat dels seus cartells despenjats. Quin partit li Pot tenir tanta por que li resti vots per fer aquesta barbaritat, segur que és algun partit de dretes i mesembla que el més perjudicat en aquestes eleccions és el ppc. si us plau juguin net i puntada al vent

Anònim ha dit...

Còpia literal del bloc El meu gos i jo

….I el pacte actual PSC – PP? Si es reconduís, és de suposar que la persona de confiança de la regidoria d’inserció laboral, de la que el ple del 5 de juny del 2008 va aprovar-ne la contractació com a personal eventual, seguiria al seu lloc, ja que, segons va dir l’alcaldessa en aquest ple, aquesta contractació es va “plantejar en el moment del pacte”, “atès que la regidora del PP volia tirar endavant alguns projectes”. La retribució de l’any 2010 d’aquesta persona de confiança va ser de 20.204,68 euros, segons es pot veure als comptes de l’ajuntament de l’any passat, xifra a la que se l’hi ha de sumar el cost de la seguretat social per valorar el cost d’aquest pacte per les arques de l’ajuntament. Si el pacte no es reconduís, és de suposar que aquesta persona no seguiria a la plantilla de l’ajuntament, amb l'estalvi conseqüent.
http://ssrabat.blogspot.com/2011/05/aliances-postelectorals.html
Vergonya de pacte

Anònim ha dit...

El Dani sera el que parta el bacalao y veremos como reacciona la concha pique tras encerrar al seu pare fa dos anys y tenga que pactar con el, hay pajaraca que en otras ferias hemos bailado.

Anònim ha dit...

Altres coses no ho sé, peró d´imaginació, ben poca la que demostren tenir la majoria de partits i la seva campanya de disbarats publicitaris..

Hi ha un vailet de Ciutadans -el qual no em coneix de res- que té la gosadia de dir-me que és un ciutada igual que jo.
Home...
Comencem malament, perqué em sembla que ideológicament estem a les antípodes. Estem diametralment oposats.
O sigui que de "iguals" res de res.

I l´altra?.."Centrats en tu"..
A veure: qè vol dir que vosté està centrada amb mi?
Em fa mitja por aixó!
Fugi, dona, fugi!! Oblidi´m!!
Ja ho entenc que vosté requereix un gran esforç de concentració per prendre encara que sigui la més lleu de les decisions..
Peró per aixó mateix: concentrint-se en vostés mateixos, facin acte de contricció i reconeguin els seus pecats.
I sobre tot facin penitència.
Mooolta penitència.

Els posters de la Neus i de la Conxita,que comparteixen fanal, són tot un poema!
Les mirades es creuen i treuen espurnes.. són ben bé com dos pols -igualets- peró que es repel.len!

Qui l´ha fet la foto de la candidata de Convergència? Els seus adversaris?
Fa pinta de bruixa amb males intencions..!!
Aquesta mirada esbiaxada..

Està ben trobat, semiòticament parlant, la imatge de la candidata del PSC: el recurs del blanc i el negre del cartell ho diu tot : o amb mi o en contra meu.

Jo prefereixo els matissos del technicolor.
Per aixó prefereixo la única imatge que em sap transmetre naturalitat i serenor. Cosa que és molt d´agrair.

Si hem de fer cas als clàssics en alló de què "el rostre és el mirall de l`ànima".. la candidata d´ERC hauria de guanyar de carrer!
Llàstima de l´eslogan.
Segurament amb "Fem poble", n´hi havia prou.

N´hi hauria ben bé prou en aquest eslogan i n´hi hauria ben bé prou venint d´on venim, que fos el primordial objectiu dels nous carrecs electes que en sortirán el dia 22.

Anònim ha dit...

Aquesta foca a qui pretén enganyar amb el "Centrats en tu" quan el que realment vol dir és "Centrados en ti"?

Anònim ha dit...

La que si que no enganya a ningú es la Conxi amb el seu Para todos... Conxita. Un eslògan dirigit directament a tots els seus fidels sectaris, els ejjjjpañoles de veritat.

Anònim ha dit...

El lema no hauria de ser "Per als petanqueros...Conxita" ??

Anònim ha dit...

Amb els comentaris d'aquest blog i l'aprovació de l'administrador del mateix, és el moment de fer alguna cosa; estic fart de comentaris molt greus i despectius.
Tothom sap d'on provenen els insults, algún dia donaran la cara?

Anònim ha dit...

No, de cap manera, s'ha d'ampliar el ventall posibilista, el correcte, per respectar el concepte ideològic, hauria d'haver estat:
Para todos los xarnegos, Conxita

Anònim ha dit...

Si el de ciutadans se va a comer una mier.... grande como la terraza que tiene el papi en el paseo, que los hosteleros estan hartos de que le rote lo que quiera, mucho decir que si encerraron a su padre pero no dice lo bien que le tratan en este pueblo.....porque mesas en el paseo tiene la que le sale de ahi al colega!!
Dani HERNANDEZ como te vas a presentar si no tienes narices de enderezar a tu papi? hombre pon las mesas que te tocan por ley y practica con el ejemplo que te vamos a castigar el 22..... y al del eslogan de ERC que le ponga una foto de la boutique del super ande trabaja no te digo.
El 22 PSc ganara otra vez por listos!
DANI!!!!!!! las mesas caraio!!
Raul.

Anònim ha dit...

El cartell de la Vega a la foto aquesta ridícula més aviat sembla la de l'anunci de les tres bessones però ella és la bruixa, amb el foto chop avui dia es fan meravelles, però en ella li an deixat l els morros que sembla que a acabat de xuclar un bon chope

Anònim ha dit...

"Catalunya és una nació militarment ocupada, políticament sotmesa, econòmicament espoliada, lingüísticament substituïda, ideològicament colonitzada i artísticament despullada"

Josep Dalmau

...i els seus botxins locals el PSC.

Anònim ha dit...

És molt curiós i ho diu tot de la justícia que en plena campanya electoral es faci pública la sentència sobre el contenciós de la riera, tram Feliciano.
Tot i què encara es pot interposar un recurs d'apel·lació, l'oportunisme dels jutges a l'hora d'escollir la data ens mostra la seva evident tendenciositat cap a una part del litigi, el que converteix novament "la justicia española en un cachondeo".

Anònim ha dit...

Algú s'enrecorda de la Peggy dels Muphet's Show? Doncs quan veig el cartell de la Serra, m'hi recorda.
També em recorda que m'espera per fer un café.

Anònim ha dit...

El video del Mou i cia es la autentica realidad avui campions visca el Barça.....

Anònim ha dit...

algú ha vist el ceba tendra de campanya per Malgrat? sembla que està cagat

Anònim ha dit...

Ana Vega Raya
Ya quedan pocos días para las elecciones, y seguimos sumando fuerzas e ilusión para nuestras ideas. CENTRATS EN TU

Anònim ha dit...

I per què no vas a centrar-te a cal podrit de Madrid, la teva mare pàtria, i deixes de sodomitzar al poble amb els teus fastigosos eslògans?

Anònim ha dit...

L'Obdúlia és la millor! aire nou, optimisme, ganes de treballar i, sobretot, amor pel seu poble i respecte pels seus veïns!

Anònim ha dit...

vega ja falta menys perquè et quedis a casa teva i no perjudiquis al poble de Malgrat amb les teves mentides i voten el que la mastresa que per això et pagava

Anònim ha dit...

Sàpiguen qui és Conxita Campoy, l'important és ser Conxiya Campoy.


"-Mem vaig a dormir, m'encomano a Déu, miro si he fet algun mal per l'endemà demanar disculpes, si cal, i el dematí m'aixeco pensant que és un nou dia, i ja està i és el dia a dia."

Entranyable i commovedor!

Anònim ha dit...

Tant o més que la Neus Serra amb l'història del seu gatet: dónde estará mi gatito? dónde estará mi gatito? Porompompom!
O quan parla dels seus fills, que té nassos introduir els fills a les seves narracions blogueres....

Anònim ha dit...

Nolla, t'en oblides que vas estar a ERC al PI....