dissabte, 16 d’abril del 2011

Secta PPOE

sectari, -ària
adj./n. m. i f.
1 [persona] Que pertany a una secta.
2 [persona] Que defensa i segueix amb fanatisme una idea o doctrina, sense admetre cap crítica.
3 Que és propi de les persones que tenen aquest comportament.

Ràdio Malgrat, a jutjar per programes tant  tendenciosos, demagògics i partidistes com el que emet cada divendres, "la tertúlia", reuneix tots els requisits per a ser qualificada sense cap mena de dubte com a perfecte exponent de la definició de sectària.
Que tres o quatre predicadors de la religió espanyola més rància i finiquitada en el temps muntin un aquelarre d'enaltiment de les virtuts de la religió que practiquen sense cap vergonya, defensant unes tesis dogmàtiques dictades per la seva sacerdotessa Campoy, sense cap afany de raciocini personal, sense cap valoració ni aportació pròpia, converteixen als tertulians en una mena de titelles crònicament ancorats en un passat més gris que el gris formigó amb què pretenen tapar tota la riera de Palafolls al seu pas per Malgrat.
Com gosen, aquesta gent que s'autoproclama socialista, anomenar tertúlia plural i democràtica a un debat entre quatre persones que, casualment i per coses de l'atzar -suposem-, totes i a l'unisó amb l'honrosa excepció de Tomas Borras, defensen les virtuts de les tesis oficials del projecte de riera coberta endegat per l'ajuntament? Com diuen els mateixos oficiants: "la gent no és tonta!". Portar un nou membre discrepant a la tertúlia un mes abans d'eleccions per poder definir-la de plural, després d'haver estat repartint doctrina i estopa al llarg de 47 mesos, ens dóna una clara pista de la caradura i talla moral que alguns gasten.   
No tenen ni vergonya, la seva absoluta submissió al dogma i poder establert els converteix en esclaus de les seves pròpies patètiques declaracions. La seva vil i servil obediència canina els situa al just espai que ocupen, el de ser la més genuïna i guaridora riota del poble.
Segueixin així, intrèpidament, sense cap escrúpol, i sàpiguen que nosaltres estem xalant d'allò més amb tanta petulància i barbaritat emesa setmanalment als quatre vents a traves de les ones de ràdio Malgrat.

   

26 comentaris:

Anònim ha dit...

si, si però al final aniran "prietas las filas" a votar i tornaran a guanyar...o no?

Anònim ha dit...

Aquests tertulians són els mateixos de cada any són les persones que se senten ells mateixos i són la veu del seu amo, perquè si no diuen el que els manen els retiren de la tertúlia no val la pena perdre ni un minut escoltant a aquesta tertúlia

Anònim ha dit...

Anem a les arrels. Qui hi ha darrera: Consorci de comunicació Local, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Caixa Catalunya... Sociatisme sectari en ple amb l'únic afany d'escampar subtilment, o no tant, doctrina montillesca i baixllobregatenca de la fina.
No hase falta desir nada más!

"emissora municipal de gestió pública i professional, de proximitat, que desenvolupi una funció social i que vetlli per una informació local de qualitat i plural i, en general, per una programació estable i coherent oberta a propostes professionals"

Lord of the rings ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

sempre hi ha el cigró negre, que curiosament va de blanc com el llop s'enfarinava per enganyar ...

Anònim ha dit...

"ERC, el grup principal, canvia de candidata després de vuit anys i obre la porta, encara que només sigui una mica, a una millor entesa amb un PSC fins ara poc predisposat a pactar amb forces d'esquerres".
Diari El PUNT d'avui

Anònim ha dit...

Interessant! i aquesta afirmació qui la fa, la Teresa Márquez, l'Obdúlia o la Conxita? Fora bo treure'n l'entrellat i clarificar-ho.
Algun desmentit o ratificació per part d'algú, o no cal?

Anònim ha dit...

Algú li pot demanar a l'Albert Serrano que posi la musiqueta del NODO quan faci reportatges... Ens quedaria molt més clar el perfil del Malgrat Confidencial...

Anònim ha dit...

A destacar de la foto de l'Avui d'avui que a la dreta de la Campoy hi figura la Neus, a l'esquerra la Obdulia i la Vega com es habitual en ella ocupant l'estat físic i mental d'aquell que es troba a Babia (comarca de Lleó).

Anònim ha dit...

Daniel Hernández
Ciutadans
La formació s'estrena en el municipi amb els ulls fixats a aconseguir part dels electors del PP. Diari el punt.

Anònim ha dit...

La Serra parla molt de transparència i escoltar però borra comentaris al seu bloc.
Perdoneu però algu ho havia de dir.

Anònim ha dit...

Deixeu a la Neus que està molt enfeinada enllestint la seva campanya de cara a les municipals. No té temps censurant els discrepants de les seves doctrines nacionalistes i de dretes. Ara toca també que els seus acòlits de la Generalitat no segueixin fotent-li la campanya a pico amb tanta retallada social.

Anònim ha dit...

Aquesta opinió va per la Neus i el seu equip del canvi que censura els comentaris:
Com teniu els collons de parlar de canvi quan esteu donant pel cul a dos dels pilars bàsics del pais: educació i sanitat.
Aneu fent que us trobareu a tots aquests col.lectius professionals al carrer manifestant-se per defensar una educació i sanitat com mereixen els ciutadants i no pas retallant com feu.

Anònim ha dit...

l'Únic canvi que ens cal i que no vindrà precisament de la ma de CiU, és la independència del nostre poble.
N'estem farts de seguir rendint submissió a Madrid per part de covards llagoters i aduladors catalans.

IN-INDE-INDEPENDÈNCIA JA!!!!

Anònim ha dit...

Apa, doncs deixeu de parlar de la Neus i aneu per feina.

Anònim ha dit...

Una cosa és que et diguin que et retallen un 5% del salari a tothom perqué hi ha una necessitat de pais i reduir el dèficit i una altra és que et surti el Conseller Boi Ruiz i et diguin que els professionals de la medicina estiguin més preocupats per la seva butxaca que no pas per la sanitat del pais. Té nassos que digui això un conseller de sanitat.

Anònim ha dit...

Per què dupliques els missatges a tots els blocs?. Estàs malalt?.

Anònim ha dit...

Perque la Neus censura i a algun lloc s'ha d'escriure

Anònim ha dit...

Qüestionar la versió oficial emesa per els mitjans oficials del poble és terrorisme de les idees i un perill pel benestar social dels quatre arreplegats que en mantenen el control. I amb tota la cara dura de que són capaços ho anomenen democràcia. No volen raonaments, volen servituds inquebrantables a les consignes de la gran lider Conxita Campoy,
com en ple franquisme, vaja.

Anònim ha dit...

En aquest poble anomenat Malga rat de democràcia res de res només tenim dictadura pura i dura més endollisme i els que són els marits de les que estan governant es aprofiten per passar amb el taxi de luxe pel carrer de vianants del Carme i estacionar el seu taxi durant 45 minuts a la plaça de la esglesia per a fer els seus encàrrecs personals com en la caixa del mediterrani més volta per la barretina, això no és democràcia això és abús de poder i poca vergonya 20-04-2011

Anònim ha dit...

Clarooooo que esta censurada por las dos gordas i el pica billetes.

Anònim ha dit...

El maria martinez va en la llista psoe? perque despres de enano pilota de la campoy y en mach.

Anònim ha dit...

Si però ningú diu que el policia el va denunciar, el vai veure amb els meus propis ulls, i tinc de ben entessa que la vega a pagat dues multes aquet any 2011.

Anònim ha dit...

La vega habra pagat dues multes aquet any 2011 pero loque se lleva para su casa solo lo sabe ella y el taxista.

Anònim ha dit...

La gent del poble asi ho va votar,i crec que ho tornara a fer, aixi doncs.....una carreta de poleo-menta pels del blog

Anònim ha dit...

La manzanilla para ti tambien! LETRADO