dilluns, 28 de juny del 2010

Estafutut això de l'estatut


Tota aquesta colla de sectaris unionistes espanyols que governen el nostre poble obeint només els impulsos del seu elevat nivell de testiculina i aliens del tot a la voluntat popular, que confonen democràcia amb dictadura i Estat de Dret amb el franquisme més tronat i amb l'únic afany de lucrar-se, no de servir al poble, amb l'argument de la “indissoluble unitat d'España”, voldríem recomanar-los-hi que prop de Madrid, a Seseña (Toledo) concretament, hi han milers de pisos a preu de ganga construïts pels seus col·legues integristes del roig i gualda on podran viure en pau el seu delirant somni de futur imperi ESPAÑOL. Que agafin la seva “indissoluble unitat d'España” i bon vent a tot el botiflerisme caspos que tenim visquen entre nosaltres.
Visca la nació catalana, lliure i independent!!!
 

Toda esta pandilla de sectarios unionistas españoles que gobiernan nuestro pueblo obedeciendo sólo los impulsos de su elevado nivel de testiculina y ajenos del todo a la voluntad popular, que confunden democracia con dictadura y Estado de Derecho con el franquismo más rancio con el único afán de lucrarse, no de servir al pueblo, con el argumento de la "indisoluble unidad de España", queremos recomendarles a todos ellos que cerca de Madrid, en Seseña (Toledo) concretamente, hay miles de pisos a precio de ganga construidos por sus colegas integristas del rojo y gualda donde podrán vivir en paz su delirante sueño de futuro imperio ESPAÑOL. Que tomen su "indisoluble unidad de España" y buen viento a todo el botiflerismo casposo que tenemos viviendo entre nosotros.
Viva la nación catalana, libre e independiente!

15 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

...i per demà, força Portugal!, ja prou de tanta roja i tanta...

Anònim ha dit...

Sí al nostre Ajuntament li restes encara una mica de dignitat, avui mateix agraïria els serveis prestats a la consellera del PP i trencaria tota relació amb ella com a representant d´un partit hostil a Catalunya.

Anònim ha dit...

De sobres han demostrat que no saben que vol dir la paraula dignitat, de saber-ne el significat no portarien tres anys fent el pallasso.

Anònim ha dit...

http://www.facebook.com/event.php?eid=132928163394069&ref=ts

Anònim ha dit...

Ahora que el PSC dice que Cataluña es una nación y se rebela, la concejal del PP debería dejar de pactar con esta gente. Basta de pactos que no sirven para nada, solo para cobrar a fin de mes

pescamalgratjaviguerra ha dit...

CataluÑa es una región de EspaÑa lodice el Javi Guerra Torres.

Anònim ha dit...

Fins i tot l´alcalde de Barcelona, Sr.Hereu, fará un plé extraordinari per defensar la integritat de l´Estatut des de l´àmbit municipalista... Perquè no s´animen els socialistes d´aquí i en prenen exmple?.. Ah! que els que li han clavat la punyalada per l´esquena al Sr. Montilla, a Malgrat són el socis estimadíssims?
Doncs.. vaja quin dilema, no?

Anònim ha dit...

És ben bé que el que passa aquí a Malgrat té més a veure amb un espectacle de circ o teatral que amb la gestió de la convivència municipal.
Imagineu per un moment, com va fer el regidor Lasheras en l'últim ple, fer la pregunta, regidor per regidor, mirant-els-hi els ulls fixament: si creuen estar capacitats per opinar quelcom relacionat amb la seva àrea. Quines ganyotes farien abans de contestar amb qualsevol parida i confessar la seva absoluta ignorància i incompetència sobre la matèria que suposadament regeixen.
Són tots una colla de paràsits socials extremadament eficients en el paper de l'auca que interpreten.

Anònim ha dit...

Si no us atreviu a donar-li el passaport a la pepera.. almenys un detallet, Sra. Alcaldessa. No ho sé..per exemple, només la bandera catalana al balcó i a mig pal, o amb crespó negre...
Va vinga sra. alcaldessa i srs. regidors del PSC: una mica de valor! A veure si el Sr. Montilla encara será més fidel al pais que tots vosaltres!

Anònim ha dit...

El seu únic país és la pasta que metòdicament i sense cap escrúpol xuclen cada mes dels nostres impostos.
Ni dignitat ni ètica ni banderes. De cap a la pasta i l'últim que apagui el llum.

Anònim ha dit...

És ben clar que els feixistes entre si s'entenen i es complementen la mar de bé.
http://politica.e-noticies.cat/el-pp-acusa-montilla-de-ser-molt-feixista-42340.html

Anònim ha dit...

Si Montilla no és capaç de posar-se darrera la mateixa pancarta que la resta de catalans on hi posi "som una nació, nosaltres decidim", doncs QUE PLEGUI JA!!! Com que plegar no plegarà, és a ERC a qui li toca moure fitxa: moció de censura. Fins aquí podiem arribar. També agrairia que el President expliqués quina part del lema és que li impedeix subscriure'l.



Salut i Independència
mandrin

Anònim ha dit...

La sentencia del Constitucional impide que la casta política nazionalista catalana disponga de los órganos judiciales que necesitaba para, entre otras cosas, tapar la incuantificable cantidad de choriceo económico, que han perpetrado a las arcas públicas bajo la omertá del seny catalán. Antes que la nación les importa la pasta. Montilla, como todos sus predecesores, está siendo otro insolidario Molt Finansable. Cataluña, por mucho que lo repitan, no es una nación. Cataluña, por mucho que parte de su población se eche a la calle, seguirá siendo una región más de la nación española. Es más, todo lo que son políticamente los Montillas, Carod, Más y compañía emana de la decisión soberana del pueblo español recogida en la Constitución Española de 1978.
La actitud de Montilla respecto a la sentencia del Constitucional es impropia de alguien que recibe el trato de Molt Honorable. De eso no tiene nada. El cordobés sobrevenido en catalán es Molt Impresentable. Un tramposo que exige que, si las leyes no le dan la razón, se cambien acomodándose a su voluntad para poder continuar en el poder. Utiliza a la ciudadanía, excitando sus peores instintos, para poder seguir en política. Ese sitio en el que la norma es que una panda de personajes, que nunca debieron llegar allí, se sirvan de lo público diciendo que sirven al público. Montilla es un pésimo ejemplo para la ciudadanía. El cordobés catalán es tan nazionalista como los que lo son por irracionalidad de origen. Los nazionalistas son unos brutos intelectuales que hacen del sentimiento ideología. Unos primitivos que creen que por nacer en un sitio son diferentes a los demás. Y por supuesto mejores. Los nazionalistas catalanes son unos insolidarios totalitarios que quieren imponer sus normas por razones de origen. Montilla es un acomplejado social que ha abrazado el peor nazionalismo catalán, radicalizado por su acomplejante origen en Iznájar. Los conversos siempre son los peores.

Anònim ha dit...

La millor resposta a un seguit de mentides, inexactituds i ignorància històrica absoluta com la que es desgrana a l´escrit anterior, és ignorar-lo.
Peró només li diria a l´autor que la Nació Catalana existeix des de mil anys abans de la seva sacrosanta constitució espanyola.
Que per mi, si vol, ja podem tornar immediatament a l´statu quo de l´època dels Reis Catòlics.
Que el seu discurs és exactament el discurs dels ocupants (no el faria mai algú que es senti natural d´un pais) i que precisament aquesta és la seva esquizofrenia: sentir-se profundament espanyol anti-català, peró que aquest sentiment no el salva de ser robat i expoliat com un català més, pels seus admirats compatriotes.
I només, per acabar, que es llegeixi les declaracions d´ahir de l´expresident nord-america J.Carter. "L´onze de Setembre dels nord-americans, no va ser res comparat amb l´Onze de Setembre dels catalans".
Moltes gràcies Sr. Carter!.. ara només cal que alguns s´aixequin una mica amunt la boina per poder llegir..

Anònim ha dit...

¿Es peloteo lo que la gente en la calle comenta y pide? ¿Es peloteo hablar de la situación de malgrat? ¿Es peloteo ser educado en un blog entre los usuarios? ¿Es peloteo cuestionar la eficacia del sistema?¿Es peloteo no comulgar con la doctrina única absoluta? Pues de todo eso estamos hablando, hay que aprender a leer entre líneas y no superficialmente. Sin acritud.