dimarts, 8 de juny del 2010

Per emmarcar de nou

El nostre petit homenatge pel reeixit desplegament de mitjans dut a terme, per part dels responsables municipals, en motiu de la celebració del Dia de la Terra (22-04-2010).
L'ostentós desplegament de mitjans humans va contribuir a donar un aire de marcialitat i lluïment a la jornada. També volem expressar el nostre reconeixement als vuit malgratencs de pro i què amb els seus contundents arguments -escoltar àudio- han fet possible, en contra del parer del poble, de la destrucció d'un espai natural molt estimat pels veïns.
No us oblidarem mai!

 

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Una autèntica banda espanyolista amb tics feixistes que no poden ni saben dissimular.
La sort és que, ara en plena caiguda lliure, tenen els dies comptats.

Anònim ha dit...

Mesave muy mal pero yo soy anti soe pero tenemos PSOE sin la gorda PPcartera para años, mira la oposición y aquien votas?

Anònim ha dit...

Presentate tu listillo. Lo que hablas es por hablar. Que Malgrat siga con el PSOE-PP depende de ti. ¿ERes anti psoe? pues ya sabes que tienes que hacer...escoge cualquier otra opción y seguro que te ira mejor.Por lo menos no pagaremos cargos de confianza a cambio de un voto. Mira, algo habremos ganado, ¿no?

Anònim ha dit...

Sra alcaldesa hasta cuando el inutil cargo de confianza de la concejala VEGA, pagando el contribullente,con los impuestos y las multas descriminadas.

Anònim ha dit...

¡¡¡ QUÉ CURIOSIDAD !!!

¿Sabes cuántos países con gobierno socialista hay ahora mismo en la Unión Europea?
Tras las elecciones recientes de hace 10 días en Hungría y las de Reino Unido
sólo quedarán 3 países:
GRECIA, PORTUGAL y ESPAÑA
¡ Qué coincidencia !
Tomate una tila antes de leerlo que de esta te da un viaje el corazón.
¡¡¡ Vaya con Z.P. !!!

RECORTAN A LOS PENSIONISTAS LA PENSIÓN Y A LOS FUNCIONARIOS UN 5% PARA AHORRAR EN UN AÑO 1.400 MILLONES DE EUROS Y VAN LOS SOCIALISTAS DE ANDALUCIA Y APRUEBAN GASTAR 2.500 MILLONES DE EUROS EN ESTO:
A VER SI ALGUN SOCIALISTA ME LO EXPLICA POR FAVOR-.

Anònim ha dit...

En temps de crisi i 6 milions d'euros per un auditori augmentant el deute del municipi. Socialisme en estat pur. I la Vega aixecant el braç per dir que si a tot.

Anònim ha dit...

Retallada general i va el conseller d'economia Castells i puja un 9% el sou milionari d'un càrrec de confiança.

Anònim ha dit...

Algú sap si els rumors són certs? Es comenta que el de les joventuts del pp podria entrar a treballar a l'Ajuntament. Em sembla que és aquest tal cebolleta que esmenteu.

Anònim ha dit...

No son rumores segun un afiliado en la junta ejekutiva del pp formada por la sr VEGA, marcelo y la rosa maria,acordaron entrar a trabajar en la casa grande a su hijo mediano, segun el chivatazo estan en ello.

Anònim ha dit...

De momento Marcelino camina solo por las mañanas, enpezo con su primo el parado,rafa,su pertegas i ultimamente solo como la una. La vega esta por favores marcelino pan i vino, veremos como se va.
El que no anda solo es el profesor que o sea separado o ultimamente va muy bien aconpañado.