diumenge, 20 de juny del 2010

Nou segell municipal

Aquesta és la bonica imatge que de Malgrat s'endú amb ell qualsevol turista que ens visita.
Hem d'entendre que amb la massiva aportació de diners a la caserna de la policia (3 milions d'euros) no queda diner a les arques municipals ni per llogar un patí i treure aquesta ensenya que fa sis mesos algú va plantar damunt del nostre símbol patrimonial per excel·lència amb intenció -suposem- de posar a prova la sensibilitat cap al fet patrimonial de la secta que de fa anys i panys okupa l'ajuntament dedicada de ple als seus importants assumptes particulars, com ara l'especulació immobiliària a l'engròs i el turisme militar.
Ara, amb motiu de la crisi i amb la retallada de sou a regidors, treballadors municipals i policia local??? -tema tabú-, esperem que l'erari públic del nostre poble es recuperi i permeti muntar una operació policíaca amfíbia per retirar l'ensenya en qüestió.
Que en són de grans aquests okupes amb els dies comptats de l'ajuntament!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hipòtesis:

1. No hi ha cap policia municipal que sàpiga nedar
2. N'hi ha un parell que saben nedar però no es veuen amb cor d'arribar-hi
3. Aquests dos que saben nedar, es veuen amb cor d'arribar-hi però no de tornar-ne
4. Tots es maregen en barca
5. Consideren que el seu conveni col·lectiu no els exigeix fer tasques "marines"
6. Estan a l'espera que es presenti una moció i s'aprovi pel procediment del 8+1 (l'u és qui va a treure.la)

Anònim ha dit...

Alerta amb la 6a. hipòtesi. Si "l'u" és qui ha d'anar a retirar la bandera haurem de noliejar una gavarra i assumir-ne l'elevat cost del servei.
Penso que el més indicat per realitzar l'operació "retirada de drap" és encomanar-ho a l'atlètic regidor de governació, que amb les seves elevades prestacions personals restituiria la dignitat a l'espai amb molt poc esforç donat l'abast de la seva braçada.

Anònim ha dit...

Hipòtesi : L'ensenya és de l'equip de govern perquè quedi clar qui governa Malgrat.

Anònim ha dit...

Hasta cuando tenemos que aguantar el cargo de confianza chupando del ayuntamiento solamente por levantar el brazo en los plenos, y el cargo solamenta lo que hace es chivarse de sus compañeras ala VEGA sinple mente con este trabajo se gana el sueldo y el seguro para luego cobrar del paro.

Anònim ha dit...

Ves que tot plegat no passi per fer-ne un estudi pormenoritzat dels pros i contres a una empresa vinculada directament a la Diputació pel mòdic preu de 10.000€.

Anònim ha dit...

Avui a la tarde he vist ub Burka integral a Malgrat de roba color negra.

Anònim ha dit...

Potser és l'alcaldessa que ja no sap on mirar quan va pel carrer...

Anònim ha dit...

O el regidor de la policia fent un estudi detallat de carrer per demanar més dotació policial davant la inseguretat ciutadana que ells mateix provoca.

Anònim ha dit...

Hasta cuando tenemos que aguantar el cargo de confianza chupando del ayuntamiento solamente por levantar el brazo en los plenos, y el cargo solamenta lo que hace es chivarse de sus compañeras ala VEGA sinple mente con este trabajo se gana el sueldo y el seguro para luego cobrar del paro

Anònim ha dit...

Este chiste tiene que dar la vuelta a España. A ver si entre todos conseguimos que le llegue a su correo electrónico y les dé un yuyu, Y A VER SI SE PONEN YA LAS PILASS.
José Luís Rodríguez Zapatero, Alfredo Pérez Rubalcaba, Pepiño Blanco y su chofer se trasladaban por carretera a la Zarzuela para ver al Rey, cuando cerca de Alcalá de Henares, súbitamente aparecieron tres cerdos y sin poder evitarlo los atropellan, matándolos instantáneamente.
Rubalcaba le dijo a su chofer: Localiza la granja a donde pertenecen y explícale al dueño lo sucedido para reclamarle los daños que nos ha ocasionado.
Tres horas más tarde, regresa su chofer tambaleándose, con una botella de vino Gran Reserva en la mano y una caja de puros "Cohíba" en la otra, y el cabello y la ropa totalmente desarreglados.
¿Qué ha pasado?... preguntó Rubalcaba al chofer, y este le respondió: Bueno, el granjero dueño de los cerdos me regalo esta excelente botella de vino, su mujer los puros "Cohíba" y su hermosa hija me hizo el amor tres veces de una manera salvaje.
¡¡¡Po´s, po´s!!!, ¿que les dijiste?
Les dije: Soy el chofer de Zapatero, Rubalcaba y Blanco, y
¡¡¡acabo de matar a los tres cerdos!!!
NOTA: TODO AQUEL CIUDADANO QUE RECIBA LA PRESENTE COMUNICACIÓN TIENE LA OBLIGACIÓN MORAL DE REENVIARLO ANTES DE 10 MINUTOS A TODOS TUS CONTACTOS.
¡¡¡YO YA HE CUMPLIDO!!