diumenge, 6 de juny del 2010

Regulació de guals


Aquí tenim una més de les mostres, clarament il·lustrativa, del grau d'incompliment en la regulació de guals que impera al nostre ajuntament.
Mentre que gran part de la ciutadania responsable compleix amb les seves obligacions impositives, veim com certs ciutadans “importants” i molt conscienciats socialment -diuen ells- estan per sobre de la regulació de guals i al cap de l'any aconsegueixen un bonic estalvi de diners fent la viu-viu i passant-se les regulacions per l'...
Algú tindria que explicar amb absoluta claredat el motiu pel qual la Regidora de Cultura de Malgrat no necessita gual per entrar vehicles a casa seva.
Ehem!... que guay ésser o dir-se socialista amb aquestes exempcions, no?

1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 6 de maig de 2010.
2on.- Aprovació del Compte General de la Corporació corresponent a l’exercici 2009
3er.- Aprovació inicial de la nova ordenança municipal de Circulació i regulació de guals.
4rt.-Condicions per a la subrogació empresarial dels treballadors de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a la societat municipal Malgrat Turisme SL.
5è.- Aprovació provisional de la Modificació puntual del POUM per la implantació d'un ús comercial en el sector delimitat pels carrers Joan Benimelli, Josep Planagumà, Badalona i Passatge Montserrat Rosell i Parellada.
6è.-Moció del GPM d’ICV-EUiA contra la reducció de professionals dels serveis educatius del Departament d’Educació de la Generalitat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure "Malgratot"; t'ho explicaré a poc a poc perquè ho entenguis. Tenir gual autoritzat significa que ningú no pot aparcar davant del teu garatge. Tu pots tenir un garatge amb un vehicle a dins i no pagar gual; això sí, t'arrisques que quan vulguis sortir hi tinguis un cotxe aparcat al davant. Si al teu carrer ja no es pot aparcar, no cal que en tinguis de gual. Sinó li pots preguntar a alguns que viuen al carrer de Mar -per posar un exemple a l'atzar- si en paguen o no.

Anònim ha dit...

Doncs jo pago gual i on visc també està prohibit aparcar?

Anònim ha dit...

Ara me n'adono, he de demanar que el meu carrer sigui declarat "zona prohibit d'aparcar" i d'aquesta senzilla manera podré donar de baixa el gual que ara pago.
No hi havia pensat.

Anònim ha dit...

encara que no tin guis gual pagues per "entrada i sortida de vehicles". A veure si uns entereu. De pagar no s'escapa ningú.

Pere ha dit...

es comenta pel poble que l'Ana Vega pot ser diputada al Parlament com a representant del Maresme del PP, i que si al final així fos que el cebolleta seria el cap de llista del Partit Popular a Malgrat per les municipals, es confirma aquest rumor?

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=C-S_aegFz0E

Anònim ha dit...

Mare de Déu Senyor!.

Anònim ha dit...

La confirmaciòn es cierta pero tanbien es positivo que el MARCELO en tra en las listas para el congreso de diputados en Madrid para las procsimas eleciones. y la partagas se presenta para el parlament europeo.

Anònim ha dit...

la Vega serà diputada al Parlament?? Desprès de veure que el Jimmy Jump va ser candidat pel PI ja fa anys, qualsevol cosa és possible, i més en aquests partits on els brètols pugen i als intel.electuals se'ls follen.

Això sí, ens deixarien un substitut de nivell. El cebolleta donaria molts titulars, encara que d'un altre tipus que la Vega.

Anònim ha dit...

hi ha algú normal al PP de Malgrat?? uns tenen fama de pasar-se amb el consum de mortadela, altres amb el de JB i altres amb el sexe, tots son uns malalts.

Anònim ha dit...

El marcelo no puede presentarse a nada, aparte de ser invalido en su faena esta cobrando de la SS.

Anònim ha dit...

Segun rumores la sra, de Marcelo liquido la empresa de la calle escuelas y esta trabajando en negro,son rumores.

Anònim ha dit...

C/ escolas i carre de las animas, pero marcelo el rafa que pinta en todo esto?
Trua de foat.