divendres, 25 de juny del 2010

Si no vols caldo, dues tasses

Després de la interpel·lació en l'últim ple municipal per part de la regidora de l'oposició Teresa Verdaguer al regidor d'obra pública Enrique Viñolas referent a la instal·lació d'una antena de TV en el il·legal local de la petanca, ara ens trobem amb què, passats quinze dies, i com a escarni per l'atreviment de fer aital pregunta, el col·lectiu petanquero instal·la una segona antena per satisfer el seu afany de practicar "esport".
Nosaltres ens preguntem si el proper pas d'aquesta gent serà el d'habilitar l'espai per vendre-hi souvenirs, alcohols i fer barbacoes tot aprofitant la indiferència i permissivitat de les autoritats amb aquest potent col·lectiu  de sacrificats esportistes i votants socialistes santcolomencs.
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí,sí i fixa't que una mira cap al repetidor de Malgrat i l'altra cap al de Pineda, per que la TDT no es veu be, i els últims dies el que no es veu gens es Telecinco (el futbol), no us passa?

Anònim ha dit...

Tot el que maneguen ho esconyen. La TDT funciona en funció de diverses variables del temps atmosfèric. Jo el vaig veure pel plus ja que TV5 era l'únic canal que no es rebia.
Per altre part s'em acut de preguntar si algú sap qui paga l'electricitat d'aquest local?

Aupa Portugal!!!!!

Anònim ha dit...

Que us molesta perque us pren el senyal de la TDT a casa vostre???D'altres coses us tindrieu que preocupar, pero com que queixar-se es gratuit i a mes es fa de forma anonima...

Anònim ha dit...

Esto es cosa del carot robira que dice ser Cataliñoooooooooo.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em molesta que una associació "esportiva" es gasti els diners que reben en mirar la tele.