dissabte, 20 de març del 2010

Vergonya, tertulians, vergonya!

Un conspicu malgratot de pro ens ha fet arribar aquesta fotografia i què -amb una subtil aportació nostra- ens mostra fidelment el lamentable estat del punt 0 de la riera de Malgrat. Aquesta fase de canalització s'ha deixat per més endavant i s'ha prioritzat la "urgència" de finalitzar l'obra i trinxament de l'arbreda Feliciano juntament amb el tram que interessa als assumptes privats de la senyora alcaldessa. Aquest cop han aparcat la consigna de “la seguretat per damunt de tot” i apliquen l'atàvica consigna de “la butxaca primer, encara que provoqui merder”. Genial!
Costa de creure i escoltar a Ràdio Malgrat, emissora pública, com tres savis doctors i patriarques del pepoeisme més radical i tronat, ungits els tres per les més altes instàncies de la secta, adoctrinen, en forma d'informal tertúlia al poble amb els seus científics raonaments i criteris de com ha de ser la riera que Malgrat necessita.
La decència no està de moda, cotitza, pel que sembla, molt a la baixa i per alguns dels doctes patriarques tertulians de Ràdio Malgrat el significat del mot és tota una incògnita de críptic significat. Vergonya, tertulians, vergonya!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Antonio com bé dius: "No se què", evidentment no t'en enterés de res.

Anònim ha dit...

El senyor Antonio és el que ha parlat de les pallaringues de les dones referintse a la platja nudista? Què fa l'associació de dones de Malgrat? Com pot ser que una persona faci aquesta mena de comentaris per una radio i que ningú li digui res? Una cosa és la llibertat d'opinió i l'altre és la manca de respecte i els comentaris desagradables. Primer s'hauria d'informar que vol dir practicar el nudisme i després opinar, si vol veure noies de bon veure, com ell diu, que ho faci a través de les moltes pàgines que hi ha a internet. Senyor més respecte envers les dones.

Anònim ha dit...

Senyors tertulians no creuen que abans de dogmatitzar s'haurien d'informar?
Els comentaris que he pogut escoltar sobre la canalització de rieres, inundacions, etc. només demostren la manca de coneixement que tenen. Quan els sento parlar sembla que sento l'equip de govern, que ben ensenyats que els tenen.

Anònim ha dit...

Ostres, otres ahora resulta que el primo del viñolas tiene gruas para cuando los coches caen en la trampa de la riera.
Todo cuadra nen.

Anònim ha dit...

Aquests tertulians no "opinen", només "orinen".