dimecres, 17 de març del 2010

Vergonya, regidors, vergonya!!!

Aquí tenim una imatge de l'accés principal al Passeig de Llevant i la lamentable fila que ens ofereix als malgratencs i què oferim al visitant gràcies a les portentoses aportacions de la Casa Gran a l'obra pública del municipi. Si algú pensava que era impossible superar la ja famosa "Passera Coromines", anava ben errat com ens ho demostra l'encert de la nova "Passera sostenible Viñolas", elaborada amb fustes nobles i què esperem que en breu sigui inaugurada per totes les notables autoritats que han intervingut en el macro projecte vial per a major glòria de Malgrat. En la seva inauguració, nosaltres, des d'aquí, aprofitem per demanar l'assistència del M. H. Presidentu Montilla per solemnitzar tant important acte d'enginyeria municipal que ens catapulta al món com a pioners en super nyaps racionalment ben elaborats i sobretot molt barats. Enhorabona de nou!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE no la inagure la regidora de insersio laboral que nos ladeja trichada para el resto del verano.

Anònim ha dit...

Un alt càrrec del PSC qualifica la directora de TV3 de «mal follada» per l'entrevista a Montilla
18/03/10 02:00 - BARCELONA - CLARA RIBAS
Notícies de ...
Barcelona
El conseller municipal i vicepresident del districte de Sant Martí pel PSC i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi (Imet), Miguel Ángel Martín López, va qualificar, al seu Facebook, la periodista i directora de TV3, Mònica Terribas, de «mal follada», arran de l'entrevista que va fer al president de la Generalitat, José Montilla, feta dilluns passat.

Anònim ha dit...

El que és gravíssim és que tenint aquesta merda de pas al mig del poble, l'ajuntament per complaure a la seva alcaldessa i amb la complicitat de l'ACA prioritzin el trinxament de l'arbreda Feliciano en lloc d'adecentar aquest lamentable tram de riera.

Anònim ha dit...

Malgratot, agraïriem que el mateix post l'enviis si us plau a l'ACA que ademeés de transmetre-ho a les tutoritats monocipals, també ho facis a les mateixes de l'ACA que són els qui han d'intervenir-hi. Em consta que des del consistori Malgratenc s'ha fet saber formalment, ara només falta que l'ACA hi intervingui. No serà de menys que ho facis saber personalment tu, a l'ACA a través d'aquest excel.lent post que ens deleites.
Gràcies!

Anònim ha dit...

Si tranquils que vindran els de ERC i ho arreglaran... tamos apañaos!

Anònim ha dit...

QUE GRANDE!