dijous, 11 de març del 2010

Debilitats culturals

Aquí tenim les últimes declaracions de la xiuxiuegant regidora de cultura de Malgrat exposant el “seu” sublim Pla d'acció Cultural amb què, com ja és norma de fer-ho al nostre ajuntament, prèvia contractació i pagament d'una notable quantitat d'euros a l'empresa escollida i vinculada, com no també, a la Diputació, pense dotar-nos als malgratencs amb la finalitat de què puguem fruir de la tant necessària acció cultural municipal, acció amb la que aviat els dinamitzadors culturals i altres herbes els trobarem a cada cantonada. Faltaria més. Tenir moltes entitats no dependents de la clàssica subvenció municipal fora un símptoma de bona qualitat cultural al nostre poble, però, molt ens temem que la cosa no vagi per aquesta línia sinó pel camí contrari de mirar d'aconseguir entre d'altres perversos objectius el que les entitats subvencionades com per exemple la petanca, passin de ser-ne les quatre actuals -xifra record al Maresma- a ser-ne vuit entitats miserablement sotmeses a la benevolència de la moma municipal tant generosament repartida per les nostres autoritats en funció del grau d'abnegat servilisme que siguin capaces de demostrar.
Si una cosa no podem negar és que l'afany governatiu d'elevar el nivell “cultural” del poble és portentosa i és una de les seves "debilitats" més pregones i què està directament relacionat amb el primordial objectiu de repetir el resultat electoral de les passades Municipals.
Si el feixisme és esclavitud i la cultura és una eina de llibertat, algú té el més petit dubte de cap a on ens volen portar aquesta gent del PPOE amb aquest Pla d'Acció Cultural, en el ben entès de què amb cultura se'ls hi acaba el paradís terrenal en el que estan permanentment aparcats?
 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgratot, algun comentari sobre el que realment preocupa a la gent aquests dies (neu, caos, inutilitat del Govern, etc)?

Joan ha dit...

Que quedi clar Inutilitat del govern local de Malgrat de mar !!

Anònim ha dit...

Tito, tu de cultura poca, des de quan Maresme s'escriu amb "a" final?

Anònim ha dit...

La Campoy de baja laboral!!!!!

Anònim ha dit...

Més que de baixa el que està és de rebaixa. Mala cara és el que fan tots plegats i la Conxita de les pitjors, no oblidem que la cara, diuen, és el mirall de l'ànima. Només cal veure la cara de lelo del seu president per adonar-se del lamentable estat de putrefacció de tot el que s'anomena sociopapanatismo español. Estan entrant tots plegats en una fase depressiva profunda tal que no hi hauran prous psiquiàtrics al país per atendre la demanda de tractament.
Després dels últims merders del tripi ja tenim els fets, no ens calen les paraules.