dimecres, 3 de març del 2010

Ojalá, en tingues alguna idea


Mira que s’ha de ser poca solta i miserable sense pal·liatius per mantenir una regidoria a l’ajuntament -perfectament suprimible-, amb la dimensió de la crisi que està caient, amb el nom d’Inserció laboral i a sobre encomanar la seva gestió a una persona reputadament negada en qualsevol àmbit de la convivència. Les seves explicacions sobre el molt que fa per minorar la desocupació al nostre municipi sembla un bucle de brams d’ase bramades en ple deliri de l’animal. L’autoria de semblant desastre, però, no cal cercar-la en el responsable directe dels brams sinó en la persona que per mantenir-se en el poder ha emprat qualsevol mètode per fer-ho, encara que aquest sigui el d’exposar als quatre vents a algú de qui d’antuvi ja coneixien perfectament quines eren les seves capacitats i limitacions. Aquesta persistent actitud de l’alcaldessa Campoy de mantenerla no enmendalla davant l’evidència del desastre que s’està perpetrant sota el nom d'inserció laboral situa amb mil·limètrica precisió a la màxima autoritat del nostre poble en el lloc que ocupa, la de servidora només d’ella mateixa per sobre del bé del municipi per molt que ho vulgui negar i emmascarar amb grans proclames.
L’àudio adjunt és el mateix i conegut mantra que mensualment recita la segona tinent d'alcalde sense aportar de nou res de res però amb la finalitat d’assolir el lamentable objectiu mundà de qui dia passa any empeny.
Mentrestant, Malgrat tot segueix sense rumb i a la deriva. Fins quan?
            

21 comentaris:

Anònim ha dit...

m'encanta quan diu
"m'estan fent la feina", queda ben retratada

Anònim ha dit...

Si si doncs si hi ha crisis per a tots que vagin prenen nota ErC i altres que és baixin el sou ells també.

Anònim ha dit...

Noi/a enterat be,pero que jo sapiga nomes cobren el de l'equip de gobern,o sia 8 del PSOE, i 1 del PP,els altres las garrotades,i aixo o dic desde la imparcialitat.

Anònim ha dit...

Al PP de Malgrat li passa lo que al Corbacho. Va voler ser Ministre de Treball pensant que era una condecoració a la seva dilatada militància psoe i vaja una perla li ha caigut. No encerta ni una i no para de pujar la xifra d'aturats. L'home ha de tenir una depressió, perquè després de tant raspallar socialistes li toca passar a la història com el pitjor Ministre de treball de la democràcia. És el que passa quan ascedeixes gent sense cap mena de preparació ni estudis només com a premi.

A la del PP li passa el mateix. Va demanar inserció laboral per fer el que feia la seva antecesora, cursos i cursillos, escoles taller i triptics. Resulta que s'ha trobar amb una situació impensable el 2007 i ara aquí la tens. Afirmant que tot va bé mentre cada mes la xifra d'aturats a Malgrat se la menja amb tomàquet. En un altre context la seva incapacitat hagués passat més desaparcebuda, però quan cau la que cau la gent no està per punyetes i exigeix resultats. Mira per on el preu que ha de pagar la Campoy per haver escollit un soci tan feble i vulnerable al que ha arraconat a l'ostracisme ratllant-li el pressupost, però que no ha pogut evitar que l'opinió pública -sobretot la que ha de frecuentar inserció laboral per necessitat- pensi el que pensa.

Anònim ha dit...

La regidoa de inserción laboral ala unica persona que le adado trabajo hasido ala nuera de marcelo que la tiene de cargo de confianza con el bene placido de la alcaldesa porque entre ellos se tienen que pagar los favores .

Anònim ha dit...

ELS REGIDORS DE L'OPOSICIO TAMBÉ COBRAN 900€ PER 8 H SETMANALS AL MES MÉS 360 PER PLE MÉS 75 PER CADA INFORMATIVA A VEURE SI ES ENTEREU NO TOT SON FLORS NI VIOLES
A MES COBREN EL 100% DEL SOU DE L'EMPRESA
EL EQUIP DE GOVERN COBREN PERÒ NO COBREN DE LA EMPRESA NOMES SI ESTAN A MITJA JORNADA Y LLAVORS COBREN LA PART QUE FAN A L'EMPRESA
EL

Anònim ha dit...

La de insercion de comer no laboral la suerte que tubo fue que no serronpio el balcon de la sede PP enfrente del ayuntamiento, si uvierasido asin otro regimen estaria gobernando Malgrat. Lastima.

Anònim ha dit...

Es fastigos haver d'aguantar tanta comèdia, tot plegat per tenir majoria i fer i desfer a conveniencia de la Campoy, que si Deu no hi posa remei convertirà Malgrat amb una ruina, si es que ja no hi és; quanta farsa....

Anònim ha dit...

La farsa de ERC que volen endurse els cales del meu poble a SAHARAUI colla de calçots!!!

Anònim ha dit...

No saps ni de què parles. Els diners del poble se'ls emporta, entre d'altres, la Vega i friends per no fer res de res donada la seva certificada incapacitat per gestionar altre cosa que no sigui moure la mandíbula per endrapar el que calgui per putrefacte que sigui el seu estat.

Anònim ha dit...

Al comentarista de les 16:29 que escriu en majúscules. Abans de fer afirmacions assabentat. El que dius és fals i et pot portar conseqüències. L'oposició no guanya 900 euros al mes + 350 per ple + comissió. Ja els agradaria potser. Una retribució fixa només la té el portaveu de cada grup -uns 700 euros que amb la retenció de l'IRPF crec que acaba sent uns 500 euros/mes . En aquest cas no cobren res més, ni comissions ni assistència a plens. A sobre els que són autònoms o treballen per compte pròpia no cobren evidentment el 100% del seu sou, perquè les hores de dedicació als afers públics no te les paguen.

La resta de regidors de l'oposició percep uns 300 euros per assistència al ple que amb l'IRPF és menys. Si estan malalts o no poden assistir doncs aquell mes fan la feina igual i no la cobren.

A tot això afegeix que quan fan la delcaració de la renda tot suma.

Evidentment, per diners no hi ha ningú que es faci polític a l'oposició.

Una mica de respecte per la gent que s'involucra amb la gestió del poble sigui al govern o bé a l'oposició no aniria malament, però en tot cas, que consti que al govern hi ha gent que no té cap feina que sapiguem més enllà de fer de polític.

Anònim ha dit...

Per no dir els que estàn a l'oposició i són Consellers Comarcals.

Anònim ha dit...

Però que són malgratencs i estimen el seu poble de debò, vetllant abnegadament i constant per la seva millora, contrariament al que fa el PPOE.
Només des de la ignorància o la mala llet extrema es poden fer afirmacions com les que fas alegrament.

Anònim ha dit...

Al comentarista de l'oposició, de les 11:32:

Per qué vas amenaçant a la gent? Vols imposar el terror? Que ens passarà si seguim denunciant la corrupció? Ens passejareu a la nit com abans?

Anònim ha dit...

Al gamarus de les 17:53
La corrupció de l'oposició?????
Mira que s'ha de ser curt, curtet de gambals. Això nomes pot sorgir de la ment en serveis mínims d'un militant qualificat del PPOE.

Anònim ha dit...

Quans llocs de feina es creen a Malgrat? Quines condicions propicies fica l'equip de govern per crear feina que serveixi per alguna cosa?
La culpa no és dels empresaris Sra.Vega. La culpa és seva.

Anònim ha dit...

Jo tambe crec que l'oposicio és corrupta, o no para la ma i cobra no se quants euros per sessió? Que pensa el poble d'aixó? Deixa't de ppoes i contesta, espavilat

Anònim ha dit...

Amb els 300 € que guanyo a cada sessió del ple (una al mes) em podré construir un xalet d'aupa... si senyor!!

Anònim ha dit...

Con los 300€ que ganas si necesitas mas la regidora jefa Ana te puede colocar en algun puesto en el ayuntamiento, y si no el Marcelo en su taller del carre animes.

Anònim ha dit...

L'oposició esta acabada, ningú vol a la verdaguer i cia.Esto no lo arregla ni Carmen Sevilla en cine de barrio...... hay si don PACO levantara la cabeza!!!

Anònim ha dit...

Delirant de veure la d'estruços plistocènics que sovintegen aquest blog.