divendres, 5 de març del 2010

Gavina farcida d'ojalá


Aquí teniu el fragment de precs i preguntes del passat Ple municipal on la tropa de camandulaires professionals deixen ben clar l’alt nivell d’apatia que duen al damunt a l’hora de donar explicacions del que fan i sobretot del que no fan. Els hi és tot igual i no els amoïna el més mínim donar la lamentable imatge que donen quan parlen de: Tríptic pel Ministeri de Defensa, Can Kufer, dessaladora, ensenyament, Plaça Dr. Robert, peixateries, mesa anticrisis... Extraordinària la noticia final de la trobada-apat entre l’alcaldessa i el president del Club de tir “La gaviota” -el nom ja ho diu tot d’ells- al reputat hostal de dues estrelles Sant Llop on devien fruir de la seva reputada especialitat “gavina farcida d’ojalá” mentre prenien importants acords de cara a les properes eleccions municipals entre pèrfids xisclets de jejeje, jajaja!!! Finalment tot lliga i s’entén perfectament el concepte que aquesta presumptuosa tropa tenen dels mots governabilitat i desparpaju i si no els hi agrada se l’envainen allà on els hi càpiga, diu Ella.
              

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fora ERC , i fora CIU , i fora PPOE, tots fora colla de calçots! En solé alcalde!
Uuuuuuu!!! quina por!!!! un altre lladre no!!!!!
Sr solé! no s'endugui els meus cales!....... jo vull ser com tu! traballar 4 hores i cobrarne 8 hores , vull ser un gàndul!!!

Anònim ha dit...

0,00, donat que ets tan valent de fer la feina bruta a l'equip de govern podries venir al proper Ple i donar la cara. Una cosa és evident, jo sóc menys gandúl que tú covard. Ramon Solé.