dilluns, 15 de setembre del 2008

Una pedra no porta problemes


Direttamente della cucina dell arte italiana c'arriva questa bella tarantella intitolata "Tarantella della mortadella" interpretata per la divina Ana Attacca i le sue comparse, portentoso fenomeno dove il faggio e che col suo talento ci farà dimenticare la pena che sentiamo quelli che siamo di Malgrat. È di giustizia notare che la parola tarantella fa riferimento al pericoloso che è l'insetto in question gli alle peculiari forme di muoversi quando si trova dentro il suo habitat naturale. Attenzione, molta attenzione!




9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona malgratot!

Anònim ha dit...

Molt bo. És evident que "poc a poc" s'anirà veint quin és el nivell de l'actual equip de govern municipal a Malgrat. Com diu la Sra. Vega: "és el que hi ha"...De moment ...

Anònim ha dit...

Ella sí que ha conseguit un "puestu" de categoria, de moment! La pregunta que se'm planteja és: qui pagarà la indemnització al treballador de l'ajuntament que alegrament va acomiadar? Sí la sentència és favorable al treballador tindria que pagar ella la sanció, no el poble, ella i l'alcaldessa com a responsables directes d'una decisió errònia presa a la lleugera i sense assessorament jurídic. Incompetents habituals i reincidents recalcitrants estan convertint Malgrat en un antre de mala vida, això sí, sota la denominació d'honorable societat socialista i democràtica.

Anònim ha dit...

està vist que i ets burra, també pots entrar de regidora.

Anònim ha dit...

La Neus Serra con el Ayuntamiento en pleno comida de gala en el Trull de lloret de mar con los avis del casal.

Anònim ha dit...

Y la conchita despues de comer con su colega de ayuntamiento el pelo roto y una pareja visitando su parque. Tiene wasa la cosa sera para hacer deporte el cual no aporta ni un duro o sera para pasar modelo? loque si mee dado cuenta esque los niños del parque an salido corriendo jajajajajajajaja.

Anònim ha dit...

es que si su colega es la de la foto, es para salir corriendo.

Anònim ha dit...

ANA marchate para casa y deja el ayuntamiento que haras un favor alas personas que son autenticos del ppc, Y ADEMAS ONRRADAS.

Anònim ha dit...

ya se marcho,si a italia a comer mortadela, con su sequito, pagando quién?...