divendres, 5 de setembre del 2008

Franquistes de nou encuny


La poca vergonya d'aquesta gent (PPOE) no té límit i mostra d'això és el delirant espectacle d'ahir al Ple municipal on, altre cop, l'espantall que tenen habilitat per poder manar amb comoditat va donar mostra de l'extraordinari nivell de tots plegats. Pobre Malgrat!

PREGUNTES D'UN EX-TREBALLADOR DE L'AJUNTAMENT DE MALGRAT

A UNA PROPERA EX-ALCALDESSA


És veritat que, aprofitant la majoria actual de govern municipal, la secció de “precs i preguntes” passarà a ser “preguntes sense resposta” o bé “qui mana, mana...” ?


Són certs els rumors que apunten que aquest equip de govern està projectant una bassa amb cocodrils al Parc Francesc Macià que podrien ser alimentats amb les persones disidents del municipi, tal com feient antics mandataris ambs els seus súbdits desobedients...?


Es sentiria molt orgullosa la Sra. Alcaldessa del seu èxit politic si s'analitzés que podria estar fonamentat en bona part en l'aprofitament d'unes sigles a les que en moltes actuacions ignora, i en altra bona part en el temor que imposa la seva influència en moltes persones del poble ?


No creu que és malaltissa la concepció que manté aquest equip de govern, en el sentit de que les persones que discrepen de la seva acció al front de l'Ajuntament estan en contra del seu poble ?


Vostè, al prendre possessió de la responsabilitat d'Alcaldessa va assumir el compliment de la Constitució. Sap que el tracte discriminatori que m'ha dispensat al acomiadar-me està contra la igualtat i no discriminació constitucional ?


En el Ple Ordinari del mes d'agost d'enguany em va dir que no volia entrar al meu joc. Encara creu que defensar els meus drets és un joc ?


Vostès varen anul·lar les revisions mèdiques del personal del Taller d'Ocupació dels dies 25 i 28 d'abril d'enguany i ara aquestes persones van individualment a Mataró, a la Mútua, en diferents dies. Ha valorat el cost d'aquesta situació en formació, en treball i en diners pel poble de Malgrat i per les persones afectades ?


Les seves preses per la riera, no són desconfiança amb la resta de persones de l'equip de govern de que siguin incapaçes d'acabar la feina començada quan vosté no hi sigui ?

R. Solé a 4 de setembre de 2008



11 comentaris:

Anònim ha dit...

Els cocodrils els han contractat a través de la regidoria d´Orientació Laboral?
Són parents d´algú?

Anònim ha dit...

Pobre Vega, potser podria patir un accident...(mentres donés de menjar als cocodrils) per la "vergonya, vergonya, vergonya" que fa passar al demés de l'equip de govern.

Haurem de preparar una estratègia per aturar la posada en marxa de les obres de la riera !

Anònim ha dit...

Preguntes a una ex-alcaldessa... la gràcia d'això és que per ser ex-alcaldessa, abans s'ha d'haver estat alcaldessa... cosa que moltes voldrien!

Anònim ha dit...

Mentres tingui un remat de atipats ,passejats, enchufats i molts que no s'enteran de una punyetera .........,sera alcaldesa toda la vida.
amén.

Anònim ha dit...

Em sembla que aquesta dona (Alcaldesa) devia heretar alguna cosa de la antiga FAI i que per aixo fa el que l'hi dona la gana i que per altre vanda no es diferncia tant de neo faixisma practicat per l'altre.Els extrems es tocan.

Anònim ha dit...

Son dos marranas una mentirosa i conpulsiva y la otra la anita si da de comer alos cocodrilos choped se moriran porque se comera toda la porción

Anònim ha dit...

Veo que el blog de la Neus esta muerto i la propia Neus, es lo que pasa cuando censuras un blog.

Anònim ha dit...

Sobre el tema del sopa de la riera crec que parecia una cena independentista. Me explico desde los Simeón,repartidores de cocacola antiguos,buch ingles,verdague,castellà ferreteria,sipson aulet,neus,campas,palleses varios,enano cipoton de helados alemany,guirados,montguilot,antiguas alunnas del vedruna con direcctor incluido i alguna monja camuflada lo tenemos claro.
Solo falto el trio la la la Conchita Ana y sus discipulos por ambos partidos desde los inpresentables hasta los que recojen la baba.
Eso no es ni cena ni na eso es tocar los cajones ala conchi que porcierto pago alguna copa alfinalizar la velada?

Anònim ha dit...

Darrer anònim: estàs pitjor del que em pensava... a part de ser un dropo del cagar!!

Anònim ha dit...

Algú va poder escoltar per ràdio el Ple d'ahir. Per FM no se sentia gens bé i per ràdio a la carta no el transmetien, o estem mal fixats?

Anònim ha dit...

Para el penultimo tu si que eres un CERDO pero CERDO