dissabte, 20 de setembre del 2008

Allegria di vivere senza crisi



D'encomiable cal qualificar la sacrificada abnegació amb que aquesta gent del nostre ajuntament en plena i ja reconeguda crisi galopant, es desplacen 1000 quilometres, fins a Incisa in Val d'Arno, amb la santa intenció d'assistir a la plantada d'una olivera, un seminari sobre les virtuts dels agermanaments entre pobles i al concert d'una coral infantil, tot això alternat amb la dura assistència a diversos restaurants de la prestigiosa cuina de la Toscana durant tres dies seguits. Tot això que hem esmentat és possible fer-ho al mòdic cost de ??? però és que el preu és el de menys, ja ho paga el poble, generós i responsable, sabedor com és ell de la importància dels agermanaments entre pobles i del bon rotllet universal. Després de fer 1000 quilometres més de dur retorn i retrobament amb les tasques habituals, podran començar a aplicar les primeres mesures de contenció en la despesa municipal amb gran alegria, també, dels abnegats i conformats ciutadans malgratencs. // Iupi, iupi !!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobre gent, tornaran tots amb el fetge destrossat. Per cert, qui son els sacrificats ciutadans apuntats a tant dura penitència?

Anònim ha dit...

Malgratots ja tenim aguntament nou(l'edifici es clar) malauradament.Mireu aquesta adreça.



http://www.municipio24.es/Malgrat_de_Mar-233965-Ayuntamientos.html

Anònim ha dit...

ai malgrattot que sempre vas com les remores o les sangoneres!!! quin fastig que em fan aquest tipus de animals que no fan re i desde la sombra van miran de mermar el que fa que ell sigui viu!!!aneu amb cuidado que qui sembra tormentes recull tempesterc!!! el noi de la mare

MALGRATOT ha dit...

Brutal! el més collonut és que si cliqueu Malgrat, cada cop que ho feu va canviant la foto del poble però cap d'elles correspon a Malgrat. Per altre part observem que la torre del Castell ha desaparegut del nostre patrimoni. Deu ser cosa de la meiga, i és que hi han persones especialitzades a fer les coses amb el cul.
Queda atorgat, per unanimitat, el premi "nyap de nyaps malgratencs" de l'any 2008 a aquesta insuperable web "Municipio 24".

Anònim ha dit...

Noi de la mare, tens que començar a caminar i avançar en la vida per tu mateix, l'aclaparant influencia que la teva mare exerceix sobre la teva personalitat t'està ocasionant trastorns psíquics molt greus i dels quals n'és molt difícil sortir-se'n.
Si et cal ajuda pots provar de posar-te en contacte amb professionals qualificats que et poden ajudar en aquest número de telèfon: 937654647
De res!

Anònim ha dit...

Algú tindria que fer arribar una fotografia actual de la plaça Incisa in Val d'Arno (espai virtual) i de l'olivera plantada el passat mes d'abril i que ja no hi és, encara que no crec que alteri les seves constants vitals al ser els dos ajuntaments calcats en les seves penques i objectius.

Anònim ha dit...

Quants diners ha costat al poble els serveis de traducció, estància, desplaçaments i dietes, perquè aquesta gent si no és anant de gorra no es mouen ni un pel. Algú ho sap i ens ho vol dir?

Anònim ha dit...

aixo es massa que sou quatre que escribiu a la merda de blog aquest i que a sobre us feu preguntes entre vosaltres!!!! per el que fa el anonim que em dona consells li dic que millor es cuidi d'ell que jo ja em cuido per mi i no nessecito la teva merda de consell!!! el noi

Anònim ha dit...

si és una merda de blog, perquè el mires????si no és del teu gust???

Anònim ha dit...

que sou els unics que podeu dir el que us dona la gana vosaltres els que esteu derrere de tota aquesta basura desde l'anonimat ratllan el insult o insultant i fent creure els quatre que sou que teniu la rao i veritat absoluta. QUI US HEU CREGUT QUE SOU. EL MIRARE I TORNARE A MIRAR LES VEGADES QUE EM VINGUI DE GUST!!!! I US PERDRE EL RESPECTE amb LA MATEIXA SOLTURA QUE FEU VOSALTREs!!! pensa que si aquesta gent del malgrat tot no volguessin els meus escrits ja saben o poden borrar-los sempre que volguin!! nomes aquest detall ja t'hauria de fer reflexionar sobre el tipus de gent que poden arribar a ser. l'unic que volen es aixo. que la gent es perdin el respecte. la gent d'un mateix poble!!! amb tota la escala de colors i que sigui un si no estas en mi, estas contra mi. en aquest poble no hi han bons ni dolents tothom es igual pero amb les seves ideas i totes son respectables fins un punt. el que no val es aixo que feu aki!!! sou vosaltres els que no jugueu com heu de jugar: a plorar el lavabo. el noi DE LA MARE

Anònim ha dit...

Pur masoquisme fruit de la seva immaduresa, deixe'l estar.

Anònim ha dit...

iuuuuuuuuuuuuujuuuuuuuuuuuu
El noi de la mare

Anònim ha dit...

Aquesta foto amb una riera naturalitzada en el pendó de fons i una representant de les que representa que ens representen, deu ser un muntatge, no?