dimarts, 9 de setembre del 2008

Espaterrant celebració de la secta


14 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú sap el menú que donaran?

Anònim ha dit...

donss mortadella, esclarr es que es que,quina pregunta més tonta, uyuyui..

Anònim ha dit...

La pregunta pot semblar tonta però podria donar-se el cas que fessin una paella amb foc, saltant-se les normatives de civisme al respecte i això seria molt greu i denunciable com a acte incívic.
Segur que nomes hi haurà bocata de mortadel·la?

Anònim ha dit...

Si hia cervesa igual be al home an barbar pero con patatas.

Anònim ha dit...

Dicen que esta prohibido abrir el dia de los catalanes por orden de la alcaldesa, pero mi pregunta es, sabe zapatero esto? y los moritos,negros,indios y todas estas especies que tienen que cerrar? o conchi se lo pasaran por los huevos o mandaras como esta de moda alos monitos?
Tienes faena estos dias ehhhhh

Anònim ha dit...

Posaran l´estelada al balcó de l´Ajuntament, l´onze?

... si algú els hi fa creure que l´estalada és la bandera de Xile (per alló del cop d´estat d´en Pinochet) o la bandera d´Estat Units (per alló de les torres bessones) potser encara colaria i perdrien el cul per penjar-la!

Anònim ha dit...

Collons, van forts aquesta gent, l'acte l'amenitzarà els "Cantores de Hispalis"?
La Vega tindrà seient d'honor i ració doble?
Els bombers estaran de reten?
Per beure donaran suc de pastanaga?
Qui farà el pastís de garrofes?
La policia muntarà un servei d'accés en jeep a falta del trenet ajagut?
Ella, estrenarà new look i alguna nova catifa?
Plourà?
Cabòries que em venen al cap!

Anònim ha dit...

no, no, no, només esteran ,la bandera local, la provincial i la comarcal, home, i la nuera de la pantoja en el ball, i bocata de motadela i paella amb foc, però de un petit fogonet, esclarr, axís no és nota tant.

Anònim ha dit...

L'alcaldessa farà un acte més d'hipocresía, com si li anés bé una Catalunya més lliure, però amb persones ménys lliures i més sotmeses... I amb el suport de la seva crossa politica, Ana Vega, amb totes les banderes que faci falta...El què em pregunto, és on està la dignitat dels/les militants del PSC de Malgrat que es diuen socialistes...
Ramon Solé, en lluita pels meus drets com a treballador català.

Anònim ha dit...

Les dignitats d'aquesta gent del PSC estan totes comprades, el que vol dir que estem governats per subjectes subjectes a la seva pròpia indignitat. Botiflers intoxicats de mortadela!

Anònim ha dit...

Que pena si Zapa supiera que mañana doña conchi y hombres de paquito no dejen habrir los establecimientos porque es el dia de cataluña cuando el entrenador del barcelona con un par de cojones hace un partido laig.
Esto es lo que hay en Malgrat se loan cargado los 100 años de socialismo y 100 años de odio indenpendentista , seguir asin y mañana celebrarlo con carot,putin,zapatero,solbes,pujol,cava y sobretodo chanpam pajoder a españa que bais bien.

Anònim ha dit...

Tu ho has dit noi: "pajoder a españa"

Anònim ha dit...

Si la bandera de la aguila o el pollo esta prohibida porque cojones Malgrat tiene banderas independentistas y doña flor no dice nada?
Mañana mediran que soy facha pero prefiero el pollo ala corona.

Anònim ha dit...

Demà i demà passat i sempre et direm "facha" si ho ets. De totes maneres, s'ha d'agrair que diguis realment com ets i no facis com alguns de l'equip de govern que s'aprofiten d'un nom de socialista i actuen pitxor que els fatxendes...