dijous, 18 de setembre del 2008

Homenatge a Robin bank



Com que trobem vergonyant l'actuació dels mitjans informatius públics, que han obviat la noticia al màxim per no crear alarma social i evitar que l'exemple de l'Enric Duran s'estengui més enllà del que voldrien, us posem a l'abast aquest vídeo a fi de que s'estengui el debat social que ell pretén que es produeixi davant la galopant crisi creada per les nostres autoritats i altres gents de mal viure que amb les seves accions estan anihilant, cada cop amb més eficàcia, la vida al nostre planeta terra. Enric, ets el nostre heroi!
Visiteu la seva web, ho mereix: http://polaris.moviments.net:8000/ca/node

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular document malgratot!
Si tots fosim com ell un altre gall cantaria!

raspberri

Anònim ha dit...

tranquils, només és una campanya publicitària de la coca-cola, temps al temps...

Anònim ha dit...

Esto es como el Ayuntamiento de malgrat lo controla todo la super conchi

Anònim ha dit...

Si si, espectacular però el que ha fet aquest noi està tipificat com a delicte. Per això ha cardat el camp a l'estranger perqué no el pillin, o sigui que tampoc és tonto el nen.

Anònim ha dit...

Aquest noi fa temps que fa coses de caire social,molt més del que nosaltres podem arribar a fer.Si està a l'estranger o no, només ho sap ell.Delicte?ja es veurà,a data de divendres cap banc o caixa havia presentat denúncia,no ens adelantem als aconteixements.

Salut gent

Anònim ha dit...

Divendres existien ja dues denúncies presentades per dues entitats financeres.

Anònim ha dit...

Els mes lladres els bancs,que deixendiners a qui sap que no podra pagar ,i premeditadament,idespres s'els o queda tot,fent mes pobre al pobre i no el tan pobre.Els bancs son creadors de miseri,mes que no pas de benestar.

Anònim ha dit...

Segeig
I sino digeume qui pagara la crisi provocada per el diner negra i l'espaculacio.Pregunta qui es mes lladre,lanti social insolidar o el solidari.