dimecres, 17 de setembre del 2008

Sef respot, Hip!!!, ...pendo!


Cliqueu sobre la fotografia.

Dons sí, trobem sensacional l'afany amb que aquesta gent del nostre ajuntament està enfocant el tema de l'esport municipal. Desprès d'haver aconseguit 121 participants en la cursa urbana del passat dia 7 de setembre en contra dels 479 de Pineda i els 647 de Blanes, d'haver-nos dotat amb un total de 186 pistes de petanca -recompte pendent de confirmació-, esport aquest que com es sabut el poble reclama amb vehemència jejeje!, encara pretenen fer-nos creure que abans de finalitzar la present legislatura, dotaran a Malgrat d'un complexe esportiu d'última generació amb camps de futbol, piscines i no sé que més, que situaran a Malgrat per davant, inclús de Calella en l'obtenció de l'etiqueta de poble de turisme esportiu. Ho trobem sensacional, i més encara al constatar que la pràctica del ciclisme és considerat pels soferts residents d'aquest poble com a esport d'alt risc i no aconsellable de practicar si no estàs federat i tens una assegurança que cobreixi les inevitables escomeses de vehicles espitossos i les caigudes sofertes pel mal estat del ferm. Com de costum i seguint en la línia que ens es habitual, seguim fent el ridícul més espantós gràcies al gran nivell de que fa gala el nostre estratosfèric equip de govern. Sensacioanal! Visca la petanca! Gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La Nostra azzurra cervesa de Malgrat o menos pero capa dintra.
Amb el suport de la regiduria de borrachos.

Anònim ha dit...

Sembla que el sr. regidor fa anar a esmorçar a la gent de les brigades municipals al magatzem perquè té por que li facin la competència prenent cervessa en hores de feina...Això provoca que els operaris perdin hores de feina i facin desplaçaments que no són gens sostenibles....Algú podria calcular el cost d'aquests desplçaments en hores de feina i en benzina, a més de les emissions de CO2 que suposen de forma innecessària...?

Anònim ha dit...

La birra Vinyoletti è la marca che consuma la mafia, questo non toglie che sia un magnifico prodotto che oggi possiamo consumare perfino in Malgrat. Che grande è la mafia.

Anònim ha dit...

Al Enrique le queda loque ala legislatura esto seria un sertf-car osea un coche de seguridad.
Un o dos telediaris.