dimecres, 14 de novembre del 2007

Quí pagarà el nyap de tot plegat?


Vet aquí que està per caure l'última gran parida de l'ajuntament que considera que donar informació quan ja no cal, és d'allò més normal, com si diguéssim un deure moral cap a la ciutadania desconcertada davant del desenllaç de les obres de la riera.

Per a nosaltres, no és donar informació el que cerquen realment, és buscar confrontació, confusió i justificació alhora de les males formes emprades contra una voluntat clarament manifestada per gran nombre de veïns, que veient amb claredat les obscures intencions darrera de les obres, s'han plantat, han dit prou i, amb fermesa, però també amb calma, reclamen que es modifiqui el projecte inicial en pro d'un de molt més avançat tècnicament i a un cost zero pel poble, tot això aconseguit per la plataforma però no paït encara per l'ajuntament.

El cost del DVD desinformatiu “R que R”que està a punt de sortir de la Casa Gran, (uns 30.000 euros, diuen) és una despesa inútil, per innecessària i fora de plaç, caducada ja fa temps com ha reconegut la mateixa ACA amb la realització del nou projecte, però ells, l'ajuntament, vinga treballar, suar i bregar amb totes les seves forces per l'antic projecte fet a mida de l'alcaldessa.

Tremolors tenim en veure la magnificència amb que els nostres representants municipals van llençant el diner públic, com si de confeti es tractes, amb l'únic objectiu de preservar la seva cada cop més qüestionada coherència, però clar, ells només governen pels oients de 107.4 FM, els seus i prou, exigir que ho facin per tothom i, amb harmonia, ja seria demanar massa pel nivell que manifesten.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Manifestació ja!!!

Anònim ha dit...

Ara més que mai hem de donar suport als encausats,que tenen judici la setmana que ve! Dissabte a les 16h a les peixateries velles, per tal d'organitzar-nos. Com més gent siguem més gent podrà informar del projecte alternatiu, ja que no tenim mitjans econòmics disposem de la paraula. Recordeu: Aquest dissabtedia 17 de novembre: 17h xocolatada a can campassol i a les 20:00h truitada a les Peixateries (a fer truites!!!)