dilluns, 29 de novembre del 2010

Xerrameques professionals habituals


11 comentaris:

Anònim ha dit...

En Malgrat el PP sube y el PSOE baja. El PP se engorda a base del PSOE y ellos tan tranquilos tan contentos en su sillón hasta que no sumen y se vayan los dos a la calle.

Anònim ha dit...

Vaja quin parell. La Campoy ha fet bona a la Vega i aquesta ha fet dolenta a la Campoy. Al pas que anem, i si el poble no espavila, la propera alcaldessa de Malgrat serà la que ara va en bicicleta disfressada de mona sàvia i què modestament es confessa com a no erudita.

Anònim ha dit...

ciutat sanitària, no hi havia un altre partit, era el mateix partit popular que va votar-hi en contra Sra. Vega. El PP hi va votar en contra no renegui

Anònim ha dit...

Ja ho sé que no és el lloc idoni per fer la meva pregunta, peró: algú sap què passa amb el noi que dorm i viu en un banc (de seure) a prop del cementiri?
Ja fa molt de temps que hi és.
Què en diuen els veïns?
Algú de l´Ajuntament o algún servei social s´ha interessat per ell?

Anònim ha dit...

Doncs passa que al estar el govern municipal en mans d'un partit d'esquerres, solidari i socialista, fins el dia 28 estaven ocupats en la campanya electoral i no podien perdre temps amb minúcies i ara estan ocupats en el recompte dels votants desafectes al partit i que els hi han fet perdre bous i esquelles en aquests comicis.
Properament la regidora Vega anirà a oferir-li un curset d'integració laboral i li regalarà un carnet de barra lliure del PPSE.

Anònim ha dit...

Jo he anat personalment a portar-li roba i no la vol. Aquest home ha refusat tots els oferiments que l'hi han ofert. Algún cop crec que se n'ha parlat al respecte. Això si! el tabac mai el rebutja quan l'hi fan l'oferiment.
No us precipiteu alhora de fer judicis de valor. Tampoc crec que sigui tant fàcil tractar un cas així on és la persona qui fa rebuig de les ajudes.

Anònim ha dit...

Gràcies per l´informació.
Penso que té molta raó el comentari de les 10:24. Si l´interessat rebutja qualsevol ajuda, suposo que no s´hi pot fer més.
DE totes maneres amb el fred i la pluja, ara s´apropa un temps inclement.

Anònim ha dit...

aquesta persona te familia aqui a malgrat i no vol la seva ajuda.no vol anar a cap lloc per a ser ajudat, em consta que l'ajuntament esta treballant per fer tot el que la llei permet.

Anònim ha dit...

En aquest banc de la plaça que hi ha al carrer del Camí del Pla de Malgrat de Mar, s’hi està en Sambala. Un gambià d’uns quaranta anys d’edat que malviu en pèssimes condicions. Al llarg de tot el dia no fa una altra cosa que deambular pels carrers de la zona. Dorm en aquest lloc, plogui, faci fred o calor. Pel que sembla, Sambala pateix alguns tipus de malaltia mental que condiciona el seu comportament social. Pel que expliquen alguns dels seus companys –la comunitat africana que viu al barri- Sambala només vol estar sol, tot i que no ho està ja que al municipi hi té familiars i amics. Denega qualsevol tipus d’ajuda que se li ofereix, no parla amb ningú i només accepta el menjar que li donen uns amics en un pis del carrer Eivissa.
Des de l’àrea d’Acció Social del consistori malgratenc se li ha ofert infinitat de solucions a la seva situació com aixopluc en alguna casa d’acollida i tractament mèdic -fins i tot, una doctora del CAP l’ha passat a visitar i se li han facilitat medicaments. Però Sambala s’hi nega. També ha rebutjat instal·lar-se en una de les habitacions d’un pis de compatriotes seus. Sambala vol un espai només per a ell. Lluny de tot i tothom. És per això, que la comunitat africana de Malgrat de Mar diu que està arreglant-li una barraca de pagès d’un camp de Palafolls, cedida pel seu propietari.

Anònim ha dit...

Te ha hecho daño!

Anònim ha dit...

Este moreno esta esperando votar las proximas municipales, osea que a la mas marrana sera la que le de el voto.