divendres, 3 de desembre del 2010

Apalancats habituals PPOE

1.Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 4 de novembre de 2010.
2.Aprovació inicial del pressupost de l'exercici 2011.
3.Modificació de l'organigrama i del catàleg de llocs de treball a incorporar a la plantilla de l'any 2011.
4.Aprovació de la valoració de dos nous llocs de treball integrats a la plantilla de personal.
5.Aprovació de la plantilla orgànica de l'Ajuntament per l'any 2011.
6.Proposta retributiva pendent de la Policia Local.
7.Aprovació de la revisió anual del Padró Municipal d'Habitants, amb referència a 1 de gener de 2010.
8.Aprovació definitiva del “Text refós del Pla Especial del geriàtric del c/ Joan Coromines i Vigneaux”.
9.Aprovació del Text Refós de la “Modificació puntual del POUM per la implantació d’un ús comercial en el sector delimitat pels carrers Joan Benimelli, Josep Planagumà, Badalona i Passatge Montserrat Rosell i Perellada”.
10.Moció del GPM CiU en defensa del català com a llengua preferent a les administracions.
11.Moció del GPM CiU per impulsar una taula de mobilitat a Malgrat
12.Moció conjunta d’ERC, CiU i EUiA sobre els últims fets al Sàhara Occidental ocupat.
13.Moció d’ICV-EUiA de commemoració del 25 de novembre dia internacional de la no violència contra les dones.
14.Moció d’ICV-EUiA en oposició al projecte de ronda del Baix Maresme, paral•lela a l’autopista C-32, entre Montgat i la ronda de Mataró.
15.Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2503 a la 2774 /2010.
16.Precs i preguntes


Esplèndida mostra de com han convertit una emissora municipal, i per tant plural, en una eina llefiscosa i servil al servei solament del partit en el govern.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Afortunadament l'oposició et té a tú servil i amb afany de supporter, ja que es fa difícil aguantar tants anys a l'oposició. Gràcies a gent com tú Malgratot la tasca a l'oposició és fa més laxa per tirar-la endavant.

Anònim ha dit...

Quina vergonya de ràdio. En això consistia la remodelació del mitja?
Posar als mateixos quatre jubilats d'altres anys en la tertúlia setmanal és tota la innovació d'aquesta eina d'adoctrinament sectari que són capaços d'aportar els que regeixen la ràdio?
No els hi cau la cara de vergonya d'expandir tanta burreria de tants "especialistes" per les ones?

Anònim ha dit...

Són els intel.lectuals de Malgrat per això fan la tertúlia, líder d'audiència, més respecte!!

Anònim ha dit...

Sí, fa tres setmanes vaig escoltar per boca d'una gran eminència del programa atribuir la paternitat de Josep d'Egipte al seu avi d'Abraham i es va quedar tant ample el paio.
Ara que també s'ha de dir que el nivell d'audiència del programa és, ni més ni menys, el que es mereix.

Anònim ha dit...

Los militares toman el control de los aeropuertos españoles
23:11 (03-12-2010) | 147
El presidente del Gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero, ha firmado el nuevo Decreto-Ley que obliga a los controladores a someterse a las órdenes de los militares. Con su impronta, el Ministerio de Defensa toma las riendas de esta crisis y será la institución que gestione el control del espacio aéreo esp

Anònim ha dit...

Porqué no reducen a un tercio el numero de concejales, alcaldes, , asesores y resto de parásitos sociales inservibles salvo a sus intereses?

Anònim ha dit...

En més d'una ocasió s'ha demanat a la Sra.Verdaguer que proposés noms de gent per formar part de la tertúlia dels divendres pel matí i sempre han callat. Això si! no han callat per desprestigiar un programa que gent de forma voluntària dedica el seu temps per participar-hi. Aquesta és la crítica constructiva d'ERC Malgrat de Mar.

Anònim ha dit...

Diuen que a Malgrat hi viuen controladors?

Anònim ha dit...

la tertúlia ha canviat a pitjor, abans era mes entretinguda i es tocaven tots els temes, ara ea molt aburrida

Anònim ha dit...

Porque halos tertulianos los tienen amenazados igual que halos controladores, sino preguntadle ala VEGA.

Anònim ha dit...

Anònim de les 16:21 i perquè un grup polític ha de proposar noms per la tertúlia,així he de suposar que els que hi han són triats per algun partit polític?.Seria més adequat que aquesta tasca fos encomenada als experts en ràdio municipal,a la directora periodista i al seu equip i tambe podrien variar les veus,no han de perquè ser sempre els mateixos.

Anònim ha dit...

No hi ha llibertat d'expressió. Això es democracia? Perquè els tertulians no critiquen mai a l'equip de govern? Tant bé ho fan?
Ara que poca gent els escolta...

Anònim ha dit...

Una vergonya de tertúlia així com de qui els hi ha fotut un micro al davant per escampar doctrina socialista per les ones. Indocumentats, masclistes, aduladors recalcitrants i demagogs panxacontents són algunes de les virtuts que traspuen els personatges d'aquesta mena de reunió d'asil que pretenen fer passar per tertúlia. Lamentable i oprobiós.

Anònim ha dit...

Ostres ostres la ultima es que la nit de las elecciones se celebro una fiesta en la calle escolas 19 garage del Marcelo PP para contar los votos de Malgrat. Loque sabemos esque la Vega tubo una suvida de azucar no se sabe si fue por los roscos o el anis del mono.
Quina pena que el PP no tenga ni local!!!

Anònim ha dit...

Pena el PP??? cap ni una, per mi com si tots van sota un pon a fer reunions.

Anònim ha dit...

...i una riuada se'ls emporta a tots mar endins just a la coordenada:
- latitud 37° 9'56.95"N
- longitud 5°17'43.71"E

Anònim ha dit...

Pel de les 13:11,
Llibertat d'expressió? Pregunteu-li a l'Albert Serrano com les gasteu? Per criticar a l'equip de Govern? Ha de ser una tertulia, només per criticar el govern? Per altres coses, no? també. I per criticar a l'equip de govern no us enmoineu, que ja tenim el Malgratot, el Som-hi, el blog "personal" de la Neus Serra i també la pseudo "WEB" de CiU del Malgrat Desperta!. Per no dir també d'altres blogs..

Anònim ha dit...

Los sermones españolistas tienen esencias eternas. En ello se distinguió don Baldomero, quien bombardeó varias veces Barcelona. Un siglo más tarde, le siguió el aflautadísimo, que trató a su triste país peor que a un perro. Y a día de hoy tenemos a Maese Bono, emitiendo de nuevo, desde su sitial, el canturreo de siempre. Penosa es España, sólamente brilla cuando un puñado de catalanes le gana el mundial.

antonio

Anònim ha dit...

I a tú, no t'oblidis, que et paguen per treballar i no per estar fent comentaris als blogs en hores de feina.

Anònim ha dit...

14:21 "Per no dir també d'altres blogs". M'agradaria saber de quins blogs es tracta per comprovar-ne la veracitat de la teva afirmació.
Per altre part, dir-te que el "butlletí informatiu" i "Ràdio Malgrat" es financen amb diner públic i, contràriament al que deuria ser, estan al servei descarat i exclusiu del partit al govern de Malgrat.
Ho manipuleu tot, ho maquilleu tot, però el poble poc a poc s'està adonant de l'autèntic vestit que porta la servidora del poble, capaç de comprar vegas qualsevols per veure acomplerta la seva altruista i real voluntat de servei.
Quin morro!!!!!

Anònim ha dit...

14:21 és veritat el que diu el de les 18:26 ràdio malgrat està finançat amb diner públic.Jo realment tampoc demano miracles però una mica de serietat i professionalitat sí i la tertúlia i haurà molt bona voluntat,però res més.No tothom sap de tot i no tothom pot parlar de tot,a vegades és millor callar que donar opinions poc encertades,potser haurien de parlar d'altres temes que dominèssin més.

Anònim ha dit...

Aquest mati el cotxe de la policia local. a les 8 i 10, ha girat com li ha petat, creuant la doble continua, davant el garatge de la renault, devien anar a revisió. Altres vegades van a aquest garatge per sobre del carril bici, per davant del xino. Algú em pot aclarir si tenen dret a fer aixó o simplemt ho fan per que ningú els pot multar? Als que paguem les multes s'ens queda cara de tonto al veure aixó.

Anònim ha dit...

Pajín: "La ministra puede nombrar a quien le salga de los cojones"
07:10 (09-12-2010) | 210
La titular de Sanidad coloca a una amiga al frente del Plan Nacional sobre Drogas. El PP le preguntó por el nombramiento de Nuria Espí y ella con testó con un exabrupto.

Anònim ha dit...

Y con esa holgura que da la hidalguía castellana. La misma que aplican aquí los miembros/as del mismo partido en el poder.
Olé sus huevos y sus portentosas formas caciquiles de dirigir el país a tomar por el culo.
España se desmorona mientras ellos se regocigan. Sigan, sigan sus senyorias disfrutando de sus gestas que mientras tanto la independencia de Catalunya está a la vuelta de la esquina.
Esto no lo para ni Dios!

Anònim ha dit...

Un matí, Sa Majestat el Rei Joan Carles Primer, Rei d'Espanya, queda gratament sorprès al llegir una notícia a la premsa: Maria, una jove mare madrilenya, bateja als recent nascudes bessones, amb el nom de Catalunya i Espanya. Honrat per aquesta circumstància, Juanca decideix fer una visita a la mare en qüestió, com a mostra del seu agraïment. En arribar a casa, troba a Maria donant el pit a Espanya; el Rei reitera constantment la seva profunda satisfacció i pregunta a la mare dels bessons: On és Catalunya, la germaneta d'aquesta golafre i preciosa que no deixa de mamar? Maria li respon que està profundament adormida des de fa molta estona ... Estranyat per la resposta, el Rei es permet aconsellar a la mare que la desperti i així ell podria tenir l'oportunitat de veure-la. La resposta de Maria deixa a Sa Majestat sense parla ... Rei meu, no li aconsello despertar Catalunya perquè si Catalunya desperta ... Espanya deixaria de mamar ...

Anònim ha dit...

ermítame sugerirle Sra. Menistra,que para evitar rozaduras molestas en su "novedoso" órgano genital,use Calvin Klein modelo "senator",son comodísimos para ruedas de prensa.Y por favor no vacile más con lo de las pruebas de alcoholemia,las carga el diablo.Un admirador de mujeres "especiales" como buecencia.

Anònim ha dit...

Estais enfermos tanto los politicos del Malgrat desde la jefa hasta el ultimo de la fila i para postre tenemos en el bar del PICA tomando cerveza al limpia cafeteras(vinyoles) i la choper(vega) los dos mano a mano.
Y por otra parte a los tontacos que siguen el juego de catalunya libre, tontacos seguir a si que vais apañados.

Anònim ha dit...

ZAPATERO FUE UN ERROR, HOY UNA TRAGEDIA.

Anònim ha dit...

¿Que movida hay con la policia local que estan cabreados?

Anònim ha dit...

Deu ser per què cobren poc i amb una plantilla tant curta com tenen els pobres han de fer quantitats inhumanes d'hores extres.
"La seguretat per damunt de tot", com diu el subbrigadier Valentín, no té preu i menys si és el poble qui la paga, no ell.
Ràdio Malgrat i els seus tertulians mentrestant van creant alarma social amb el tema de la inseguretat ciutadana mentre ell, el sub, va vacil·lant de lluita contra el delicte empastifant el Butlletí Municipal amb tres pàgines de detalls de la brillant detenció de tres menors que ni més ni menys conreaven cànnabis per consum propi. Espectaculars les martingales que s'empesca aquest personatge en defensa del seu estatus polític i benestar personal.
Alguns diuen que reuneix tots els requisits per ser el proper alcalde de Malgrat. Senyem-nos!

Anònim ha dit...

Yo admito que en las municipales voy a votar al PSOE porque en mi municipio han hecho una gestión que considero muy buena.

Evidentemente la gestión que han venido haciendo en el gobierno de España me está pareciendo nefasta y ni de casualidad les voy a votar.

Anònim ha dit...

Ni de coña me creo esto. En Malgrat la gestión la hace el PP-Psoe i no veo que hagan nada excepcional que no haria cualquiera a parte de actuar con una prepotencia sin limites. La gestión de Malgrat es más o menos como la de Zapatero. Mucho humo y poca cosa más.