dilluns, 8 de novembre del 2010

Hi, hi, hi, ha, ha, ha!!!

Tema musical dedicat especialment als fills de Buda socialistes molt populars del nostre municipi, gent, tota ella, orgullosa d'haver aconseguit el trinxament total del pobre poble de Malgrat pel seu propi benefici.
Rebeu la nostra més sincera felicitació.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

La Aubanell vive delante del la berraca Vega esta si que es way.

Anònim ha dit...

La Campoy esta en Bolivia con la Trini Gimenez visitando al Ebrio Morales, pues tenia que estar aquí con el Sro Gelpi montandola en contra de Marrueco con la que cae en el Sahara Español.

Anònim ha dit...

Si ens atenim al que regula la Generalitat respecta a la publicitat de partits abans de l'inici oficial de la campanya electoral (12-11-2010), podem deduir-ne que aquesta gent del PSOE són descaradament uns delinqüents que fan trampes en la contesa electoral.

"Poden els partits polítics, en el període comprès entre la convocatòria de les eleccions i el dia anterior a l’inici de la campanya electoral, dur a terme activitat i accions publicitàries sobre les eleccions al Parlament de Catalunya 2010, en les quals es demani expressament el vot?

No. Els partits no poden difondre propaganda electoral ni dur a terme actes de campanya electoral entre la data de convocatòria i el començament de la campanya electoral. Des del 5 d’octubre fins el 12 de novembre."*

Els cartells plantats aquesta nit pel poble amb el lema "garantia de progrés" no formen part de la campanya?
Són tant trileros que ni ells mateixos coneixen les normatives existents al respecte. Incompetència, malícia, cara dura o les tres opcions alhora?

___________

* http://www.parlament2010.cat/ca/Informacio_electoral/Preguntes_i_respostes/Campanya_electoral/Campanya_electoral.htm

Anònim ha dit...

Tontaco de las 17:24 sabes quien manda en Malgrat? La campoy socialista el de larenfe y todos los panplinas que votan pero mandan. Osease a callar i a esperar. Viva marruecos.

Anònim ha dit...

Neus, digan's alguna cosa al respecte del "Malgrat Desperta", en el Ple ningú va obrir la boca,... no hi teniu res a dir des del vostre grup municipal? Ademés si no és d'ERC, del PPC, ni d'IC EUiA i des de l'equip de Govern s'han afanyat a registrar-lo, com és que tú en el teu blog personal, l'has linkat. És potser una WEB relacionada amb CiU?
Malgratot ho he penjat aquí, perqué la Neus, quan l'hi parles del Malgrat Desperta l'hi entra la fal.lera censuradora. Vaja alcaldable! Ella parla de l'actual però ella no es queda curta. Una altra,.....

Anònim ha dit...

El domini està registrat a nom de Cristian Ceballos Lopez, estudiant d’informàtica que formava part de la llista de CiU a Vilafant. És fàcil lligar caps, no?

Anònim ha dit...

no us equivoqueu, un gual s´ha de pagar quan es pot aparcar a davant, en el cas de la Carme estem parlant d´una carretera comarcal que, davant de cdasa seva hi han 2 carrils per banda, no en facis cas carme, que aquests quatre son uns destructors, ja ho diran les urnes

Anònim ha dit...

Deixa d'intoxicar, d'interpretar a conveniència o matusserament desinformar.

"Gual a la via pública és qualsevol modificació de l'estructura de la vorera i vorada davant d'un edifici, amb l'exclusiva finalitat de facilitar l'accés dels vehicles al seu interior".

Aquesta dona, que hauria de ser ciutadana exemplar pel càrrec que ocupa està infringint la llei amb tota la barra de que disposa i què no és poca. Ha de pagar gual i no per un, sinó per varis dels vehicles que fan us d'un espai de titularitat pública. Però clar, sembla ser que, si ets socialista pots fer el que et doni la gana i interpretat les lleis al teu propi interes.
Gallejant de socialisme alguns viuen com terratinents. La despesa que ocasionen ja la paga el poble.

Anònim ha dit...

Caldria saber si paguen entrada de vehicles i si els comproven el número de vehicles que entren i surten com fan a casa meva.

Anònim ha dit...

També és una infracció estacionar la motocicleta a sobre de la vorera.
Perdoneu però algú ho havia de dir!!!!

Anònim ha dit...

El de las 10,32 fuerzas MP estamos apañados das el cante que votas PP.

Anònim ha dit...

Marcelo en pieza ha colgar la propaganda del ppc pues te dejaran sin espacios y tendreis que poneros las banderitas en la parte trasera la española y la catalana que son muy guaissss, ha quien quereis en gañar con tanta panplina.

Anònim ha dit...

Ostia laque a liado el Puigsarcor de los cojones con la verneda, si la verneda porque dice que los andaluces no pagan inpuestos a hacienda. Pues mira piojoso mañana tengo hora en Arenys piojoso. El carot es idiota pero este es como Marcelo PP.

Anònim ha dit...

Doncs si tens hora a Arenys serà perquè ets català, no?. Per que et dones per aludit? Com amínim Hisenda et dona aquesta condició.

Anònim ha dit...

SI SI i de gratis diu el de hacienda. Catalan de la verneda pero no del psoe amigos del parra i cia.

Anònim ha dit...

El PP de Mataró fa aigües en plena campanya electoral
Tres dels quatre regidors de l'Ajuntament anuncien el mateix dia que no aniran a l'acte central del partit com a senyal de protesta

Denuncien la desastrosa situació en què es troba el PP i en culpen el president local

19/11/10 02:00 - MATARÓ - LLUÍS MARTÍNEZ

Anònim ha dit...

Aqui Marcelo hizo lo mismo en las anteriores municipales se vendio como una rata de cloaca , valla tio de mierda i eso que su tito es de juez i que mierda de sobrino tiene.