diumenge, 14 de novembre del 2010

De tarats mentals



Des d'aquí fem una crida a tota la població perquè, davant les imminents eleccions al Parlament de Catalunya (28N), tingui ben present el perill que representa per la salut i la dignitat del país la introducció dins l'urna d'una papereta amb les sigles PP o P$€ i actuïn amb tota la responsabilitat que socialment el tema mereix.
Per no posar el nostre destí, per més temps, en mans de canalles, inútils, tarats, verduleres, sectaris o mafiosos espanyols, cal prendre consciència de què l'arma més poderosa que tenim els catalans per a ser amos del nostre destí és el nostre vot que podem materialitzar recolzant a qualsevol dels partits que pertanyen al país, que són d'aquí, no d'allà. Cap vot català ha d'anar a parar a mans d'aquesta tropa de mercenaris botiflers, trinxeraires i apestats dependentistes que ens han destruït el poble, el país i què ara pretenen perpetuar amb rigor científic la decadència de Catalunya per a major glòria de les seves espanyes imperials.
El proper dia 28: OBRIM ELS ULLS I VOTEM CLAR I EN CATALÀ!

 
Han creat una crisi monumental i ara diuen que tenen la solució per arranjar el disbarat. Amb aquesta intenció es gasten un dineral dels nostres diners per empastifar els nostres pobles amb la cara més fefaent del que és la més pura incompetència contrastada, el nostre propi president. Fins i tot s'atreveixen a demanar el vot als cementiris (imatge de Pineda que ens ha trames un lector).

Han convertit espais molt estimats pel poble en una paròdia que anomenen rehabilitació quan tots sabem que es tracta simplement de destrucció patrimonial sistematitzada.


Ens venen grans projectes de futur mentre els projectes promesos fa quatre anys encara estan en dansa i en via morta.

En lloc d'esmenar errors comesos (fanals, gàbies, fonts dels collons, rieres...) es dediquen a fer ostentació de saber fer, de participació ciutadana i de l'encert en les vergonyants i ofensives reformes de millora realitzades. Algú, en vista del que veiem al nostre poble, gosa dissentir d'això que diuen que el socialisme pot provocar retràs mental?

25 comentaris:

Anònim ha dit...

LA MÁFIA ESPAÑOLA DEL PSOE

El PER y la pobreza del mundo rural andaluz.
Las dos regiones de España más pobres en todos los niveles económicos son Andalucía y Extremadura.
Ese empobrecimiento de nuestra región, que en principio es rica de por sí, es debido entre otros factores a la existencia del PER.
El llamado PER es un invento que se sacó el trilero político de Felipe González de la manga para que Andalucía y Extremadura jamás dejaran de ser el gran caladero de votos del PSOE.
Si observamos los resultados electorales, podemos ver como el PP es el partido más votado en las ocho capitales de provincia andaluzas, en Marbella y en la mayoría de zonas ricas de la costa de Andalucía; por cierto en dichas zonas no existe el PER.
El PER consiste en que, previa presentación de una serie de peonadas, los supuestos jornaleros del campo (y digo bien con supuestos porque muchas de esas personas nunca han pisado o han trabajado en el campo en su vida) cobran el resto del año una paga, porque supuestamente en ese tiempo no encuentran trabajo.
La compraventa y la firma de falsas peonadas es algo común.
El empresario se ahorra pagar la Seguridad Social y las retenciones de la nómina y los trabajadores están cobrando su sueldo y aparte obteniendo un sobresueldo vía PER.
El PER es la garrapata que está succionando el desarrollo de los pueblos de Andalucía y el factor por el que el PSOE arrasa en la mayoría de zonas rurales.
Este pérfido sistema conduce a la picaresca entre trabajadores y empresarios, y lleva a la pobreza de los pueblos andaluces y a la creación de una cultura de la pereza.

Anònim ha dit...

Esteu malalts, aneu al metge que us recepti una mica de educació i respecte cap els demès que no pensem com vosaltres en vers de insultar i seguir enganyant a la gent com heu fet fins ara.

Anònim ha dit...

si tinguessis un fill amb retard mental no utilitzaries aquestes paraules tan frivolament. Som molts els pares que lluitem per la seva dignitat. Exigeixo unes disculpes i que les retiris. Gracies.

Anònim ha dit...

Yo las retiro teniendo un hijo llamado marcelo arriba españa.

Anònim ha dit...

Que pena de hombre,Marcelo jefe el PP Malgrat haciendo propaganda electoral en Pinedad de Mar.
Eso quiere decir que aqui en Malgrat no es bienvenido y un cagado.
Sr Gomez cuando se enteren en el PP de Barcelona vas ala calle por gallina.
Coco wawa coco wawa.

Anònim ha dit...

El Marcelo ese día detras como un perrillo de la Dolors Motserrat i el de su lado es el Diego Sanchez otro pajarraco.

Anònim ha dit...

Caram amb en Marcelo, no pareu de parlar d'ell, sembla més important que l'alcaldessa i tot no?
Bé...potser no tant, però per tots aquells que parleu d'ell cada dia, o per tu..,que no pares de parlar d'ell, si que ho sembla de més important.
Per cert, coco wawa coco wawa vol transmetre el soroll d'una gallina?

Anònim ha dit...

A l'anònim d les 6.03
Tens la pell molt fina tu. En aquest fil només es parla d'un possible retard mental dels polítics que actuen sobre les seves conveniències electorals, mai sobre els clars interessos del poble, fent servir els únics arguments del tamany de les seves gònades i amb una supèrbia absoluta. En cap lloc veig que s'ofengui per res als afectats d'una patologia psíquica clínica.
Així ho interpreto jo.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb Puigcercós, que té més raó que un sant. Primer ens roben, ens estafen, ens expolien, intenten acabar amb el nostre idioma, i quan ho denunciem amb xifres a la mà, ens insulten. Gonzalez Vara i tots els que pensen com ells son els imbècils, i uns xoriços. I el nou president del Barça que encara va anar a besar-li la mà, tonto arrossegat.

mandrin

Anònim ha dit...

El Puigcerpor tenia que estar detenido por difamar i caluniar.
Otro pajarraco como el fill del guardia civil.

Anònim ha dit...

La Vega esta haciendo una dieta de jarabe de raiz de nabo.
Esta la dona que da asco de verla.
I Marcelo esta cojiendo los kilos que deja la del jarabe.

Anònim ha dit...

La desastrosa situació del partit a Mataró és deguda a la ineficaç gestió del president local, José Manuel López
Paulí Mojedano
CAP DEL GRUP MUNICIPAL DEL PP

Anònim ha dit...

Quin paper hi juga la Vega i la seva personal deriva pro socialista en la desastrosa situació del partit? Pots informar al respecte?

Anònim ha dit...

El PP de Mataró fa aigües en plena campanya electoral
Tres dels quatre regidors de l'Ajuntament anuncien el mateix dia que no aniran a l'acte central del partit com a senyal de protesta

Denuncien la desastrosa situació en què es troba el PP i en culpen el president local

19/11/10 02:00 - MATARÓ - LLUÍS MARTÍNEZ

19 de novembre de 2010 9:09

Anònim ha dit...

Porque te crees que Marcelo pega propaganda en Pineda!!!! Petara el PP ahora votar aqui por la A.Camacho i si no sacan ni 200 votos se cepillan a la Sra Vega que dice que esta super preparada para repetir numero uno en las proxima municipales de Malgrat.
Se nota que laan cuidado i a chupado de los Malgratenses.

Anònim ha dit...

Aquest que sempre parla d'en Marce lo i de la Vega es sempre el mateix,ell solet s'ho fa tot.I aixo, es unaafi rmacio.

Anònim ha dit...

Yo no soc el mateix, i de aquesta parella nia mol que parla.

Anònim ha dit...

Jo crec que aquesta parella que anomenes no mereixen que s'en parli d'ells ni un minut més. De qui sí que és mereix que s'en parli d'ella és de la Campoy qui, amb el seu brillant pacte de govern a Malgrat, ha fet bona i útil a una persona i a un partit xenofob, racista i ple arrebossar de discapacitats que tenen en la figura del seu lider la clara mostra del que dic. Espero que el proper diumenge la ciutadania faci justícia i situï ambdós partits al lloc que els hi pertoca: l'ostracisme més absolut per les barbaritats comeses al llarg de masses anys d'incompetència i sobirana prepotència.

Anònim ha dit...

La ultima de Marcelo i la Vega, el jueves en el Ciutat de Mataro hotel. Llega Marcelo con una carpeta azul i la Anna Vega para ver a la Camacho i hay unas sillas reservasda imaginaros donde se coloco la Vega!! Le llaman la atención i manifiesta con la boca llena que es regidora de Malgrat i ledicen muy bien pero seba a las ultimas filas y punto.
El de la carpeta azul como no es nadie lomandan para otro lado igual o peor que la segunda de la Conxita.
Total que la vega i el otro pringao vieron los toros en el peor sitio del Hotel de Mataro.

Anònim ha dit...

Rajoy garantiza que no permitirá aventuras ni referendos en Cataluña
14:14 (20-11-2010) | 0
El presidente del PP, Mariano Rajoy, ha presentado hoy a su partido como una garantía de que no habrá "frivolidad" en Cataluña tras las autonómicas del 28 de noviembre, ha afirmado que "no es momento de cambios institucionales", y ha subrayado: "No va a haber aventurerismos ni referendos"

Anònim ha dit...

El 14:14 es la familia Marcelo, pero como eres tan tontaco i te crees lo de Rajoy que es mas mentiroso que tu y la Vega!!!!!

Anònim ha dit...

Com pot el PSC demanar confiança i criticar al PP quan a Malgrat hem vist el que hem vist entre PSC-PP?. Recordeu que si voteu al PSC feu bó el pacte a Malgrat entre PP i PSC. Cap socialista de debó pot avalar una aberració com aquesta.

Anònim ha dit...

Si los piojosos del PP Malgrat osea la Vega I Marcelo no sacan mas de 200 votos en las autonomicas estan muertos para las municipales, os animo a votar loque sea menos PPcorrupcion en Malgrat.

Anònim ha dit...

El valor de compra de l'habitatge a Barcelona de la líder popular puja a 575.000 euros, al que cal sumar els 4.000 euros que afirma tenir al seu compte corrent. Camacho, que va comprar el seu pis fa poc, no ha començat encara a pagar la hipoteca.

Anònim ha dit...

Ya selo pagara Marcelo o Pelaez porque son ratas de cloaca las cuales hacen loque sea por el poder y si no loque paso en las ultimas municipales en el propio PP de Malgrat.
Son capaces de vender hasta la Pertegas con la suegra si hace falta.