dilluns, 22 de novembre del 2010

Govern dels “super” normals


Davant la colossal deriva cap a les clavegueres que ha pres aquesta última fase de la precampanya electoral, no ens podem estar de comentar la patètica fila del president super normal amb què han arrebossat tot el poble de Malgrat per intentar vendre’ns gat per llebre en nom del sociopapanatisme radical més ranci. Pensen que amb una descomunal despesa en cartells i amb mítings llampec, també anomenats “rapidillos”, als que, per cert, hi va acudir la nostra alcaldessa per aplaudir al molt miserable anunciant super ofertes en l’us d’autopistes, aconseguiran mantenir en el càrrec aquesta cosa rara que tenim ocupant la Generalitat.
Vídeos, rapidillos, super M, xuletes, orgasmes a dojo... quina vergonya que passem al constatar en mans de qui està el govern del nostre país.
El del nostre poble, de govern, segueix en la mateixa dinàmica, però encara pitjor -i ja és difícil-. Quina pena ens provoquen aquests quatre vells i honrats socialistes històrics que amb el seu esforç han encimat a tota aquesta gent que formen el miserable catàleg de descatalogats cagamandúrries actual.
El diumenge, més que mai, cal anar a votar i fer justícia amb ells, i què d’una vegada per totes deixin d’ofendre al poble amb les seves manifestes i transparents incapacitats.
Cartell resum
    

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja saps: Mas o Montilla. No hi ha cap altre alternativa a presidir Catalunya. També depèn de tú i del teu vot, no?. La resta són opcions respectables, però sense cap possibilitat de presidir la Generalitat. 4 anys més de Montilla i de Catalunya no quedarà ni l'ombra. Serem una regió més, i no pas la més afavorida.

Anònim ha dit...

Mentres no surti el Bernarrrrrrrrrrr de erc vamos bien.

Anònim ha dit...

S'ha de ser tonto del cul integral per votar a aquesta gentussa després de l'aclaparant èxit obtingut en la present legislatura. Ara que ja es veu mort i enterrat, per què la gent el voti, es desperta prometent un pla de descomptes en autopistes més complicat que resoldre el teorema de Fermat, i a continuació s'atreveix a afirmar que a alguns fins i tot els hi pot sortir el trajecte gratis. Aquesta gent tenen sort que la forca fa molts anys que està abolida ja que és l'únic destí que es mereixen per acumular tanta estafa en tant poc temps.

Anònim ha dit...

Tontaco Vota Alternativa al Gover que seguro que es mejor que toda esta pandilla de tontacos.

Anònim ha dit...

Listorro, dime tu quienes son Alternativa al Gover, para que yo me entere.

Anònim ha dit...

La Nebrera piojoso i mañana la voto a porcierto el Español a ganado veremos si los anormales ganan al Madrid de Mauriño.

Anònim ha dit...

Ja ho sé que no és el lloc ni el moment més idoni per a la pregunta: algú sap què passa, qui és, o com és que hi ha un noi (negre) que dorm en un banc (banc de seure) a prop del cementiri? Fa molt de temps que hi és, no? Algú en te cura? El serveis socials hi han intervingut? Que hi diuen els veins?

Anònim ha dit...

Marcelo hoy es el dia de correr los colegios que te pasa es que tienes miedo de salir del garage de casa de tu suegra,luego diras que lotienes todo controlado, enbustero como siempre.

Anònim ha dit...

La flaca de la vega todavia no se apresentado en ningun colegio tendra trabajo en la BUNYOLERIA o tanbien se esta escondiendo.