dimecres, 11 d’agost del 2010

Superar-se amb escreix



Aquests suposats defensors del criteri de retorn als orígens del que Malgrat fou en un passat mes o menys llunya, no han dubtat gens ni mica en, contràriament al criteri aplicat amb les peixateries velles de retornar-les al seu estat primigeni, plantar un símbol fàl·lic absurd i innecessari enmig de l’entrada a l’ajuntament enlloc de plantar-hi arbres com era en origen el carrer, i què de segur amb el temps es convertirà en un nou motiu de befa i escarni del malmès ja de per sí pobre poble de Malgrat.
Si, com diuen, l'edifici de l’Ajuntament de Malgrat és un equipament públic catalogat en el Pla d’ordenació urbanística municipal, davant de tant greu atemptat contra el patrimoni de tots els malgratencs com representa la inclusió d’un element absolutament innecessari i banal com ho és el fanal en qüestió que les ments preclares del consistori han decidit plantar davant de la porta principal d’accés a la casa de la vila, nosaltres ens atrevim a recomanar-los-hi una visita urgent al neuròleg, ja que és del tot i per tots evident que tenen greus problemes de disfuncionalitat amb els neurotransmissors i els senyals que aquests tenen que transmetre al cervell.
Tenir un consistori on els seus membres tenen un munt de neurones atrofiades tindria que ser motiu suficient d’inhabilitació per l’exercici d’un càrrec públic i més si es dediquen a atemptar contra els bens patrimonials catalogats. Ja triguen massa els membres de l’oposició per demanar responsabilitats i dimissions col·lectives per la greu actuació d’aquesta colla d’il·luminats pepoeistes que un cop més han superat amb escreix totes les previsions imaginables.          

11 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria sapiguer qui a estat el minusvalit mental que ha diseñat la rotonda del carrer Canigo amb Lleida, penjarlo de la farola del ajuntament dels collons per dropul seria una gran idea.

Ramon

Anònim ha dit...

Sembla ser que el responsable d'aital nyap i essent fidel al seu personalíssim estil d'urbanalització massiva del poble és el qui alguns diuen d'ell que a estones perdudes treballa a la RENFE. Un autèntic cas d'artista futurista, iconoclasta, subvalorat, i gens compres per la decadent i alelada societat malgratenca.
Al pobre home fins i tot la declaració de la renda li surt positiva i ha de pagar.
I si féssim una col·lecta popular per compensar-li tant de patiment al servei abnegat del poble?

Anònim ha dit...

No distorsioneu la realitat perque la foto correspon a la "Casa de Ávila".. o això és el que pretenen, que sigui una casa regional.

Anònim ha dit...

De avila no de badajoz.

Anònim ha dit...

El POUM aprovat i vigent diu : Instal·lacions d’enllumenat públic :
En el sector del casc antic es preveu la substitució dels punts de llum
existents, per llumeneres d’estil clàssic, adients a l’entorn. El cablejat de la
instal·lació es preveurà soterrada en la remodelació del sector.

Anònim ha dit...

Però el POUM no diu el lloc on s'han de posar els fanals. Ni diu que se n'ha de posar només un a un metre de la porta de l'Ajuntament, en canvi el sentit comú de qualsevol malgratenc intueix que d'instalar-hi fanals, la solució adient és de situar-ne dos, un a cada costat de la porta. De totes maneres, què es pot esperar d'algú que és un apassionat del nyap i ho demostra amb cada actuació que empren per més endavant rectificar-ho?

Anònim ha dit...

Per festes el fanal a terra

Anònim ha dit...

Argumenten que no es pot canviar un projecte executiu, però no van tenir cap problema en privatitzar un tros de la plaça de la petanca gastant-se 70.000 euros per complaure a un col·lectiu de colons del sud a canvi del seus vots. El que no tenen és vergonya.

Anònim ha dit...

Serra i Verdaguer, que no vàreu veure el projecte i com quedava que ara us esquinceu les vestidures quan veièu la farola al davant de l'Ajuntament. Perqué no fèieu cap al.legació al respecte quan vàreu fullejar el projecte. Al cap i a la fi el que vàreu fer és això fullejar i no tenir l'atenció suficient per detallar-ho.

Anònim ha dit...

quants tècnics hi ha treballant a l'ajuntament? cap d'ells no va revisar el projecte amb prou cura per detectar aquests errors, és que ha de ser l'oposició qui estigui vetllant sempre i vigilant tot el que es fa. Els malgratencs paguem a un munt de funcionaris perquè facin bé la seva feina i els polítics, que també cobren, són els que han de vetllar perque es faci bé. On són els polítics?, on són les persones expertes i competents que han de supervisar els projectes?, on van a parar els nostres impostos?.
Si hi ha alguna cosa malamet, recordeu que rectificar és de savis... però tot plegats uns incompetents

Anònim ha dit...

Valentin pirulin no vimos el proyecto porque tu haces loque te sale de los huevos, bueno loque la Concha pique osdeja hacer.