dimarts, 24 d’agost del 2010

Uiuiui!!!

Aquí tenim la bonica imatge de la secció femenina del PPOE en ple i en plena formació de defensa dels seus interessos corporatius i gremials, fruint, amb aquella alegria que sempre els acompanya, d'un dels actes més solemnes de la Festa Major de Malgrat.


Si en la passada convocatòria electoral l'enemic a batre, el dimoni amb banyes, era el PP (Si tu no hi vas, ells tornen), i poc després, aquesta inefable colla de sectaris els hi treuen les banyes i s'amisten amb ells per xuclar tots junts de la mamella, quin insospitat fenomen pot produir-se ara que segons els nous cartells de campanya electoral  de la secta dels sociates ens mostren a CiU com a principal nosa electoral i nou enemic a batre???
     

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ese pedazo de peinado de la vega que pasa nena!!!!! Luego los catetos dicen que no es moderna.

Anònim ha dit...

Ostres,otres quin melosn te la jefa aixo es per beura molta cocacola.

Neandertal Total ha dit...

Està divertida la cosa. Hi tornaré, que avorrir-se sempre és mala cosa.

Salutacions des de la cova.

Neandertal Total.

Anònim ha dit...

"A molts pobles mitjans i ciutats, la política local ha esdevingut una professió i l’Ajuntament l’empresa més important. Per posar un exemple, el darrer cop que vaig mirar el que cobrava l’alcaldessa del meu poble, a Malgrat de Mar, per l’any 1999, aquesta ja cobrava més de 55.000€ anuals. Estic segur que ara deu rondar pels 70.000€. Abans d’arribar a ser l’alcaldessa, havia estat caixera d’un supermercat d’un càmping a la platja. Aviat farà 20 anys que va passar de cobrar el sou mínim, només a l’estiu, a tenir un dels sous més alts del poble. Quasi com si t’hagués tocat el cupó de cap de setmana de l’Once que et garanteix per 25 anys un sou de 6.000€ al mes."

Gran article el de Manel Bargalló en que surt aquest fragment com a exemple de l'afany amb que alguns, molts polítics, han convertit la política en un modus vivendi i questió d'ego personal.

http://www.deumil.cat/bloc/2010/08/24/manel/renunciaries-a-la-%E2%80%9Egrossa%E2%80%9C-de-nadal-per-catalunya/

Anònim ha dit...

Manel Bargalló, entenc per les seves pauraules que tots aquells qui voten a la Sra.Campoy, alcaldessa escollida democràticament, són uns babaus?

Anònim ha dit...

J t'ho contesto jo que no soc el M. Bargalló sinó el que ha inclòs el seu comentari en aquest fil:

- És pot parlar de democràcia quan en el seu nom es pretén impedir la realització d'una consulta popular?
- És pot parlar de democràcia quan es té un butlletí municipal tancat i barrat a l'oposició i el mateix succeeix amb les emissions de ràdio municipal?
- És pot parlar de democràcia quan en el seu nom i per no perdre el govern es pacta amb un partit feixista i que encara no ha condemnat el franquisme?
- És pot parlar de democràcia quan els que diuen ser demòcrates aposten per plantar-se en la dependència absoluta a l'antic règim franquista-monàrquic impedint qualsevol mena de consulta al respecte?

...si la resposta és no, els + o - 3.ooo malgratencs que fan possible aquesta cotradictoria situació política, sí, són una colla de "gilipolles", per dir-ho en clar llenguatge imperial.

Anònim ha dit...

Jo afegiria un altre punt:

Es pot parlar de democràcia, quan qui escull i vota a un i no a l'altre o simplement a nigú, ho fa per interessos econòmics, particulars o per promeses de futur?

Encara recordo el dia d'un debat preeleccions en el Centre Cultural, quanun Sr. va agafar el tron de paraula i li va demanar a la Sra. Campoy un local pels petanqueros, ... va ser memorable, ... això va ser una promesa prevot?, ... potser com aquesta tantes? que cadascú tregui conclusions.

Anònim ha dit...

Me gusta el peinado de la vega tipo valentin.
Se pone de moda en el ayuntamiento los proximos neus i verdague.

Anònim ha dit...

Es pot parlar de democràcia quan nomes es pretén treure a la llum el crims franquistes i no pas el assassinats que van fer els republicans?
Es pot parlar de democràcia quan en aquest país es volen homenatjar a assassins?
La veritat que els únics "gilipolles" son els que estan amb els ulls tancats a la realitat i nomes veuen el que volen veure.
Fins ara em feia gracia llegir les animalades que es deien en aquest blog, però la veritat es que últimament doneu fàstic, no he vist encara cap tipus de critica constructiva, totes van en el mateix sentit, a fer mal, que feu els que critiqueu aquí per intentar millorar les condicions dels malgratencs?
Estic segur que es puta enveja per no estar vosaltres també mamant de la mamella sense donar cop i per això l'esborro dels meus favorits per no tornar a entrar-hi a llegir les poca-soltades que escriviu.

Anònim ha dit...

Los republicanos son los que mandan hoy en el municipio de malgrat porque la vega es chaquetera y eso de facha le sobra no tiene galones para llevar ese nombre volumen si pero pepera autentica no porque vende asu especie. La cocacola mas conocida por la jefa esa es mas de derechas pero la pela manda y de raices le biene. Marcelo dejarlo que tiene un vai pas i solo le falta un sobre salto i paque.

Anònim ha dit...

Anònim de les 16:15 de fet s'estava parlant de democràcia al municipi,potser t'has fet un petit embolic.Però tan se val, en quan al que dius de:

- Es pot parlar de democràcia quan nomes es pretén treure a la llum el crims franquistes i no pas el assassinats que van fer els republicans?

Pots fer la pregunta al govern socialista de Malgrat o als seus joves, tracten el tema en el seu bloc:

", ...es de la JSC volem denunciar el greu atemptat que suposa contra la democràcia i la lluita contra el franquisme, així com també contra la restitució de tots els danys que la dictadura va ocasionar, donant veu i empara a grups que rememoren els 40 anys de l’obscura història pels que va passar el nostre país."
http://jscmalgrat.blogspot.com/ 11 abril 2010.

Fas bé de no seguir llegint aquest bloc,crec que les opinions són més que dispars i gràcies a Déu, per cert el sfranquistes també van assassinar,matar,exterminar, ... en fi, et demano siusplau que no intervinguis més en aquest bloc (tal i com tu ja dius),ets ofensiu!

Anònim ha dit...

La fidel imatge de fi de cicle. Amb aquesta gent Malgrat ja no pot caure més avall en tots els nivells. Diuen que la Mérida, l'única amb un xic de cervell sa, ja no aguanta més les impertinències i imposicions de la Campoy i llença la tovallola. Ja s'ensuma la fi del socialisme español.

Anònim ha dit...

La merida sera buena siempre que no se peine como el valentin, porque si no es la viva imagen de la vega.